Biraz göbeğim ve basenim var. Nasıl yok ederim neler yapmam lazım? Lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılBisiklet sürmekte karın ve basen yağlarını ve pek kiloları eritmede harika bir yoldur. Kalça ve basen eritme metotları içinde bisiklet yarışı sürmek hem bir neşeli hem bir de çabuk yağ yakan bir hobidir. Böylelikle kuvvetli bacak kaslarına da her geçen gün sahip olacaksınız. Pek zamanınız yoksa bu vaziyette ev bisikletinden de faydalanabilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer gün 15 km bisiklet sürmek nasıl olur? Artı 1 saat yürüyüş. Bunu son 3 gündür yapıyoruz arkadaşımla inanılmaz zevkli
- +1 yıl
Aynen hem zevkli hem faydalı kahrolsun basenler aferin ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂🙂
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
+1 yıl64 santim belim var siz hala zayıflamak istiyorum diye geziyorsunuz yok böyle bir şey zayıf olacaksınız da ne olacak :D birde bisiklet sürebilirsin mesela yağ yalarsın hatta beslenmene dikkat etmezsen kasına kadar eritir :) hem zevkli bir spor dalı ilgilenilirsen yardım edebilirim bisiklet konusunda..
04 Yorumla
Soran+1 yılBisiklet bir harika ya yüzmeden sonra favorim... Teşekkürler
- +1 yıl
Bisikletle prof. olarak mı ilgileniyorsun?
Soran+1 yılYüzme prof ama bisiklet hobi yalnızca
- +1 yıl
Günde min 10km kadar tempolu sürsen çok yararı olur aslında
+1 yılBen bu yıl 25 kilo verdim aşırı uzun olduğum için kaba bir görüntüm vardı ama , mekik ve step gibi hareketler yapınca incecik kaldım diyebilirim e bir de diyet yap eminim sıkı bir şekilde çalışırsan 3-4 ayda incecik kalırsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol canım.
Spordan önce diyet yapmalısın ve yağ oranını düşürmelisin, fatscreet uygulamasından takip edebilirsin, daha sonra spor yapmalısın...
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet kanka o uygulama bende var günlük 1000 kalori ayarladım,1800 olması gerekiyomuş ama bilerek düşürdüm.
Diyet isveç denedim kilo verdim ama öok zararlıymış şok olduğu için.
Şeker ve glutenli her türlü gıdayı keserek ve yağ oranını düşürerek mümkün mü ki?
Soran+1 yılAnladım sağol ben gerekli arsştırmayı yapıcam... Bir önerin var mı, diyet olarak?
- +1 yıl
Ilk defa akli basinda onerilerde bulunan birini goruyorum bu konularda... Hayret ac karnina her sabah sirke suyu ic dememissin. Gozlerim yasardi :)
- +1 yıl
Yahu harbiden gordukce kafayi yicek gibi oluyorum. Hep kulaktan dolma bilgiler ama oyle cok eminmis gibi... Gecen kiz goguslerimi nasil diklestiririm demis. Squat yap diyenler vardi dusun. Bir squati duymuslar ya... duymaz olaydilar :)
- +1 yıl
Profildeki yasin dogru mu?
- +1 yıl
Bu paylasimi daha fazla taciz etmesek de bana bir mesaj atsan, cunku ben atamiyorum :)
- +1 yıl
Neden? Mesaj hakkin mi bitti? Ek paket yapalim sana :)
- +1 yıl
Cidden sorun ne?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
düzenli koşu yap karın hareketleri var evde yapılabilecek onlarla erir beslenmede önemli tabi ayrıntılı anlatırım ama çok uzun iş biraz kısaca bunlarla olur
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki 😁😝 sağolll yardımın için ahbapp :D
Soran+1 yılEvet bunu hep duyuyorum. teşekkür
+1 yılKoşar adım yürü jok da deniyo koşmayla yürüme arasında hafif tempo.. mekik falan hikaye arkadaşım.. Düzenli yap eritirsin..
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2-3 gün yapıyordum. Gün aşırı yapmaya çalışırımm
- +1 yıl
Yürü bee :D Bide akşam az yemeye bak gündüz sıkıntı yok da
Soran+1 yılTamam kanka :) sağol :D
- +1 yıl
Ne demek cigerr :D
+1 yılgöbeğin en büyük düşman mekiktir :Dmekik çek bol bol
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam arkadaşım teşekkürler
Göbek için mekik çek, basen için de bisiklete bin yağdan eser kalmaz tamamen kas olur taş gibi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam arkadaşım. Teşekkür ettim. 😌😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlae beni yerlere yatirdi. Bilmiyosan yorum yazma be kardeşim. Mekik çekerek ne gobek eritilirmis. Kalori yakarsan gider o gobek mekik cekerken de harcadigin kalori cok dusuk olacak interval antrenmanin dibine vuracaksin ;d
02 Yorumla
Soran+1 yılYani? Ne yapmam lazım? İnterval nedir, hiç duymadım biraz açar mısın kanka?
Cevap sahibi+1 yılNasil duymadin googleye yaAzip uzun uzun aramani tavsiye ederim. Interval antrenmanlari direk yapamassin ama normal cardio ile baslarsin belli bir sure sonrw intervala donersin kisaca yag yakma antrenmanlari denilebilir
+1 yılRonaldo nun vücut fit analiz tekniklerine youtube adresinden bakabilirsin canım <3
00 Yorumla
+1 yılOturduğun yerden eritilir diye bekliyorsun değil mi? Bu iş azim işi, irade işi, sen de varsa zaten eritirsin!
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır beklemiyorum. Ne yapılması gerektiğinin de farkındayım yalnızca biraz ipucu istedim sizlerden. Sağolasınız yardım etti arkadaşlar :)
Haklısın azim ve irade önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli beslen ekmek ve ekmek türü şeyleri azalt mekik ve çakı hareketleri yap
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ;) :) birde bol su iç :)
+1 yıl2 sinide tempolu koşu ile toparlarsın birazda esneme hareketleri ile
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam dostum eyvallah
Koltuğa hergün 30 dakika sürteceksin bişeyin kalmaz erir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAptal mısın ya ne çeşit insanlarsınız.
+1 yılValla yattığın yerde o yağları yakamazsın
Kalk biraz haeket et06 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum...
- +1 yıl
Ne yapıyorsun mesela?
Soran+1 yılBisiklet sürüyorum yüzüyorum koşuyorum
Ben profesyonel yüzücüydüm, sınav yüzünden bıraktım kendimi yemeğe verdim yağlar fırçadı :/- +1 yıl
Sen sporun ne demek olduğun en iyi bilen birisisin azıcık dara düşünce hemen hayata mı küstünde kendini bu kadar yemeğe verdin sanırım sadece sınav stresi değil bu
Soran+1 yılSevgilimden ayrıldım bilerek ve isteyerek. Annem babam boşandı. Ygs ve lysye girdim. Çok iyi puan aldım mutluluktan yedim. Üzgünken yedim hep yedim ve yedim.60 kilo oldum...
- +1 yıl
Tam tahmin ettiğim gibi birçok sebebi yokken kapatmaz insan kendisini hayata Bak şu bir aydır bende çok kötü dönemler geçiriyorum ama önceki yanlışlarım gibi yanlışa kaptırmayacağım kendimi o yüzden bu siteye geri döndüm azıcık kafamı dağatayım diye
sen senden başkasını düşünme
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöbegine korse tak aşohmanı çek koşu bandında düzenli koş diyet yap
04 Yorumla
Soran+1 yılAy çok güldürdün kanka be dkdmeğdondkdd aşohman KDMDODLDĞDODJSMXKSKDOXN
Teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılben böyle çalışıyorum sen ne anlarsın antrenörler söylüyor bunu bacakları erittim bu sayede
Soran+1 yılBen işe yaramıyo demedim sadece aşohman kelimesine güldüm salak mıskn
Cevap sahibi+1 yılYerim seni ben :D
Spor yaparak (yürüyüş yapmak spor değildir)...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
bol su ve mekik arti squat
06 Yorumla
Soran+1 yılMekik yağları sertleştirir diyolar doğru mu
Soran+1 yılAnladım sağol canım iyi günler
yağlarını aldır pahalı ama çabuk ve kesin çözüm :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı yaşamda işin kolayına kaçılmaz
Basen erimez göbek için spor spor spor
05 Yorumla
Soran+1 yılNe demek basen erimez?
Soran+1 yılHayır yani canım basen yok olmuyor mu, küçülmüyor mu her neyse :D onu demek istiyorum.
Soran+1 yılÇok ilginç ya.
Bisiklet sür mekik yap
04 Yorumla
Soran+1 yılHer gün 15 km sürsem?
Mekik yağları sertleştirir mi
Soran+1 yıl@Cozıt tamam teşekkür ettim :)
erimiyo göbek erimiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye lan kddlisod
Spor yaparak. Bölgesel eritemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler 😆😆
sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılSporrrrrrrrrrr mu :D
göbek, göbek üstünde erir derler büyüklerimiz :P
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka :D
Spor yap , fast foodu kes , akşam yeme, diyet yap
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki , sağol.
Göbek için mekik çek basen için squat yap
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam sağol
Soran+1 yılTamam çok sağol :(
Soran+1 yılSorry gülen surat koycaktım dkdlsşdjsmd
Kisik ateşte 45 dk pembeleşinceye kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin?
basen çok kötü yaa insani armut gibi gösteriyor
00 Yorumlamekik çek göbeğin erir
07 Yorumla
Soran+1 yılYağlar sertleşir diyolar doğru mu
- +1 yıl
Biyoloji hocanı... derker kızım sana. Aman başka yerde söyleme. Kaslar gelişir fakat kasların gelişe bilmesi için yağları yakması lazım yani yağ yakar sonra karın gelişir büyür hani ilk yağı yakar vicut sonraa kas demetlerini onarır ve daha sağlam yapar antremanlarını ne derece yırtıcı yaparsan o derece kas lifleri kopar ve vicutta bunları onarmak için enerji ve prıoteine ihriyacı olur. Sadece pırotein ve suda çözünen vitaminleri almayı unutma
DEEP NOT!:Her gün 1 sade soda iç! Mineral desteği olur minarel ve doğal tuz olduğundan vicudun ısı ssabitinde kullanılır vs vs bir sürü teferruat. Ekmek ve her türlü gulutenden uzak dur sen yeter.
Soran+1 yıl@1-FLOKİ-1 üzgünüm ben hiç kilo vermeyi dert edinmedim bir bilgim yok utandım kendimden :/
Günde kaç tane önerirsin? Kaç set?- +1 yıl
İlk önce set yazdıysam kusuruma bakma. Sadece yazdığın komikti. Neyse. Kaç set olduğunu sana söylerim ama bu setler benim için. Eğer günlük 1 saat koşu ve 100 şınav 200-500 arası mekik çeken biriysen 10 set 15 tekrar yapabilirsin fakat senin kas durumunu bilmiyorum. ya da fiziksel durumunu. Bu durumda sana şu set demem yanlış olur. Ha veririm ve yaparsında fakat bu sefer neden olmadı bu bende lan dersin. Kısacası sen üslü sayıları bilmiyorsan daha ileri konulara geçemezsin ya da rasyonel sayıları vs... Bu yüzden basitten başla mesela ip atlamak günde 50 ile başla şu an ben 480 atlıyorum günlük pororamım şöyle. Akşam 12 de yatar 6:00-6:30 gibi kalkar ısınma hareketleri esneme vs. Sonra bisikletle 30 dk hızlı sürüş ve bir parkta ip atlarım 500 e yakın ve gene aynı parkta barfiks yeri var. 3 set 16 şar arayla çekerim evde kapı aletide var gün içinde eve uğrarsam 10-20 ne çekersem kar düşüncesi. Kısacası sana bağlı
- +1 yıl
Ha bu arada dambıl ve bazı aletler evde bulunsun. ben 10-10 dmabıllarım var. Bunlarla karın kası yapıyorum bazne kol değişir yani alet edevat olmalı 1-2 tane evde yani her evde açıkçası çünkü insan kilolu ise gelişemiyor. Fakat not geçiyorum vicudunun zevklerinden mahrum brakma yani yeme içme vs. tatlıdır felan günde 1 çikolata yemen önemli değil ama söyliyim 1 kalıp yersen cezlandırman laızm kedini sabah 100 ip at. o gün 300 atlamalısın vs. Assında şunu fark ettim boşuna yazıyorum her insan bunları fark eder eğer sıkı bir vicudum olsun kendimi ii hissediyim diyen her insan bunları rahatlıkla düşünüp keşfedebilir ya da netten bakabilir.
Soran+1 yılÖyle deme çok yardımcı oldun ss aldım en yakın zamanda programına ekliyicem dediklerini
Pilates yap
03 Yorumla
Soran+1 yılEtkili mi peki
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöbeği biraz erit ama basen ler kalsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye? :)
Cevap sahibi+1 yılKalın basen severim de ondan ;)
Spor yap
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol hiç aklıma gelmemişti
sürekli koşarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git Lwnnxkwnx
07 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan ne
Cevap sahibi+1 yılGöbekli kızlar her zaman komiktir.
Soran+1 yılBu dalga geçilecek bir şey değil, zaten ayva göbek kardeş :d
Cevap sahibi+1 yılSonuçta göbek gardaş 😃😂😂
Soran+1 yılDedi fake çocuk
Cevap sahibi+1 yılbir sie
Soran+1 yılGizlenmiş skdjkdğwodnzn
+1 yılAz ye !
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Spooorr
01 Yorumla
Soran+1 yılWowowowo
+1 yılYürü yüz