Her gün 2 veya 3 saat yürüyerek kilo verebilirmiyim?
Boy:1.55
Kilo:64
Boy:1.55
Kilo:64
2 3 saat çok fazla değilmi. önce yarım saatten başla yavaş yavaş artır dakikaları. en az 1 saat yürür vaziyete geldiğinde tempolu bir şekilde 15 gün yürü. incelme gözle görülür hale gelir. yürüdükten sonra hazır terlemişken bir kaç hareket bile yapabilirsin.
yaa o dert bendede var. ama o kadar yürürm diyosan verirsin bence beni bir keresinde günde bir saat yürüyerek birazda yediklerime dkkt ederek bir ayda on kilo vermştm
Yürüyüş tempolu olmalı. Eğer mağazaları gezer gibi yürünürse yakın zamanda tüketilmiş karbonhidratlarından elde edilen enerjiler yakılır ve bunun sonucunda da acıkmaya başlarız. Tempolu yürüyüşte ise yağ olarak depolanmış enerji kaynakları sindirilir.
Bence bir salona yazılmalısın. Düzensiz kilo verirsen, sarkmalar oluşabilir. Bir bayan antrenör kontrolünde kilo verirseniz daha sağlıklı olur.
Cevap
15Cevap
günde bir saat yürü bir saat egzersiz yap
yarim saatlik egzersiz zaten bir saaat yürümek kadar faydali fazla yürüme
3 saat cok istersen 45 dk dana basla yorgunluk durumuna göre her gün ya da belli aralıklarla arttır ama tabi bogazıda kesmelisin biraz :)
Hiçbişey yemiyorum ameliyat oldum ilaçlar içtim onun için biraz kilo aldım şimdide verem lazım eskiden çok zayıftım
tempolu yürürsen neden olmasın,terleme olduktan sonra,ben 16 lilo verdim,
hergün derken 3 günlük birşeyi kastetmiyorsundur umarım. zira o kadar uzun süreye dayanamazsın.
4 gündür 18 saat yürüdüm
daha fazla gitmez hacı sana söyleyeyim.
5 ayda 25 kilo verdim. köpek gibi spor yaptım,aç gezdim.
şimdi sıkıldım hiçbişey yapmıyorum. ancak o kadar dayanabildim.
ağır spor yapmamak lazım.
evin içinde yürüdünü bide okul market bakkal dersek 2 3 saat yürürsün zaten ister istemez yürümekte amaç zayıflamak değil
tempolu yürürsen verebilirsin yediklerinede dikkat et :)
salona yazılıp plates ya da egzersiz yapabilirsin daha hızlı olur hem fazla kilon yok gibi
yürümek yerine evde bacak haraketleri yaparak çalışsan ve mekik falan çeksen bir 10-15 dakka o
3-4 saat yürümek gibi gelir zaten
haftada 2 saat salsa ya da baçata yap kilo falan kalmaz.
kilo vermeyi abartmayın un, tuz, şeker tüketme günde 10.000-12.000 adım at ver 1 ayda 5-6 kilo
Tabi verirsin. Ama yürüdüğün saate ve bunu alışkanlık haline getirmene bağlı.
yeterli olmaz bir diyetisyene görünün hem sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız
evet ama kilon da okadar fazla degil yavas yavas ..
Bol bol Kardio çalışmalısın..
verirsin yemeginide azaltırsan baya verirsin
Yemek yemiyorum zaten
ye ama az ye..
yemekten sonra yürüseniz tabkide olabilir
Her gün 3 saat tempolu yürüyerek kilo verirsin.
yürümek yerine koşmayı denesen?
verirsin. her sabah kahvalti yapmadan once yuru.
Arabamı yıkayarak verebilirsin.
3 aat yürü verirsin aksatmadan ama
herşey beyninde biter
evet verirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar