Esimle kac gun once cok buyuk bir kavgaya tutustuk annesi yuzunden ve bana dediki seni anneme kurban ederim ben bu soz icin kiriz gecirdim aradan kac gungecti bu gece birlikte olduk yanliz o kelimesi aklimda oldugu icin seksten hic tat alamadim oda iyice tat aldi ve ona kufrederek uzerimden kaldirdim ne yapacam lutfen fikir verin bana cokmu aptalim
Cevabın nedir?
- +1 yıl
şu an evli olmadığımdan belki bu kadar rahatım ama sanırım evlensemde annem daha değerli olacaktır eminim. Bu kadına değer vermiyorum anlamına gelmez ya da her kavgada annemi tutacağım ama ana yani. Sende kocandan önce annen dersin bir düşün cevabın annen olur yanlışmıyım. O zaman sıkıntı yapmaya gerek yok kurulan cümle kavga anında edilmiş abartılmış söz. Sonuçta kulağını s. k. m diyince cidden kulak şey yapmak istemiyor kimse.
01 Yorumla- +1 yıl
eic için teşekkür ederim faydası olur umarım :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 531 cevap paylaştı. Bir erkeğin annesine asla kötü söz söylemeyeceksin. Sen suçlusun. Konuşmayı becerememişsin.
Önce "annen ne tatlı kadın ya nekadar anlayışlı" falan deyip sonrada "ama neden bana böyle böyle yaptı ki acaba?" Gibisindan tatlı dille uyarsan sorun kalmazdı.00 Yorumla
- +1 yıl
Gerçekten şaka gibi... ben evli olucam ve kocam bana bunu dicek. Burnundan getirirdim. Hatta bu laf icon daha da üstüme gelirse bosanirdim. Bu nasıl bir laf sen onu karisisin belko çocuğunun annesi seni bir hayvan gibi resmen tehdit etmiş
00 Yorumla
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
dilediğini söyleyen dilemediğini işitir sinir hastası gibi davranma adamı bıktırırsın sonra eşim beni aldatıyor diye ağlanırsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
keşke seksten önce konuşsaydın bir.. insanoğludur düşünmeden konuşabilir, bilerek de konuşabilir.. yarın kahvaltıda al karşına içindekileri anlat, kırıldığını belirt.. seni anlamasını iste.. o lafların dokunduğunu söyle.. annesine laf söyletmemesi tabi ki doğal eğer dediysen, hatan varsa özür dile.. o da anlar herhalde öküz değildir iyice..
00 Yorumla - +1 yıl
Senin yerinde olsam ana bacı sövüp kiralık adam tutup bir güzel dövdürüp topuğuna sıktırırdım. o da yetmedi sabah lavaboya kapı geçidine bir dizi çiviyi dik bir şekilde dizip kocanın ordan geçmesini beklerdim hepsi ayağına girdimi bıcagı alıp ne oldu ulan * deyip ayak tendonlarını keserdim bir daha yürüyemezdi sonra öyle sikilmez böyle sikilir der boşanırdım..
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yüzleş konuş tartışmadan çok üzüldüğünü kırıldığını anlat gönlünü alacaktır yaptığı elbette ayıp hoş değil ama kusursuz insan yok marifet kusurlarıyla sevmede senin yerin ayrı onun yeri ayrı anlayacan ikinizde canısınız. Boşuna uzuyosun kendini dünyada tek kavga eden siz değilsiniz ama yaptığı öküzlük en sevmediğim insan tipi ağzından çıkanı duymayan ve kusursuz olduğunu sananlardır.
00 Yorumla Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Alinmissin kafana takmissin.. takmadan zamana birak.. erkegi asla annesiyle kendi aranizda birakmayin..
00 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. o başka o başka birbirine karıştırmasaymıştın iyiymiş.
10 Yorumla- +1 yıl
Annenin ötesine geçirmemesi doğru ama haklı veya haksız kavramını kendini aranızda konuşarak çözersiniz. Sizde onu annenizden daha çok sevemezsiniz, oda.. Bu tür şeyler evliliğinizi güçlendirsin, zayıflatmasına izin vermeyin.
00 Yorumla Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kari loca arasına girilmez nu olayi konusarak halledebilirsiniz bence bu olayin aptallik ile bir ilgisi yok ise koyulmadan naz yapsaydin bu kadar ne sen ne de eşin üzülür du
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. nedenler onemli sanki öncesini anlatmıyosun.. mesela annesi için ne dedin. annesini tutacak tabi ama orantılı olmak gerek..
00 Yorumla- +1 yıl
ilk başta diğer aile fertleriyle ilgi tartışma yaşamanız kötü olmuş.. insan gönlündekinden vazgeçebilir ama kanbağı olandan zor.. hele onu ilk ve koşulşuz sevenlerse karşıdakiler
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
onu atınca üstünden beni çağırsaydın yya :D
bu arada şaka bir yana tabiki anne seçimin başında aptal kadın ne konusuyorsun sen00 Yorumla - +1 yıl
Terbiyesizz kurban ederse ne diye seninle yatıyor. Biraz ara verin cinselliğe böyle olmazki
00 Yorumla - +1 yıl
büyütün ya evlilik kolay ya dagıtın tozu dumana katın. millet evliligin ne demek oldugunu bilimiyo heralde sende dahil. boşan bence işine gelirse.
00 Yorumla Diğer konusunda 838 cevap paylaştı. Biraz ara verin. Üzerinden zaman geçsin. Cok ayip etmis gercekten.
00 Yorumlayani anneler değerlidir seçim olsa bende annemi seçerimm
10 Yorumla- +1 yıl
Esinle sohbet ederek biz ayni yastiga bas koyuyoruz bir elmanin yarisiyiz beni anne sevgisyle karistirma de
10 Yorumla Kotü bir durum zorla yapiyo gibi olmak resmen tecavuz istemiyosun sonucta o insanı o an pufff
00 Yorumla- +1 yıl
Annesi yüzünden edilen kavganın nedeni?
00 Yorumla aa terbiyesize bak. boşan.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. biraz hayvanlık olmuş onun ki
00 Yorumlaanasi yunan tanricasi mi:)
00 YorumlaBoşanmalısın.. Aptal ya o nasıl şey
01 Yorumlagöster ama elletme eski taktik tutar :D
00 Yorumlaben fuckbuddy in olurum bana gel
00 Yorumlaonunlu biraz sekse ara ver
00 Yorumla- +1 yıl
Ne Küfür Ettin?
00 Yorumla