Ucuz yollarla kilo almak?

Arkadaşlar fiziğim berbat. 173 boyunda 46 kiloyum aşırı zayıfım. Yüzünün herkes çok güzel olduğunu söyler ama bacaklarım kollarım çırpı gibi öyle çirkin ki. Sevgilim beni bu yüzden aldattı ve ben onu affettim ama atlatamadım. Hep da kilolu kızlara bakıyordu kilo almamı söylüyordu özgüvenim öyle yerlerde ki çok kötü zamanlar geçirdim bir senedir er gün ağlıyorum aynalara bakamıyorum. Güzel bir kıyafet bile giymek istemiyorum bana yakışmaz diye. Bu sıcakta uzun kollularla geziyorum öyle mutsuzum ki aynaya bakıp ağlamadığım bir gün bile yok. Bugün yine kavga ettik ve bana "hiçbi kadınsılığın yok tahta gibi dümdüzsün vücudun yok resmen dedi öyle zoruma gitti ki. Sonra ben sinirimden söyledim dedi ana gerçek düşüncelerinin bunlar olduğunu biliyorum zaten benden kilolu her kıza baktığımda sokakta yürürken ağlıyorum. Artık daha fazla kaldıramadığım için ayrıldım ama içim alev gibi öyle kötüyüm ki. Yarın sınavım var ama ağlamaktan çalışamıyorum. Kilo almak çok isterdim ama yurtta kalıyorum ve maddi gücüm olmadığı için hep yarı aç yarı tok yaşıyorum. Özgüvenim yerlerde. Ölmek istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum. Size sorum nasıl çok para harcamadan kilo alabilirim ucuz ve yurtta yiyebikeceğim yiyecekler var mı ben de dik durmak güzel giyinmek beğenilmek istiyorum.
Ucuz yollarla kilo almak?