86 kiloyum kilom fazla olduğu için 15 20 kilo filan verebilirmiyim sizce spor yürüyüş beslenmeyle beraber tabiki :(
Iki buçuk ayda kaç kilo verebilirim?

Cevap
24Cevap
Öncelikli işin düzen olmalı düzen olmazsa ne uygulursan uygula geri alırsın ikinci adımın yürüyüş olmalı vücut harekt etmeli üçüncü adımın az su içmek ne kadar fazla içersen o kadar acıkırsın 2 ögün yapmanı tavsiye ederim sabah sade türk kahvesi öglende kahvaltı sonrasında arada 3 4 bardak su ikindi vakti 4 5 gibide diger öğünü yersin misal bulgur pilavi haşlanmış tavuk bol yanında mevsim salatası yogurt o öğünde öyle kapanır bu şekilde önce bedeninin toparlanır ve düzenli kilo verirsin umarım yardımcı olur tavsiyem 😊
Düzenli bir sekilde kilo boy durumuna göre diyet ve özellikle ergensen et tavuk ağırlıklı diyet yapman senin işini kolaylaştırır yemeğinden çok kesip kilo vermeye calisip halsizlesirsen kısa zamqnda seni kötü yapar ve kısa zamanda verdiğin kiloları geri alırsın benden söylemesi
günde 3 öğün yiyerek 3 ayda 23 kilo verdim ben.. mümkün..
Kaç kiloydunuz acaba verirken
15-20 kilo hatta daha fazlası diet ve spor (yürüyüş) ile verilebilir ancak iki buçuk ayda değil. Ayrıca hızlı kilo vermenin zararları konusunda bir çok yazı var. Size tavsiyem bir diyetisyene başvurmanız.
istediğin rakam çok yok ben yaparım yemem etmem deme çünkü bende aynısını istiyorsum ve sadece 4 aysa 3 kilo verdim bozmama rağmen ilk önce bi tahlil yap sonra güvenilir bir diyetisyene başvur bunları yaparsan mutluluğa erersin
Kuzum ben 80 kiloydum herkes veremezsin çok zor azim gerekiyor vb hep dediler en sonunda inat ettim her gün çok acıktığımda elma yiyordum salatalık falan ve hep su içiyordum açlığımı bastırsın diye 3 ayda 20 kilo verdim gerçekten saat 3 den sonra hiç bir şey yeme ne yiyeceksen sabah ye İnan aşırı etkisi oluyor evet gece çok acıka bilirsin acıktığında elma yemeyi dene salatalık falan
sana bir tavsiye vericem kendini aç bırakma kendini aç bırakarak değil sağlıklı beslenerek kilo vermelisin hızlı bir şekilde vermek istiyorsan da ekmek ve şekeri kes tamamen hayatından çıkar bu ikisini çıkardığında acıkmadığını farkedeceksin chloe thing diye bir program var aşırı zorlayıcı fakat hızlı kilo vermen için ideal eğer ben yorulmak istemiyorum sakin bir şekilde kilo vermek istiyorum diyorsan sadece yürüyüş yeterli.
metobolizma hızına, yeme içme, haraketlerine göre değişir ama o kadar kısa sürede 15-20 kilo vermek imkansıza yakındır heralde, zaten kilon fazla olduğuna göre metabolizman yavaş çalışıyor yediklerine dikkat edeceksin şeker hiç kullanmayacaksın bi diyetisyene gitmelisin yoksa işin zor spor ne kadar ne yapabilirsin ki 100 kalori yaksan hemen geri alabilirsin o yüzdden diyetle beraber spor olmalı
Verebilirsin. Ben Instagramda Soner kul'dan destek aldim bir ara. Bir ayda 11 kilo vermiştim.
Beslenmeye dikkat edersen ve sık sık yürüyüş yaparsan verirsin
Mümkün iyi bı diyeyisyenle ve iradeyle ama ben veremiyorum🤣
Bende almaya çalışıyorum gün içinde nasıl besleniyorsun biraz bahsetsen ben de kilo alsam :( zayıflamak için yeşil çay iç
ben kendimi bildim bileli diyet yapayım diyorum lakin olmuyor günde 20 bin adım yapıyorum yine işe yaramıyor
15 kilo da verirsin istersen. günde 2-3 lütfe su içmen gerekir. Sabah kahvaltını güzelce yap akşamda 7 den önce ekmeksiz karnını tam doyurmadan yemek yersen sonrada 10 dk koşu yaparsan rahat verirsin
Boş kalori alma, 6'dan sonra yeme, sportif ol. Diyetisyenle falaan uğraşma bunu yap istediğin kiloya çok rahat ulaşırsın
Tabii ki verebilirsin, bu süre boyunca sağlıklı beslenip uyku düzenine, psikolojine ve spor yapmaya cok dikkat etmelisin. Şimdiden bol şans 😃.
Evet verirsin bunun için iraden olmalı yani istekli olmalı ve bu isteğinin arkasinda durmalisin ablam 1 buçuk ayda 10 kilo verdi diyetisyenle birlikte sadece diyet yaparak haftada 2 kilo azim eden başarıyor
Ahhahab daha birkaç hafta önce 85li kilolardaydım. şu an 91im. Saldım çayıra 500e kadar yolu var
Ya fkkddk
kilon fazla siki bir diyetle 15 kilo odem hizlica atabilirsin diye dusunuyorum
Yediklerini biraz azaltarak abur cubur yememeye dikkat edip sürekli haraket halinde olmalısın
Merhaba,
Daha önce de bir görüşümde belirttiğim gibi, kendimizi aç kalacağım stresine soktuğumuz anda yeme krizleri gibi sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Bu yüzden zayıflama diyeti yerine sağlıklı beslenmek ilk amacımız olmalıdır. Her şeyden önce yoksunluk duygusunu yaşamamak adına bir anda kendinizi aç bırakmak gibi bir hataya düşmeyin.
Diyet yaparken nelere dikkat edilmeli?
Planlı ve disiplinli beslenmeye özen gösterin. Canınızın çektiği tüm besinlerin tadını daha önce bildiğinizi ve o an fast-food beslenmeye ihtiyacınız olmadığınızı kendinize hatırlatmalısınız.
Gün içinde açlık krizleri yaşamamak veya sağlıksız besinlere yönelmemek için ana öğünlerinizin arasına minik ara öğünler eklemelisiniz. Bu sizi bir sonraki öğüne kadar tok tutacak ve yeme ataklarının önüne geçecektir.
Kahvaltıyı atlamayın. Kahvaltı, güne enerjik başlamak için birebirdir. Kendinize proteinden ve sağlıklı yağlardan zengin bir tabak hazırlayın. Sizi neler motive eder bunların bir listesini çıkarın. Her gün düzenli egzersiz motivasyonunuzu yükseltecek ve sizi sağlıklı beslenmeye yönlendirecektir.
Fast-food beslenmeden kendinizi olabildiğince uzak tutun. Bu tarz besinlerin bağımlılık yaptığını ve ne kadar yerseniz o kadar canınızın isteyeceğini göz önünde bulundurmalısınız.
Yeterli su içiyor muyuz? Günde en az 3 litre su içmeyi hedefleyin. Susuz kalmış bir vücut sizin aç hissetmenize neden olabilir.
Uyku düzeniniz nasıl olmalı?
Düzensiz uyku saatlerinde beslenme rutininiz de bozulacak ve sağlıksız besinlere sizi itecektir.Bu süreçte kendinizi tek başına hissediyorsanız, bir beslenme uzmanından destek almanızı ve bu süreci birlikte yönetmenizi tavsiye ediyorum.
Sevgiler.