Iliski boyunca kendi hesabımı odeyen biriydim bir gun o oduyorsa diger gun mutlaka ben ödedim 4 ay boyunca sadece bir kere cicek istedim karşılığını bu şekilde aldim hakkımı asla helal etmiyorum?
Sen bir ilişki yaşayıp da sürekli kendi hesabını ödüyorsan karşındaki de bunu kabul ediyorsa Zaten ondan olmaz böyle bir mesaj aldıysan üzülme ALLAH seni kurtarmış Bence sevinmelisin böyle bir insanla evlenmiş olsan ne olacak Ömür boyu seni çalışmaya mahkum edecek
Seven, o iliskiyi gerçekten isteyen adam imkanları ölçüsünde illa bir şeyler yapar. Çiçek almaz belki, pahalı görür ama çiçeğe vereceğim paradan daha azına da olsa o sevdiği parfümü alayım der mesela. Lüks yerde yemek yiyip boş tabağa bir sürü para vermek istemez belki ama düşünür ki sevgilimi bir konsere götüreyim daha uygun fiyata eğleniriz. Benim imkanlarım çok değil ama elimden geleni de yapmalıyım, der erkek adam. He tabi bunların bir karşılığı da olmalı. Sen sevgin için, ilişkiniz için hangi yükün altına giriyorsun diye bir sormak gerekir o kadına.
Bu cicek konusunda hak veriyorum sana insanin bi cicek kadar degeri olmaz mi bak etmiyorlar cicek gibi kizlari sonra kizlar zengin adama da gidince kizlar bize bakmiyor cep bosaltiyor diyorlar yanlis anlamayin bunu destekledigimden yazmiyorum karsiyim öyle kizlara ama biraz karsinizdaki insaninda fedakarligini görün beyler
0
3 Yorumla
Soran
4 ay
Gerçekten oyle bu ergenden bir ders çıkardım hesabımı bile ödeyemeyen erkek bile olamayan birini artik gezdirmem mesela yanımda
Çocuğun imkanı yoksa sen anlayıl göstereceksin birlikte olmayı kabul ettiysen. Ve şunu düşün, imkanı olsa sen demeden de bu isteklerini yapacak karakterde biri mi? Cevabın evetse bu haliyle kabul et ve potansiyeli ortaya cıkarması için destek ol. Cevabın hayırsa hiç uzatma ayrıl.
1
2 Yorumla
Soran
4 ay
Ama neye anlayis gostericem ortada zaten yaptigi aldığı hicbir sey yoktu ki
Bu mesajı yazan kişi resmen suçluluk duygusunu sana yansıtmaya çalışmış 😕 Sen gayet dengeli davranmışsın, hesabı bölüşmüşsün, bir kere çiçek istemişsin sadece.
Burada sorun sende değil, onda. Değer vermek isteyen biri zaten bahane üretmez. Haklısın, kırgınlığın çok normal 💔 İleride buna şükredeceksin, çünkü böyle birini erken fark etmek büyük kazançtır 💪🧠
Benim de 3 yıldır tanıdığım 9 aydır Sevgili olduğum vee 2 haftadır sözlü olduğum adam🧿 da böyle bazı erkekler böyle ince düşünemez bende kadınım evet ama çiçek değilde kalıcı şeyler daha çok hoşuma gider mesela bak aldı geçenlerde soldu ve ben üzüldüm yazık yani kolye vs onlar daha çok hoşuma gidiyor onu özleyince kolyeme dokunuyorum huzur veriyor bana sana yemin ediyorum öyle insanlar gördüm ki yeter ki bana güven versin yok bana para harcamadı yok hesabımı ödemedi evlenince paşa paşa alıp ödeyecek zaten emin ol
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
Almıyor ki hicbir sey almıyor cer çöp bile almıyor artik o kadar sıkıldım ki kendim söyledim en azından bir cicek diye
Çocuk öküz möküz tamam da hata sende çocuk gibi tutturmuşsun. Anlamıyorum bu çiçek aldırma merakınızı, kendi düşünüp almıyosa zaten hiç almasın zorla aldırınca nasil mutlu oluyorsunuz? Çocuk kendi demiş zaten "ben alacak olsam sana sormam kendim alırım" diye. Senin için bir şeyler yapıyosa düşünüyosa tamamdır çiçek de çiçek ne? Göz boyamak için çıkarı için çiçek alan hediyelere boğan erkeklere inşallah denk gelmezsin bu saflıkla aşkımdan ölüyor bitiyo sanarsın yoksa.
Aslında karşınızdaki insan tarafından kesinlikle anlaşılan biri olmamışsınız üzücü bir durum. Şahsen karşı tarafın yazdıklarına bakınca haklı bulduğum yanı hiç yok. İş çıkışı sizin yanınızda olduğunu belli etmesi yeterliyken yani normal bir çiçeğide abartılı olmasa dahi alıp getirmesi bu dört ay içerisinde çokta zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Umarım sizi anlayan ve layığınız birine denk gelirsiniz.
Çiçek konusunda haklısın ama çiçekler de pahalı yaaaa😄. Adama araba kirala gel beni al demen çok saçma. Bu konuda da adam haklı. Gücü yok ne yapsın adam bir şeyler dayatmaya hakkın yok neyse ki senden kurtulmuş
Çiçek için yalvartan bir insanla beraber olman bile en başta yanlış bir karar, konu Çiçek falan da değil belli ki bu sana hiç değer vermemiş özen göstermemiş zaten
1
1 Yorumla
Soran
4 ay
O kadar öyleymiş gibi davrandı ki inandım ben de ne bileyim boyle haysiyetsizmis
Hayir kavga ettiğimiz bir gun utanmadan gönlümü alması icin beni buluşmaya ikna etmeye çalışıyordu nasil geldiğinin bir önemi yoktur vesait yapipts gelebilirdi derdim sadece gelip gönlümü almasiydi ama onun icin bile beni buluşmaya cagiriyordu
Ciddi anlamda hesapçı biri. Belki sorumluğu fazladır. O yüzden taleplerine önce maddi olarak bakıyor. Ya kendini tam anlat, ya da yol ver (hep içine atmaktan iyidir)
Bir talebim olsa baksin dicem ama hesabımı bile odeyen biriydim neyin talebi cehenneme kadar yolu var cevap bile vermedim tek zoruma giden öyleymiş gibi davranması
Açgözlüsün sosyal medyanın yönlendirmesine uymuşsun çok şey bekliyorsun seni almadığı çiçek almadığı için sorun çıkarman saçma
Soran
4 ay
Bu beni al meselesi haksız oldugu bir konuda kavga ettik gönlümü almak icin bulusma yerine çağırdı gönlümü alması icin mi onunla bulusucam mesele araba değildi vesait yapıp da gelebilirdi zaten benim arabam var defalarca kez onu evinden alip bıraktım da sorun dusunememesi gönlümü alması için bile beni aptalca bir yere çağırması