Kedim 5. kattan toprak zemine dustu cuma gecesi, hemen veterinere goturduk on muayene yaptilar suanlik hic birseyi yok dediler 2 tane ic kanama onleyici 1 tane de agri kesici igne yaptilar,3 tane de surup verdiler, cumartesi gunu yine gittik veterinere tam muayene yaptirmak icin, rontgen cektiler akcigerinde hafif kanama varmis, bir tane hap yazdilar 3 tane surup 1 tane hap oldu ilaclar, surubun 1 tanesini sadece sabah ve hapi sabah kullanip, diger 2 surubu sabah aksam kullanacaktik, sadece sabah kullanilacak ilac vitamin ilaciydi, ben yanlislikla ilaclari karistirdim, yanlis ilaci yani vitamini verdim 2.5 mg, veterineri arayip anlattim durumu 30 dk gozlemleyip eger kusma vb seyler yoksa diger surubu vermemizi söyledi,45 dk icinde herhangi bir anormallik olmadi, keyfi gayet yerindeydi fakat asil surubu verdigimde midesi gurul gurul ediyor, neden acaba? Şu an uyuyor, neden olabilir bu gurultu, onemli bir sey mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ölürse kurtulcak senin elinden. Yazık kediye. Ben 13 katta oturuyorum camlarım hepsine file yaptım kendim. Anne olursan cocugunda düşer senin
Hanim efendi bilip bilmeden yorum yapmayın mümkünse, ölürse kurtulacak ne demek ya? Benim ihmakarligimdan kaynaklanan birsey degil. Karsi apartmandab cagirip duruyolar surekli, uyarmama ragmen cagiriyorlar, maddi durumumuzda yok ayrica file yaptirmaya, varsa para gonderin yaptirayim, alakasiz yorum yapmayin.
Ben sarayda yaşıyorum sanki 😂 file file 100 tl filr tüm eve yaparsın popon don alıyon kedi için bisi yapmıyorsan at dısarı daha iyi yaşar hayvan ya. Benimde kedim var bebek gibi bakıyorum asgari ücretle. Fakirsen alma kedi kendine bakamıyorsun daha belli ki. Ya file yaptır ya da kendin atla asagı
Ne kadar zihniyetsiz insansiniz ya, calismiyorum hanimefendi zaten file taktiracagiz, ayrica kedime cokta iyi bakiyorum. Gelipte ölse kurtulsa diyemezsin, uslubunu takin. Soruyla alakasiz cevap verme, ayrica kedime ve kendime paşalar gibi bakiyorum hanimefendi. Zihniyetsiz degilim sizin gibi.
Vallaha ben üzülüyorum hayvanların çektikleri şeylere. İnsan eline düştüler.
Hayvan sever oldugunuz burdan belli zaten, ölse kurtulur ne demek hanimefendi? Ayni seyi sizin kediniz icin desem cok mu dogru olur?
Ben bakamadıgın için acı cekiyor kedi elinde harab olmuş 5. Kattan düşmüş yanlış ilaç içmiş bi pişirip yememişsin yani kediyi. Ölse ya da saldan canı acımaz enazından diye dedim de allah korusun yani ölmesin umarım kaçar
Umarim senin kedinde kacar. Ayrica bakabiliyorum, veteriner hicbir sorun olmayacağını söyledi sizin gibi zihniyetsiz davranip umarim ölür umarim kacar demedi. Azicik insan olun.
Sen insan oldunda ne oldu. Kedinin cigeri bile kanamış . Benim kedimin evde kamerası bile var. Bakamıyorsan almıcan kardesim. Sokakta birsürü kedi bakıyorum. Birsürü kedi sahiplenirdim. Hepsine şartlarım oldu evlere file takılıp her ay resimlerini istedim. Hepside bebek gibi bakılıyor masallah. Senin gibi bilinçsiz avele iyi ki vermemişim o zaman kahrolurdum işte.
Aptal misiniz anlamiyorum? HANIMEFENDI OKUMA YAZMANIZ MI YOK ACABA MADDI DURUMUM YOK YOK YOK
İban at atayım file paranı allah için ya
Çalışmadım halde kredi çeker gene alırım onu kedinin canından önemlimi. Veterinere kim bilir ne kadar bayıldın. Bastan önlem alsan olmaz bunlat aklını basına al döverim seni tartaklarım kediye iyi bak 😂 azıcık kavga ettik yeter artık
Lüzumu yok yaptiklariyla ovunenden para almam. Birinden borc alip taktiracagim fileyi, kimse kimsenin yasadigini ne sartlarda oldugunu bilemez hanimefendi.
Doverim seni derken?
Hanfendi. 17.002 tl alıyorum. Hemde Şu an işten cıktım gecen ay çalıstıgımı alıcam benimde yok fakiriz hepimiz bende sizdenim. Ama onun için borç almana gerek yok okadar yüklü pra degil
Trendyolda var al kendin tak. Takmaya para cok istiyorlar
Maalesef ben calismiyorum, babam çalışıyor aldığı paranin yarisindan cogu borca gidiyor, kedinin caan güvenliği daha onemli oldugu icin borc alacak taktiracagiz.
Atsan ibanını yemin ederim atıcam 200 tl al bari yani sevabına
Benim kartim iptal oldu, babamin hesabina atsan nerden geldi bu para der, tesekkur ederim ama disarida baktigin kedilere mama al biz borc alip taktiririz bi sekilde, cok tesekkurler tekrardan.
Kusura bakma
Yok sorun değil, sorumun cevabi var mi ya? Şu an normal uyuyor.
hiçbir şey olmaz. Kulaklarına patisine bak genelde yanlıs ilaç ateş yapar. Ateşi yoksa birseyi yoktur
Normal atesi Şu an hafif bir isi var ama normaldir diye dusunuyorum zamanla gecer degil mi?
Geçer ama 2 gün gözlemlmen lazım Kasaptan kemik al bedavaya veriyolar onu haşla biraz yaş mamasına kemik suyu kat. Vitamin olsun
Ya cok tesekkur ederim, bu arada filelerin arasi genisliyor mu ya? Korkuyorum genisler kafasini falan sokmaya calisir duser diye.
Yok parçalayamaz hiç
Bizim balkon koseli birde L seklinde balkon, onu nasil yapacağız ya?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!