Ilk iki foto geceden son foto gunduz geceden eser kalmadi...

Arkadasim hemen bir hastaneye gidiosn immunoloji bolumunde muayene oluosn bunlar saman allerjisinin belirtisi.. onceden bisey yoktu daha yeni oldu deme bu allerji olayi tamamen vucut direnci ve genetige bagli.. bu dokuntulerin oncesinde karinda sislik nefes alip vermede zorlanma goz ve burun akintisi gibi belirtilerin olmussa saman allerjin var demektir.. simdiden gecmis olsun
nefes alışımda bir sorun olmadı... saman alerjisi neden olur bilgin var mı..
Allerjinin bircok sebebi vardir.. basta genetik ve vucud direnci goz onune alinir.. bunlarin disinda mesleginle alakali bir durumun olabilir.. saman allerjisi denilince hali yun battaniye tuylu hayvanlar toz polenler vs. bunlarla cok fazla icli disli olmussan bu maddelere karsi vucut direncin dusmustur ve vucudun fotografta gorulen o reaksiyonu gostermistir.
sağol teşekkür ederim yorum için...
Ana aynısı bende oldu geçen sene hemde çok kötüydü suratım sisiyordu hep bulamadılar ama sonra senin gibi kendiliğinden geçti
bu gece oldu birden 10 dk içinde bütün vucudumu kapladı kaşınmak gibi ama kaşımadım vücudum ates gibi yandı resmen ılık duşa girdim sonra çamasırımla oturdum baya çıplak yanıyordu tabi sudan çıkıp öyle oturunca bir üsüme ürperti geldi bir yanma sabah son foto gibi hiçbişi kalmamıştı
Normalde ben hepatit fibroz hastasıyım. Dediğin gibi bendede yanma falan oldu yüzüm şişti bir sabah kalktım ellerim davul gibi olmuştu kendi kendine geçti doktor birşey bulamadı. Daha böyle bir sey olmadı çok şükür ama kaşıntı yanma olur vücudumda bir terler bir üşürüm. Bir kan tahlili ve alerji testi yaptır istersen bir
teşekkür yorumun için...
Rica ederim mutlaka git doktora. Çok geçmiş olsun
Cevap
2Cevap
Kurdesen dokuyosun aynısı ablamada olmustu
neden strestenmi oluyor
Canım onun nedenı bılınmıyo ablamda yazın cıkmıstı ne tetıklıyo bılemem aynı oyle olmustu vucudu
benim daha önce bir kere daha olmuştu ne dokandı neden bilmiyorum ama fotodaki gibi ilk 2 gece son foto gündüz eser kalmadı ama gece her yerim öyle kabar kabar oldu kızardı ve ateş gibi yandı vucudum bugünde üzerimden kamyon geçmiş gibiydim...
Geçmiş olsun
sağol eyv...
Böcekler ısırmıştır
böcek ısırması değil...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar