Sabaha kadar korkudan uyuyamıyorum ne yapmalıyım?

Ancak ortalık ağarınca uyuyabiliyorum aşırı karanlık korkum var büyük bir gece lambam var odam aydınlık ama yinede herkes uyuduğu için büyük sessizlik yanlızılık ve korku ben eskiden çok kokru filmi seyrediyordum ama artık seyretmiyorum korku sahneleri aklıma geliyor gece ve youtubeda falan korkunç birşey görürsem gündüz tabi çok merak ediyorum ve izlemek istiyorum bilmiyorum neden ama korkunç şeyler çok dikkatimi çekiyor izlemek istiyorum o filmleri videoları ama galiba çok piskolojik sorunlarım var saat 4:25 ben ayaktayım şarjım bitti lanet olası şarj aleti salonda ben odamdayım koridordan geçip merdivenden inmem gerek koridorun sonuna bakmak istemiyorum ama bakıyorum günün ağarmasını beklerken kalp atışım hızlandı çok korktum terledim ve daha önce böyle birşey hiç olmadı yani ben 2000liyim bunca yıldır hiç sabahlamadım son 3 gündür böyleyim ve uykusuzluk için şöyle bir çözüm bulmuştum 1 gece sabahlamak ertesi gün erkenden rahatca uyumak bunu denedim kafein falan hiç kullanmıyorum doktoro gidicem üstelik ben yanlız uyumuyordum yanımda kardeşlerim var olmadı annneannemin yanında bile uyuyamıyorum en son wattpadden cesaretin varsa oku adlı hikayeyi okudum ve böyle oldum aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olun

Sabaha kadar korkudan uyuyamıyorum ne yapmalıyım?