Eski sevgilimle 3 haftadır ayrıyız. 15 gün sonra bana instgramdan yazdı numaramı degstrdm onun adınaydı fatura için yazdı sonra buluşuruz bir nokta koyarız dedi whatsaptan yazmamı istedi bende yazdm ordan. Sonra cinsel konusmak istedi ne sıfatla bunu konuşabiliriz sennle dedim ara 2 dk dedi ara diyene kadar arar insan dimi dedim snra aradı neden aramadn sordu bna aramak istemedm dedm konustuk biraz bunu haklı buldu bu konusmayı yapmadk say dedi bende biraz knstm oyle dedm snra kapatmak istedim bana o zaman bdaha arama yazma dedi kapatrsn ne istyprsn benden dedm nyse snra beni wpten engelledi yazma arama dedi ingden bna bunu nasl yaparsn dedim nokta bitti sen baskasnı bul ben baskalarını bulacam bulmaya basladm baskasyla knscm dedi sen bu deglsn tandgm falan dedm sizce onu itmiş mi oldum ama onu istemedgmden degl ki istedgni yapmak istemedim ona dedm insan once barsmk için knsrz hal hatr sordu ama hemen oyle konuslmaz ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ilkinde yapamıyorum diyip ikincisinde boyle yapan bir erkek gelir mi tekrardan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen en iyisini yapmışsın boşver.
İtmen iyi olmuş.
Konuşmak zorunda değilsin.
eskiden de cinsellikle ilgili konuşuyor muydu hiç? yoksa ayrıldıktan sonra mı böyle oldu
Biz birlkte olduk ama o ilkim degldi fakat ben ona dyemedm cnkü cok sevdim imalı imalı demeye calstm hiç bir şey sormadı anlam veremiyorum neden sormaz bir insan dye
Karakter.
Ne demek istediniz
İnsanoğlu işte nankör
Bence çok saçma seni kullanıyor da olabilirdi
2 sene birlikte olduk oyle mi dersiniz ciddi düsünüyorduk ikimizde ailesi biliyor ailesi beni cok sevdi hatta ne önerirsiniz ben bu süreçte ona yazmıyorum ama kendimi zor tutuyorum cok üzülüyorum bu mübarek ayda beni üzdü aglayp günah yazlsn istemedim ama agladm tutamadım nasl sevgi ki bu canmı acıttı kendime kzyorm
Ya bacım oluyor ya neleri ölmuyor ki bir erkekğin bir kızı ailesiyle tanıştırmasi çok kolay asıl konu kızın ailesi o erkekği bildikden sonra ciddileşir
Bide nude istemiş demişsin bence ayrılan insan ne nudesi ilk önce neden böyle oldu niye buralara geldik demeli
knsmak istedi eski sevgilimle birlkte olmstk bu sevglme dyemedm bununla da olduk hersey yalanmydı ben onu kaybetmemek için bir sey dyemedm ama demedgm için cok pişman oldum sormasnı bekledm sormasa bile ben imalı demeye calstm az az
Yani bı cinsel ilişki yaşadınız
Bende ona bunu dedm beni tanmyormsn dedi tanyorm bununla alakası yok dedm ben varken wpe girmezdi dogru simdi wpten ckmyor o lafları keske bana demeseydi tamam gitti ama bir insan baskasnı bul baskasnı bulmya basladm baskasyla knscm demesi hadı yazmasana demesi bu denilmez ki sizce kzgn dan mı yoksa gercek mi
Evet
Ailesine anlattiysa belki ailesi şey nasıl diycem ki ben sana onu ya
İlkin değil ya ailesi kızlık şeyi yok diye sıkıntı yaratmis olabilir diycem ama seni sevse seven insan çok umursamaz bence seni ihtiyaçı olarak kullanıyor
Dememiştir cünkü o da yaptı derler nerden blyorsn dye ben aklm almıyor o cümleler gercek mi anlayamıyorum
Peki ne sıklıkla cinsellik konuşuyor ya da ilişkiye girmek istiyordu
Ay da bi 2 3 haftada zaten pek bulusamyorduk bir ara bana evlenene kadar yapmalıyım dedi bende tamam dedim nasl istersen sizce tek düsüncem bu dedikleri ne kadar gercek olabilir
Peki dediği gibi evlenen kadar yapayalim dediğinde beri ne kadar sürdü yapmamaniz
2 3 ay olacak nerdeyse
Benmle knstgnuz için tesekkur ederim bir soru daha soracam sizce ben kötü bir insan mı oldum hatamı anladm fakat dyemedm sevdgm adama
Çok karışık bir durum kafamdaki tek sonuç seven bırakmaz ne olursa olsun ama ne bileyim
Zaman harbi şu gibi akıp geçiyor geç kalmadın olmassa bı helallik iste neden istediğini falan sorar belki durum tatlıya bağlanır
Yani oyle ama tek a harfi yazma dedi bnde cekiniyorum
Ne çekincen son sözlerini söyleyeyip olay ya biticej ya da devamı gelicek
O son sözü kırdı wpten engelledi nasl yüz bulacam yazsn bnce
Bakarsnz bana hst borcunu için yazar hattm onun üzerineydi oderm demişti ben ödeyemedim karantınadaydk ödemişte olabilir öyle olursa bnde öderim yaknda bunun için yazablr bana