sorum size kızlar... spor yapmayı pek sevmiorum... ama bi şekilde 2 ayda kilo vermek istiorum. sizce nasıl yapabilirm ve sonucunda kaç kilo vermiş olurum?*
*tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı isterim:)
*tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı isterim:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 ayda 12 kılo vermıstım.ama spor şart kesınlıkle en azından 1 saat yurumelısın.dıyet yapmayuı sevmem halada oyleyımdır yemek yemeyi severım yıyeceklerımı degıstırmıstım sadece 2 cıkolata yerıne 1 cıkolata 1 meyve 1 tabak patates kızartması yerıne 1 tabak sebze yemegı yemıstım.ama herseyı yedım yani bu gırtlakla nasıl verdım bende bılmıyorum:)
üzüntü sıkıntıdan 1 haftada 2 kg verende var :) ayda 2 ila 4 kg arası verende :)
ekmeği kes,akşam 6-7 den sonra meyve,yoğurt ye,spor yapamıyorsan aç müziği dans et..oyna,canının istediğini ye ama saatine dikkat et,çok çiğne,yeşil çay içebilirsin,sürekli tartıl verdiğin kg ları gör =)
yediklerine dikkat et ve ne yapıp edip spor yapmaya başla. yağlar nerede birikmişse veya daha çoksa o bölgeyi çalıştıran hareketler yapman lazım.senin ilgili olarak hiç bir şey bilmediğim için sadece tavsiye edebilecek olduklarım bunlar..
Spor yapmadan , yediklerinize dikkat etmeden vereceğiniz kilo gramlar ile ölçülür .
Cevap
3Cevap
haftada 1 kilo, ayda 4 kilo, 2 ayda da 8 kilo zayıflama kalıcı olur, 6 ayda 20 kilo vermiştim, 2 yıl korudum aynı kiloyu, tek eve çıkana kadar, sonra gelsin fast foodlar.. bu kiloları da hiç spor yapmadan vermiştim, sadece günlük normal hareketlerle,yapabileceğin en kolay şey yediklerini azaltmak, ne yiyorsan aynını yemeye devam et, ben öyle yaptım
2 ayda 5-6 kilo vermiştim. Totalde 18 kilo gitti.
Listem için bkz= link
dap dar giyersim o pörtleyen yağlarımı görünce tiksiniorum :S ayrıca aç kalmadan olmaz demişssinz ama çoğu diyetsyen aç kalmadn zayflayın der. vücut aç kaldkça bir sonraki öğünde ne yersen hemen depo yapıp kendini korumaya alır biriktirir... ama amacım onu biriktrmek değil harcatmak ama nasıl? tempolu sporları sevmiorum sıkılıorm.. yarım saat yürüyşte yetmez mi? bi de kilolar daha sonra geri gelmez mi? tatlıyı da çok seviorum :( off nasıl olacak bende bilemedim şimdi:/
Tiksindiğin için kendini motive edip zayıflayacaksın.
Diyetisyene de gittim bu süre zarfında. Aç kalmadan zayıflayan kimseyi de duymadım. Eğer öyleyse ben aç kalıp nasıl 18 kilo verdim? Ben mutant mıyım, insan mı?
Tempolu spor sevmiyorsan bir yoga/plates kursuna yazıl.
Benim 1 senedir geri gelmedi. Hala kilomu koruyorum.
Tatlıyı keseceksin.
normal ve sağlıklısı ayda2.5 ile 3 kğ ararsı ...
iki aydada 5-6 kğ arası yani...
dukan diyeti yap 2 ayda baya hızlı kilo verirsin :)
kitabını al en doğru bilgiler kitapta :)
8 kg vereblrsn cok rahat
10 gün de 7 kilo vermiştim. (aşk acısı)
rosa55 hançere duyarsızlık hakkında bi iki tüyo ver yau,su sebili yaptırmış gibi sevaba girersin valla
eyw. ama bu daha çok bayana göre bir cevap oldu, bende ağlama yoktur, acı ise gani
gönlün olsun diye böyle birşey yapabilirim ama bende işe yaramaz mevzu o.. sağol genede
10 günde 7 kilo alabilirim. bende ters etkili :(
bi fil kadar yediğim düşünülürse suyun bi önemi kalmıyo :)
ben de yerim ki :)
yedikklerine dikkat edersen 5 ila 7 kilo garanti.
2
sağlıklı olsun dıyosan bu o vücudu verecm dıye zorlarsan verırsın ama sonra her lokmandan ıkı katı yağa basar. fitness yapyrm 7 ayda 6 kılo verdım mesela ama kasları besledığım ıcın kaslı bır vucut'a sahıp oldum ve her seyı yedım.
senın sımdıkı kılon ve vermek ıstdgn kılo ne? amac hafıf kaslanmk mı yok sa duz hatlar mı? hedef ne yanı?
o zaman ısın kuralı sabretmek olck hangı spor salonuna gıdersen sana bunu derler. ayrıca spor yapmadan olmaz bunuda unutma. senın ısın egzersile ılgılı ve kardıo. boyuna göre kılon yınede ıyı, yağ oranını ölçtür önce kaslı olmak ıstysn kadınsı demişsın ztn, tabı kısıden kısıye göre değsr ama senın boyundakı ınsan fazla zorlanmaz verırken, yağ oranın %15-ile %10 arası bıseydır muhtemelen sen onu %9-8 lerın altına ındırıp gunluk egzersızlerle 4 ayda felan sonucunu alırsın. kaba hatlarıyla bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar