Boyle yaparak ittim mi onu sizce?

Eski sevgilimle 3 haftadır ayrıyız. 15 gün sonra bana instgramdan yazdı numaramı degstrdm onun adınaydı fatura için yazdı sonra buluşuruz bir nokta koyarız dedi whatsaptan yazmamı istedi bende yazdm ordan. Sonra cinsel konusmak istedi ne sıfatla bunu konuşabiliriz sennle dedim ara 2 dk dedi ara diyene kadar arar insan dimi dedim snra aradı neden aramadn sordu bna aramak istemedm dedm konustuk biraz bunu haklı buldu bu konusmayı yapmadk say dedi bende biraz knstm oyle dedm snra kapatmak istedim bana o zaman bdaha arama yazma dedi kapatrsn ne istyprsn benden dedm nyse snra beni wpten engelledi yazma arama dedi ingden bna bunu nasl yaparsn dedim nokta bitti sen baskasnı bul ben baskalarını bulacam bulmaya basladm baskasyla knscm dedi sen bu deglsn tandgm falan dedm sizce onu itmiş mi oldum ama onu istemedgmden degl ki istedgni yapmak istemedim ona dedm insan once barsmk için knsrz hal hatr sordu ama hemen oyle konuslmaz ki.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ilkinde yapamıyorum diyip ikincisinde boyle yapan bir erkek gelir mi tekrardan?
Boyle yaparak ittim mi onu sizce?