sporla ilgilenenler bana bir yardimci olur musunuz?
Fitness kilo aldirir mi ve 1 saatte kaç kalori verdirir?
Fitness kilo aldirir mi ve 1 saatte kaç kalori verdirir?
Ben de fitness yapıyorum kilo almak için tabi . Biraz zayıfım çünkü .Her neyse söylemem gerekir ki .Fitness çok amaçlıdır .Kas yapma , kilo alma , kilo verme hatta boy uzatma bile vardır . Senin programın farklı olur tabi .Sen kardio yaparsın daha çok . Bisiklet vs vs . Kesinlikte tavsiye ederim:Malum yaz da geldi .Geç bile kalmışsın .Bir an önce git spora kaydol !
Başladım zaten 2 hafta oldu
Tamam şimdi sana tavsiyem şu : Sihirli bir iksir arama . İdmanlarını eksiksiz ve tam bir şekilde yap . Beslenmene de dikkat et.Göbeğin varsa kesinlikle mekiğe çok önem ver .Basen , selülit varsa bacak kaslarına önem ver .Yani bölgesel vücut çalış daha kusursuz bir vücut için.Mesela benim omuzlarım dardı.185 boy var 56 kiloydum .Yılmadım şuan 65 kiloyum . Toparladım kendimi .Omuz da çalıştım baya .Şu an iyiyim vücut olarak.Hedefim 75 kilo olmak . Halen de gidiyorum bodye .Sürekli git hiç bırakma
Peki ne yemem lazım kahValtida ara ogunlerde oglenlerde ve aksamlari? Bir de tatliyi çok tuketiyorum nasıl engellicem Bu konuda yardimci olursan sevinirim
Ohoo ne tatlısı :D Tatlıyı kesinlikle azalt hatta bırak .Ben bile kilo almaya çalışmama rağmen yemiyorum tatlı falan .Dedim ya sihirli bir şey arama .Kahvaltıda amacın doymak değil atıştırmak olsun . Yemeklerden önce de iştahını kesecek şekilde su iç .Yemeklerden doymayacak şekilde kalk ve sonra yine su iç.Emin ol gitgide zayıflarsın .
Peki tamam napalim bir süre elveda dicem tatlilara :D
Tamam hadi bakalım :)
1 haftada farkeder mi bir de bir şey daha sorucam pilav makarna ayda 1 yiyebilme hakkım var mi?
Kusura bakma ama saçma sorular yahu, sohbet etmek istiyorsan ederiz de soru sormak için de soru sorulmaz ki .Bir kere yeme hakkım var mı nedir ya izin veriiyorum ye mi diyeyim sana :D ASDASDASDASD Bunlardan uzak durman lazım tabi ki .Bir haftada olsa ne olur süreklilik önemli .Tartıda alacağın sınuç ve boy aynasında nü bir şekilde vücuduna baktığında farkedersin ancak.
Zayıflarsam kendime ödül olarak şişmanlatıcı yemeklerden yemeyi veriyorum der gibi olmuş çünkü :D ASDASDSA
Böyle dusuncegini bilseydim sorular sormazdim
Haklıyım ama ne cevap vermemi bekliyorsun şu soruya : 1 haftada farkeder mi bir de bir şey daha sorucam pilav makarna ayda 1 yiyebilme hakkım var mi?
Bir saatte kilo veremezsin, Fitnes beslenme programı ile kilo aldırır almak istiyorsan...
Cevap
6Cevap
yapacağın programa göre kalori hesabı yapılır ve kesinlikle kilo aldırıyor 2 buçuk ayda 8 kilo aldım kas olarak
Normal tempo ile Fitness ile 1 saatte tas patlasa 400 kalori verirsin.
klo aldırır ama çok iyi beslenmen lazım yoksa hiçbi işe yaramaz yaptın sora bağlı kloride
Bir de karateye gidiyorum
Insallah insallah 65 kiloyum 5 kilo versem çok Iyı olucak
Evet, sağol
fitness yağları yakıp kasa çevirmenizde önemli rol oynar ve sıkı görünmenizi sağlar
kilo vermek için kardiyo yap
kilo aldırır çalışmaya bağlı.
kilo verdirir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar