Arkadaşlar protein tozu sağlıklı mıdır? Squat yapıyorum sizce yanında protein tozu almalı mıyım? Veya karbonhidrat tozu? Bu arada amacım toparlanıp kilo almak ama erkeksi kaslarım olsun istemiyorum toz kullanmalı mıyım?

doğal beslenmezsen kasların iner ve toz zararlı diyenler götünden uyduruyor. sahte marka olmadığı sürece protein tozları zararlı değildir kanıt yok bu konuda. çeşitli çalışmalar var.
toz da dikkat etmen gerekn tek nokta spor günü tek seferde 30 gramı geçme
peynir ya da yumurta proteininden üretilir ( İLAÇ DEĞİLDİR ) uzun vadeli kullanımında karaciğer değerlerin %2-3 kadar yükselebilir fakat problem olmaz korkma gönül rahatlığıyla kullanabilirsin fakat beslenmen sağlam ise gerek yok çünki vicudun günde belirli miktarda protein sentezi yapabilir onun dışındakileri dışkı olarak dışarı atar yani vicudunun kapatisesi günde 120 gram protein ise 200 gram protein alırsan bunun 80 gramını vicut dışarı atar umarım yararlı olmuştur
Teşekkür ederim 😊
Teşekkürler 😊😊
Pekala 😊
Kesinlikle Sağlıklıdır , Dr. Mehmet Öz gibi dünyanın en iyi doktorlarından sayılan bir şahıs bile kullanıp övdüğü programı mevcuttur
Ayrıca alacaksan şu sayfayı tavsiye ederim bazı şampiyonlara sponsorlar ben supplementlerimi oradan alıyorum fiyatları en uygun seviyede ve hizmeti güzel
https://i.hizliresim.com/5LRaEL.jpg
Cevap
23Cevap
Keçiboynuzu tozu kullanabilirsin doğal protein tozu süt ile kullan etkisini göreceksin...
eger besınlerden yeterı kadar protein alamıyorsan takviye olarak kullanabılırsın peynir altı suyunu un ufak edip toz haline getirilmiş şeklidir bir zararı yok hıcbır sekılde
doğal beslenmeni öneririm. çünkü toz, hap, iğne vb şeyler seni kaslı gösterir kaslı yaptırmaz. anlıyacağın 1 ay spora gitme iner kasların doğal beslenmezsen ;)
Kanka ben kullanıyorum herhangi bir zararı olsaydı söylerdim :) Hem karbonhidrad hem protein
Tamam kanka 😊
Tamam çok teşekkür ederim bakıcam 😊
karbonhidrat kilo aldirir ama protein kas yapisina katilir asiriya kacmadan protein kullanman gelismeyi hizlandirir sikilasirsin
Protein alamiyorsan takviye aracı olarak kullanabilirsin ne doktorlara bak ne de protein zararli diyenlere bak hiç bir zararı yoktur
Kaliteli ürünlerden kullanabilirsin yoksa hiç ucuza kaçma sağlığa zarar
Kalitelilerden örnek verir misiniz o zaman
Weider marka kendi kullandığım hiçbir zararını görmedim bakabilirsiniz zaten cok büyük birşey almanıza gerek yok kilo almak icin. 2 ay kullanın yeterli
premium weider whey www.google.com.tr/search
Teşekkür ederim 😊
Kız squat yapıyor yani göt büyütüyor ya tabi kullanılacak laf olsun diye yorum yapmayın lütfen
Kullanma, bayansın zaten kas yapmande gerekmiyor cok. Protein ve karbonhidratı yemeklerden kolaylıkla karsılayabilirsin.
Sanki her alan kasları çıkartabiliyormuş gibi yazmayın şöyle steroid değil bir şey değil. Hacim istiyorsan karbonhidrat iyi olur evet
Ben protein tozu hic kullanmadim spor yapiyorum 6 ayda 10 kilo aldim duzenli beslenme ile
Zararlıdır. Satıcıları değil profları dinle. Hiçbiri onay vermiyor.
@uncas71 konusunda prof olmuş hocalarımızı değilde senin gibi sığırları dinleyecek bu vatandaş öylemi. sıtroen
Protein tozları:
tezgah üstü ilaç olarak görülen bu tozlar markasına göre farklılıklar gösteriyor ve bazı markalar içeriğinde doping olarak sayılan maddeleride içerebiliyor. Ciddi rahatsızlıklardan ölümle sonuçlanan vakalara kadar verileri görmek mümkündür. Hiç bir şey doğal yol ile alınan proteinin yerini tutamaz ve hiç bir sağlık personelide bunu inkar etmez. Bu tutumunuz kadınların makyaj malzemelerinin zararsız olduklarını düşünmelerine eşdeğer. Her şey güzellik değildir. Sağlığınıza dikkat edin.
Kilo almak istiyorsan karbonhidrat tozu sanırım :D
Yaptıüın tek şey squatsa boşa alma protein dozunu
Erkeksi kasların olsun 😊
Daha hızlı gelişmek istiyorsan kullanmalısın
Alma ikisini de.
Kullanma sakin
spor salonu nerde
Kullan bnde iciyorm
sen bilirsin :D
Hayır
almana gerek yok
Kullan