Arkadaşlar guatr hastasıyım ve kilom çok düştü nasıl kilo alabilirim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karbonhidrat alimini artirmalisin. Kalori fazlaligi yaratmalisin. Suplement vs de tuketmende fayda var. Karbonhidrat tozlari mevcut. Bu arada gecmis olsun. Sigara kullaniyorsan eger birakmalisin ufaklik
İçmiyorum
Karbonhidrqt alimini artir. Ve spora baslamani tavsiye ederim.
Diyetisyen sporu haftada max 3 gün önerdi
Simdi sporun faydasi su olur vucuttaki kas dokularin calisarak kas uretmeye baslar. Ve kalici bir sekilde saglikli bir sekilde kutleni artirabilirsin. Spor yapmiyarak alacagin kutle kilo sadece yag olarak alinir. Buda pek saglikli sayilmaz. Evet 3 gun senin icin ideal cunku yag yakmadan kas kutlesini artirmanda onemli sen eger kardiyo agirlikli calisirsan tabiki kilo alman agirlasir. Ama daha guclu kalici ve daha kadinsi vucut hatlarina sahip olarak kutleni artirmak istiyorsan kesinlikle spor sart. Tabiki spor yaparken ek olarak suplement takviyesi almalisin. Protein agirlikli beslenmende lazim. Ama unutma tum bu islem uzun bir surec gerektirecektir. Yani 2 3 ayda bir sonuc elde etmeyi dusunme. Cunku cogu spora baslayan 2 3 ayda bi sonuc elde edecegini dusunup daha sonra karsilastigi hayal kirikligi ile soguyor. Kendine uzun bir yol sec ve surekli not tut. Vucut olculerin icin. Cunku suda var kendi vucudundaki gelisme gunluk minimal seviyelerde arttigi icin. Bu degisimi senij fark etmen zor olacaktir. Hirslanmak ve azimni kaybetmemen icin surekli olculerini not almani tavsiye ederim ufaklik.
Bilmiyorum ama cidden istediğim kiloda değilim
Evet cok zayifsin. Ama bu kendine kusmeni gerektirecek bir neden degil. Unutma cogu kisi fit bir sekipde vucut hatlarini belirginlestirmek ister. Ama cogunun bas belasidir yaglar. Sen bu konuda sanslisin. Cunku yag degerlerin cok dusuk. Bunu soyle dusun yag denen sey. Insan vucudunun estetik yapisini kaplayan bisey. Ve bu sende yok. Dedigim gibi eger spora baslarsan insa edecebilecegin vucuda sende sasarsin. Cunku vucut hatlarin oldugu gibi goz almaya baslicaktir. ! daha toplu sıki bir vucudun olusacaktir.. ve spor sadece vucut olarak degil. saglik olarakda gerekli birsey. sana bi buyuk tavsiyesi kendine yuklenme sakin.
Kilo olmayınca spor bi işe yaramıyor
Hayir ufaklik ikisi ters iliski. Sporla kas kutlesi kazanilir. Sen vucut olarak yagsiz bir. vucudun var. Spor yapan insanlarin vucudu daha kolay kutle kazanir unutma bunu.
Gün içinde ne yemeliyim
Bahsettigim gibi ufaklik. Karbonhidrat alimini artirmalisin. Baklagil tarzi bol beslenmelisin. Makarna pilav tarzi. Protein bol tuketmelisin. Sabah yogurdunu yumurtani peynirini yeteri kadar almalisin. Yani bunlari kendi damak zevkine gore uzun vadede program haline getirmelisin. Ekonomik durumun yeterliyse eger. Karbonhidrat tozu tuketebilirsin. Spor beslenme konusunda daima kapim acik. Uzun zamandir bu isleri arastiriyorum. Yaptigim buyuk motor kazasi sonrasi araya askerlik ve pandemi girmesiyle uzun bi sure uzak kalmis olsamda merakim ve ilgim hic eksilmedi. Ve sana onerecegim en onemli unsur. Piskolojik guc.
Bigwhey önerir misin?
Turk mali o tavsiye etmem. Bide sana oncelikli olarak whey degil gainer oneririm.
Hm acaba neli alsam
Damak zevkini bilmedigimden bi yorum yapamicam ufaklik. Ama kendim denediklerimden dusuncelerimi paylasabilirim. Cilekli olani surup gibi tadi var. Ve ben ufakligimdan beri surup icmeyen biri oldugumdan hic haz alamadim. Muz ise normal bir aromasi var ama kesinlikle muz lezzetini beklememelisin. Biskuvi aromali olan bi tik normal. Ha benim tercihimi sorarsan ufaklik. Ben sadece kakao aromali tercih ederim. En azindan kakao aromasi beklentinin disinda bi tad cikmiyor tum markalarda benzer bi tadi var. Ve sana sut ile tuketmeni tavsiye ederim sutoede kakaolu milkshake tadinda oluyor. Eger kakao seviyosan pisman olmazsin. Tabiki tercih ettigin marka onemli. ben blender ile icine yulaf vs ekleyip su ile parcalatip tuketiyorum. Yulaf lif bakimindan zengin bir besin.
Istersen soyle yapabilirsin tek kullanimliklari mevcut her aromadan birer tane soylersin tek tek bakarsin hangi aromadindan haz alirsan onun kiloluklarindan siparis edebilirsin.
m.supplementler.com/c/whey-protein-17?orderby=10
Süt olmadan içiliyor mu
Ya tabiki iciliyor. Aslinda sutsuz daha cabuk sindiriliyor. Ben sadece sutu eger sade icemezsen diye soyledim. Sut biraz daha aromasini belirginlestiriyor. Blenderin varsa eger. Kendine cok zevkli ugraslar edinebilirsin. Misal yulaf atarsin muz atarsin icine ya da cilek vs. Tabiki su ile birlikte de tuketiliyor. Bu arada ufaklik eklesene kafana takilanlari sorarsin.
Ben yulaf sevmem
Bende sevmem ama iste tuketmek zorunda kaldigim icin. Blenderdan gecirip protein tozu ile karistirip sivi bir sekilde tuketiyorum. Hatta ilave olarqk kakaoda ekleyebilirsin. Malum eski bir pastaneci oldugum icin careler tukenmiyor. Ama dedigim gibi sevmiyorum deyip kacmak olmaz. Biseyi bi yolla sevmiyorsan emin ol sevdirecek yolu bulunur. Ben misal sadece yulafli kurabiye kek uzerinde calisiyorum Şu an eger guzel bir tad kivam tututrursam paylasirim seninle.
Spor misal hic sevilecek. bisey degil. Yani yeni geldim af edersin ama belam skldi. Kan ter icinde kaliyosun bunu hangi akli basinda insan severki dimi. Ama iste bi amacin varsa dikenleri gozunu korkutmamali. Iradeni guclu tutmalisin. Motivasyon en onemli seydir.
Karbonhidrat değeri yüksek gıdalar tüketeceksin. Başka çaresi yok
Abur cubur yiyegebilin.
Dışarıdan hazır yemekler de yiyebilin.
Gazlı içecekler içebilin.
Vücudun hareketsiz kalırsa rahat kilo alır.
Guatr hastası nedır nasil kilo verdin.
Knk sigara içiyosan bırak 2 ayda 10 kilo alırsın bir de sipraktin diye iştah açan bir şurup var çok işe yarıyor ben yurtdışında yaşıyordum döndüğümde 53 kiloydum 1 sene geçti şu an 73 kiloyum spor da yaparsan daha iyi olur
İçmiyorum
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Hiçbir şey çözüm olmadı. Son olarak spora başladım. Sende Spor yapabilirsin.
Spor yapınca daha çok zayıflıyorum
Bilmiyorum ki. Sen benden daha iyisin yine de. En azından boyun var bende ne boy ne kilo var
Bıktım bu kilo sorunundan
Çözüm bulursan bana da söyle olur mu
Çerez çok kilo aldırıyor diyorlar
En çok tükettiğim yiyeceklerden biri. Bana etkisini görmedim bugüne kadar.
Boy kilo kaç
158 boy 40 kilo
Boyunu dert etme kilo almaya bal
K
Spor salonuna git orada belli programlar var
Guatr ameliyatı olduktan sonra kilo alırsın
Haşimato olarak geçiyor ve ameliyat edilmiyor
dur sana ilaç yazalım
Görim seni
profilden mi düz mü?
İlaçç
ilaç kısmında konu spor ve iyi beslenme olur