Ramazanda iftarı ve sahuru smoothie ile yapsam. smoothie meyve ve tohum karışımları gayet doyurucu bir ögün yerine geçen ama sağlıklı bir içecek. 1 ay boyunca bunu yapsam.
55 kiloyum 45 kilo olabilir miyim?
55 kiloyum 45 kilo olabilir miyim?
Smoothie gecen yaz cok yapardm , buz gibi meyveleri dolaptan cikarip atardim blenderin icine ohhh misss.. bir cok kombim denedim bazilari baya bir tok tutuyo bazilari 1 saate bile aciktiryo... bu yuzden onune geleni at blenderin icine tadi kotu olablir ama uzun sure tok tutar
öylesine mi içiyordunuz
onu bilemem de sana şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. sahurda istediğini ye ama iftarı iki lokmayla geçiştir. bütün gün yatmayıp işine gücüne bakarsan da rahat rahat kilo verirsin. ben 6-7 kilo vermiştim.
1ayda 10 kg naptın kanka ama ben 6 kg rahat vermiştim
nasıl
Ramazanlarda genelde daha özenli yemekler yaparız böyle corbadan salatadan tarlıya kadar işte onları cok yemıcen gerci benim anne 5 cesıt yapıyo 😂 1.85 boyum olmasına ragmen böyle ailede 66 kıloyum 😂😂 sadece salata corbaa o kadar kesin cözüm bak
bende heralde okumadan once 80 kilodur demistim
tövbe
55 ko cok mu da 45 olacaksin sanirim cop olmayi pilanliyorsun. Ayrica saygi duymak icin oruc tutman gerekmez, gosteris yapmakda. Tutanlara laf etmeden de empati kurarakta bir saygin olabilir. Gelip de bunu ramazan ayi yerine ramazan bitincede yapabilirsin. Aklinda bulunsun. İyi aksamlar.
gösteriş yapan yok zaten. etrafımda herkes oruç tutarken önlerinde mi yiyeyim? size de insanlık yaramıyor. niye raamazandan sonra yapayım ne farkı var?
benim demek istedigim orucu saygi duyuyorum diye kullanma yani durust ol de tutmuyorum ben diye, oruc tutuyorum gibi gostermeden de yanlarinda yemeyebilirsin baska yerde yersin.
Cevap
6Cevap
Allah aşkına şu ramazanda diyet isini bbir bırakın bence. Nebileyim niyet sakata gelmesin. Zayiflamak icin mi oruç tutuyorsun Allah rızası için mi. Benden tavsiye yani.
Evet cesedin oldukça güzel görünür 36 beden kefene bile sığarsın :D
Sadece sıvı ile bir haftada ölürsün.
Ramazan da vücut sıvı ile dayanamaz
Orucu kilo vermek için kullanırsan Rabbim sana başka yoldan verir o kiloyu bekle sen
hem fiziksel olarak hem iman olarak kesin zayıflarsın
Hı hı evet orucu ne rızasıyla tuttuğun belli ama müslümansın teşekkür
müslüman değilim
Ramazan ayi diyet ayi degil guzel kardesim. Ustelik sen o oruclari tutsan bile (kilo vermek) rabbim tarafindan tutugun oruclarin hepsi bosa olmus olucaktir.
Madem musluman degilsin neden oyle yapıyorsun en azından durust ol başkalarının yanında yiyip içmezsen saygını korumuş okursun diğer turlu ne halt yendiği belli olmayan biri olursun
bu niyettle oruç tutarsan kabul olur mu
RAMAZANI DİYET AYI OLARAK KULLANMAYINIZ.
mantıklı ama dayanabilcen mi
Ramazan diyet programı mı?
Hayaller hayatlar inşAllah
Sarkarsın aman
Yok yaa
Sen bana güven.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar