spor yapmaya yerim ve zamanım hiç yok yediklerime dikkat ederek 1 ayda en fazla kaç kilo verebilirim?
NOT:SPOR YAPMADAN VEREMEZSİN DİYECEK OLANLAR HİÇ YAZMASIN
NOT:SPOR YAPMADAN VEREMEZSİN DİYECEK OLANLAR HİÇ YAZMASIN
Sporsuz da verirsin, yürüyüşe çık illa salona gitmek zorunda değilsin. Yarım saat tempolu yürüsen her gün yeter. 1 ayda 5 kilo verebilirsin diyetle
allam yaşasın
Karatay diyetini araştır ya da bana yaz ben sana anlatayım gerçi bende kiloluyum ama diyet çok işe yarıyor cidden
5 - 10 arası verirsin.. ama diyet deyip aç kalma vücudun yağlanır doğru beslenip vücudu hep tok tutman gerek...
:D 1100 Kalorinin altında tıkınırsan troid bezinde sıkıntı yoksa haftada 1 kilocuk :D
sıkıntı yok ama toplam 4 kilocukta olmasın yaa :/ 6 7 olma mı
:D Bir limonu al bardağa sık sabah aç karınla ılık su ilave ederek iç akşam yatarken tok karınla iç yağları yavaş yavaş yok ediyor :D
iğrenç yaa :/ denemiştim içemedim berbat ekşi
Biraz tuz at :D
olur kekikte atayım mı :D
Acı pul biber at hem seni terletir hemde dışarı çıkar herşey :D
Cevap
3Cevap
Valla yürüyüş benimde kilom vardı 2 haftadır herşeyi yiyorum ama 30 40 dakka yürüyorum 4 kilo verdim bide sen yemezsen her türlü 6 7 verirsin canım :)
ayy hadi inş
İnşallah 😘 istekli ol yeter 😶
moral oldu bana bunlar yaa <3
Aynen öyle oluyo insan isteyince bide örneklerini görünce dahada hevesleniyorsun ben öküz gibi yiyodum 4 gitti sen bide aza indirsen tamamdır zaten çok verme göze güzel gel yeter fazla zayıflığa karşıyım sana bol şans canım 😘💕
şüşko kategorisinden çıksam yeter :(
ben 3 haftada 6 kilo aldigima gore sende 4 haftada 8 kilo verebilirsin dimiii mantiik😉
2 kilo falan verebilirsin spor yapmadan daha fazla vermen imkansiz ayrica kalori yakmadan kilo vermek cok zor ve vucudun sarkar
ben depresyonda bir ayda 12 kilo verdim depresyona gir bence en iyisi keskini sksksk
ben depresyondayken aşırı yiyorum yaaa nutellaya abanıyorum sırf abur cubur yiyorum depresyona girmiyim ben :( mutlu edin beni :/
Aksinde veremezsin bacım djdnjs depresyon şart
Akşam bir saatten sonra yeme öğlenleri meyve felan ye o zaman biraz olsun kilo verirsin bide midenin küçülmesi lazm
Bende vermek istiyorum ama yok boğazıma hakim olamıyorum :(
bendeeeee ne yamalıyız
Kaç kilosuun :(
çok değil söylemeyeyim
söyle kız nolcak biz bizeyiz :D hem ben senden fazlayımdır
@Öz1903nur peki teşekkürler
1 ayda bisey yemezsen istedigin kadar verirsin
7 kilo
verebilir miyim gerçekten
nasıl verdin
5 kilo verebilirsin
Azmedersen 3-4