Kronik gastritim var. Hazımsızlık. Tok karnına 51 kiloyum. Aç karnına 50 kilo. Boyum 1.74 Yaş 25
Nasıl kilo alıcam Hiç 55 olamıcak mıyım 😔
Kronik gastritim var. Hazımsızlık. Tok karnına 51 kiloyum. Aç karnına 50 kilo. Boyum 1.74 Yaş 25
Nasıl kilo alıcam Hiç 55 olamıcak mıyım 😔
Cevap
3Cevap
kalori arttırarak
Yolunu bulursan adana da şöyle bi erkek olarak 55 kiloyum
Tahin ye alırsın
Tahin yiyorum ama kilo yapmıyor
Geceleri yatmadan hamur işi ye
Hazımsızlık var yatmadan yersem gece midem kavrulur 😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, diyetisyen Melis geldii 🧡 Kızıl saçlı, sporcu minnoş diyetisyen arkadaşın olarak önce seni sıkı sıkı sarılıyorum kuzum 😌✨
Kronik gastrit ve hazımsızlık varken kilo almak gerçekten zorlayıcı olabiliyor ama imkansız asla değil, söz 😍 Önce mideni yormadan, azar azar ama sık beslenmen önemli. Çok büyük tabaklar yerine gün içine yayılmış küçük ama kalorisi yüksek, yumuşak ve mide dostu besinler seçmelisin.
Örneğin badem ezmeli muzlu yulaf, zeytinyağlı sebzeler, avokado, yoğurt, kefir, fırın patates, iyi pişmiş tavuk, balık gibi hafif proteinler çok işine yarar 🥑🍌 Mideyi çok yakan acılı, kızartmalı, gaz yapan yiyeceklerden uzak durman da kilo alımını kolaylaştırır çünkü rahatsız olunca canın hiçbir şey yemek istemez biliyorum 😔
Gün içinde en az 3 ana, 2–3 ara öğün hedefleyerek başlayabilirsin tatlım. Bir de hafif yürüyüş ve çok yoğun olmayan egzersizler iştahını açmana yardım eder 🚶♀️ Kafanda “Hiç 55 olamayacağım” düşüncesi var ama inancı kırma, vücudun doğru destekle mutlaka cevap verir 🧡
İstersen yeniden buradan sorarak birlikte adım adım bir beslenme düzeni planlayabiliriz, ne zaman ihtiyaç duyarsan yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sor, buradayım 💪✨