Ne yapsam kilo veremiyorum diyen birileri var mı?
Süreci paylaşır mısınız?
Süreci paylaşır mısınız?
Bir ara diyet yaptığımı zannederek KİLO ALDIĞIM bile oldu. Hepsi, devlet hastanelerindeki diyetisyenlerin sadece obezlere diyet verdikleri için beni geri çevirdikten sonra benim internetten diyet bulmamla başladı :D umarım yazabilmişimdir.. İnternette uyguladığım bir diyetle 10 kilo verdim baya motiveydim. Daha sonra sınav yılı gelip çatınca 7 kilosunu geri aldım ve tekrar diyete girdim fakat bu sefer de istediğim listeye sahip sayfayı bulamadım. bir başka diyet denedim daha da kilo aldım. Düzenli besleniyordum fakat yeterli beslenmediğim için bir iki gün sonra deli gibi acıkmaya ve önümdeki her şeye saldırmaya başlamıştım :D suyu bol içmiyordum, spor yapmaya çalışıp 5 dk sonra yorulup bırakıyordum. Ve şu anı sorarsan hala öyleyim :D akşamları 45 dk yürüyüş yapıyorum ama sabah çikolata kek vs yediğim için bir şey değişmiyor. Sorun beslenmemde, metabolizmamın sıkıntısı yok diyerek suçu üstleniyorum :D
Gülümseyerek okudum, bir ışık var sen de
Diyetle kilo verilmez saglikli beslenme ve aporla verilebilir diyetle verilen kilo vucut yagindan degil vucut kasindan kayip sayilir normal yemeğe basladigindada ayni kiloyu tekrar alırsın onemli olan kilo kaybi değil incelmedir sen kilo ver ama kasından gitsin vucudunda sarkma olsun bu sagliklimi kilo kaybi bastan belli olmaz cunku yagdan yakarken kas yaparsin buda incelmede belli olur ilerledikce kilodan fark edilir
her insanın vücudunun belli bir direnme süresi ve diyette kilo vermesinin durduğu plato dönemi olur. Ama ne yapsam kilo veremiyorum sözü tembel veya aceleci insan işidir. Doğru yaptığınız zaman kendinizi kandırmadığınız zaman kilo verirsiniz. Fizikte doğanın bir kanunu vardır. Enerji korunur. Yemekten almazsan enerjiyi yoktan var edemeyecek yağlardan harcayacaktır. Sorun varsa sorabilirsin antrenörüm ben :)
Cevap
3Cevap
diyete çok niyetlendim ama yok yapamıyorum tutamıyorum boğazımı o yüzden doktorumun tavsiyesi üzerine bende hareketi artırarak kilo verme yoluna gittim
Diyet demiyorum ben ona sağlıklı yaşam diyorum.
Normalde sağlıklı beslenen bir kadınım ekstra spor yaptığımda çok hızlı ve güzel bir şekilde kilo verdim.
Lakin spor yapmadığımda aynı kilomda kalıyorum yani kilo vermiyorum.
Kilomu koruyorum.
Diyet yapsam kilo veririm ama diyetime sadık kalamiyorum o yüzden spora asiliyorum
Bazı hormonal problemler, insülin direnci gibi hastalıklar ne yaparsan yap kilo verdirmiyor işin komik yanı insülin direncinin tedavisi diyet yapmak. Dolayısıyla tedavisiz bir hastalık denebilir.
Ben hic yapmadim ama cevremde cok sIki diyet ve spor yapip zor ve uzun surede kilo verenler var
Diyet yapıldığı halde kilolar verilmiyorsa ya bir hastalık vardır ya da kendisi için doğru diyeti yapmıyordur.
hormonlarla ilgili bir problemi varıdr günlük yediğin besinin kalorisi mesela 1000 altına düştüğü zaman zaten verilir bir şekilde
Kuzenim öyleydi benim ya kıza su icse yarıyordu bir ara hic bisey yemiyordu yine de veremedi Allah YARDIMCINIZ olsun
Şaka gibi gelebilir ama ciddyim, hiç diyet yapmadan 1 gün içinde 2 kilo veriyorum.
la son zamanlarda az yiyom ona rağmen kilo veremedim daha
Bu yasta zor olur teyzem 😂😂😂
@Sinsirellanız la taktnız yaşıma ha :D senin yaşındayım bro :D
Benxbilmem gördüğümü derim 😂😂😂
bir söz avrdı size kilolu olduğunuzu söyleyenleride yiyin :D
Diyet yaptım çok defa kilo veremedim. Hiç yemeden kaldım o zaman verdim😉
Yaptıgımda verıyorum hep ama ırade zorluyor bazen yapmayıncada alıyorm
Ekmeği kestim tamamen ve az yemeye başladım. Sadece iki öğün yiyorum ve spor yapıyorum bol su içiyorum yaklasık 4 ay da 25 kilo verdim.
Yedigime az dikkat ederek 2 kilo verdim 1 2 haftada ama yarindan itibaren sabah koşusuna gitmeyi planliyorum umarim 50 kiloya duserim 61 kiloyum Şu an
aksine kilo alamıyorum :)
Insulin direncini olctur
olan arkadaşım oldu.. sağlıklı beslenmiyosundur
Ben
Bir turlu veremiyorum
O kişi benim. Sanırım diyete bağlı kalamıyorum
Hiç diyet yapmadım :D
Diyete bağli kalamadığımdan.
evet oldu
Öyle birşey olmaz
VurdayıB
ben :D
Diyet yapmıyorum
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar