+1 yılBak şimdi o banada oluyor şu an eğer geçmedi ise yazıyorum tarih gözükmüyor çünkü gece üstüne biri oturuyor gibi oluyorsa nefes almakta ara sıra zorlanıyorsan gece biri seni izliyor hissine kapılıyorsan çok onlar hakkında düşünüyorsan cinler ı yatarken ateş basıyorsa bak ciddi bir durum oluyorluuorsalabilir musallat gibi ben birini tanıyorum 30 yıldır cin içinde adamın beynini mafetmis şizofren yapmış ama önce bir doktora git tabi sende eğer hala oluyorsa bana bir şu an oluyorsa sana olanları yazarsın uykuda ruhsal uyanıkKen takıntı stres düşünceli falan sabah daha çok sevme gibi bekliyorum eğer varsa
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu psikolojik sorun bende korku yaşamıştım ama burada korkuyu yenmeyi düşünmelisin yatağa girerken emin girmeli seni yatıştıracak şeyleri düşünmelisin ayetel kürsi ile fatiha suresi gerçekten benm korkumu yenmemi sağladı. bence bunları oku seni korkularından uzak tutar ve bunları okurken unutmaman gerekecek tek şey korkumu bu duaları okuduğumda yeneceğim. demen eeee ne derler bir insan hastayım derse hastalanırmış.
28 Yorumla- +1 yıl
tamam işte Peygamber Efendimiz(s.a.v.) in yanına bir adam geliyor senin ettiğin şikayetten o da bahsediyor. Efendimiz de (yanlış hatırlamıyorsam sen istersen bir bak ) yattığın yerin başına ayetel kürsiyi koy diyor. adam uyguluyo ve rahatça uyuyo. sonra cinler mi yok şeytanlar mı bilemedim peygamberin yanına gelip o duayı kaldırmalarını istiyorlar. adam da kaldırıyo ama korkusu artık bitiyo...bugün şöyle birşey dene güzel tam bir abdest al. euzu besmeleyle sağ ayağın önce olmak üzere yatağagir
Korkuyu yenmenin tek yolu var oda korkmamak... Nasıl olacağını da neden korktuğunu bilebilirsek söyleyebiliriz,bazı insanlar musluktan damlayan damladan,bazıları rüzgar sesinden,bazıları (ki oldukca yogundur) gök gürültüsünden korkar vs. vs. korkular takıntıyla başlar,cocukken evde yalnız kalmaktan korkardım,ama bu korkumu mecburen evde tek kalmaya başladıgımda çocuksu yaşlarda atlattım,sende korkularının üzerine git.Neyden korkuyorsan inadına onu yaşa,bu şekilde atlatacağını umuyorum
06 Yorumla
- Sağlık konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDini tercihini bilmiyorum ama ADA ama bunların cevabı da çok basit 3 dua var bunlar muavizeteyn
Yani muhafaza eden koruyan dua lar Allah'ın sözleri cin peri hiç birşey sana yaklaşamaz birde mutlaka bakara suresinin son 2 ayeti ile ayetel kürsi okumanı tavsiye eder abdestsiz yatmamanı tavsiye ederim.Faydası olursa haber verirsen sevinirim gizli yapacağım açmazsan sevinirim çünkü olur olmadık yorumlar oluyor ve insanları zor durumda bırakabiliyor.23 Yorumla- +1 yıl
Ada Ada Ada bana cevap yazana kadar aç bir site AYET'EL KÜRSİ FELEK NAS YAZIVER google'ye Kardeşim :) He mutlaka birde Amener Resulu. Eğer bulamayacaksan Sevgili KARDEŞİM sana bizzat yollayacağım ister link ister vordama kesinlikle işe yarar ALLAHın izniyle.
SAYGILAR
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
:)
Sen sevgilinden habersiz buralara gir. Ondan sonra korkarsın tabi. Ben olsam bende korkarım. Sordum onlarda korkuyormuş. Ama korkunun ecele faydası yok...
Bak şimdi aklıma geldi. Karanlık korkun varsa, karanlıkta canavarların seni gelip yiyeceğiden korkuyorsan. Sen canavar olsan ya. Karanlığa gizlenmiş ADA canavarı.. Diğer canavarlar gelince üzerlerine sinsice atlıyıp yiyeyim onları diye düşün. Güçlü sen ol. Onlar korksun.
Hee, nasılım? Gene mükkemmelim yahu :)32 Yorumlaarkadaşım karabasanlar geliyordur neden güliyim ki olan şeyler bunlar bende korkuyorum senin gibi arada zorluyorum uyuyorum ama sen en iyisi aklına getirmemeye korkmamaya bak çünkü korktukça musallat olurlar
24 Yorumla
+1 yılNette" Uyku Felci"ni aratırsan karabasan konusunda bi çok bilgi elde edebilirsin. Fizyolojik etkilerini öğrenirsen muhtemelen bu konuda rahatlarsın. Bende de arasıra olurdu. Hatta bi süre sonra zevk aldığımı bile söyleyebilirim. Keşke bu gece olsa dediğim bazı zamanlar olmuştur.:) Başkalarınında karabasan denilen yada uyku felci herneyse deneyimlerini okuyunca rahatlıyosun baya pek fazla sıkıntı olmuyo.
00 YorumlaBaşucunda ayetel kürsi bulundurmak işine yarayabilir
üç harflilerle uğraşma kafaya takma bunu ruhani şeylerle insanlar arasında perdeler vardır
insanlara görünmek isteselerde görünmezler allah adaletini böyledağıtır.Bol bol dua et...
Ayrıca bu bir panik atak nöbetide olabilir kişilerde depresif gelişimin bir sonucu sayılabilir
kafein sigara ve alkol gibi uyaranlardan uzak dur bir süre28 Yorumla- +1 yıl
Hemen korkmana gerek yok bilinçaltında bişey seni kemiriyor olabilir kendini dinlemeyi bırakmalısın.Anlıyorum seni aynı atağı yaşayacağını sanıyorsun perdenin arkasından yada yatağın altından bir adam çıkacakmış yada kapıdan her an biri girecekmiş gibi yaşıyorsundur belki.Ama bunlar aklının sana kurduğu oyunlar..Kahvede iç ama çok sert kahveler narin bünyede ters etki yapar
- +1 yıl
bana hep kapıdan biri gelecek gibi geliyo ve biri beni gözetliyo hatta zarar vercekmiş gibi geliyo korkudan uyuyamıyorum.ama bu her zaman olmuyo.bazen hiç korkmuyorum.sadece o his geldiği zaman kalbim çok hızlı çarpıyo çok korkuyorum.sanki biri var ve benim yanımda ama ben onu göremiyorum gibi geliyo.ve bu kişinin erkek olduğunu düşünüyorum ve zarar vereceğinden emin olduğum kadar da korkuyorum.hayalsiz zaten hiç uyuyamıyorum yoksa çok kötü rüyalar görüyorum.ama çocukluğumdan kalma bu biliyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiçok kişide olan bi korku bu. ama bu dünyada milyonlarca insan var seninle birlikte yine milyonlarca insan uyuyo. komşuların, arkadaşların.. bu korkuyu hissetmeye başladığın zaman tanıdıklarını düşün. sonuçta kimseye bişicik olmuyo herkes ertesi güne mutlu mutlu uyanıyo=) sen niye onlardan farklı olasın ki. veya belki yatmadan önce mizah dergileri vb. okuyarak kendini rahatlatmayı deneyebilirsin. ve bi konuda rahat ol ruhani varlıkların işi yokmu allah aşkına seni rahatsız etsinler=) kolaymı öyle bi alemden diğerine geçmek. sen dua oku kendini rahatlat ama biraz da kendini telkin etmeye çalış. yalnız değilsin, alt komşun üst komşun yan odada ailen.. sen uyurken hala çalışan, klüplerde dans eden insanlar var. hayat her zaman devam ediyo, gece oldu diye bişi değişmiyo ki. sen rahat ol kendine güven ve uyumaya çalış=)
110 Yorumlaampül açık diye uyuyamıyorsun o herkezin korkulu rüyası hayaldiii gerçek oldu :D
42 Yorumla- +1 yıl
haahaa +1
Bu duruma takarsan ve bundan fazlasıyla etkilenirsen takıntı haline gelir,yarın öbürgün bana üç harfliler geliyo demeye başlarsın,sonra medyum olursun başımıza,takma ya ne var bunda yat uyu yok öyle bişey de kendine
11 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO acayip korkudan ben de muzdaribim ve tasarruflu ampulü olan gece lambası aldım kendime ve her ambulans sesi, polis sireni, korna, kapı zili, telefon sesi vb. korkumu 5'e katlıyor! Ama bir şekilde dalıp uyuyorum işte...Size de Allah sabır versin...
01 Yorumla kız ondan bendede vardı korkuyodum yani hemde çok ama kendime telkinler vererek bu durumu aştım ve de fazla takma o aklına gelen şeyleri yum gözlerini iki dua et tamam dır:))
04 Yorumla- +1 yıl
bak bu işi ilk önce kendinde bitirmelisin yani korkmuyorum lann diyip yaıcaksın ha bide o karabasanın gelmesini istemiyosan dua et yada abdest al hem gusül hemde normal abdest al 1 2 kere yap bunları sonra yaratıcıya sığın ve şunu unutma sen korktukça senin üstüne gelir korkma ya bide aklına geldiğinde yatarken başka şeyler getir ve bir terapi gör psikolokta çünkü ilaçlık bir durum yok ortada
+1 yılFelâk - Nas surelerini okudun mu yatmadan önce bişeycik olmaz(mış).
13 Yorumla- +1 yıl
evet ayetel kürsi de işe yarıyormuş. aslında hangi duayı okursan oku onlar duayı duyduklar mı kaçıyorlar zaten :))
erva38: altta yorumunda yazmışsın karabasan batıl inanç diye,değildir.vardır karabasan.
insanın kendi başına gelmeyince bilemez.
onlarla ilgili çok fazla şey yaşadım.
+1 yılpsikolojik mi bu yani acayip varlıklar falan mı aklına geliyo yoksa eve hırsız girer falan diye mi ?
23 Yorumla- +1 yıl
tamamen psikolojik zamanla geçer :) bol bol dua et bişey olmaz :) ayrıca sana ayrı bi sevimlikik katıyo sanki bu durum :)
+1 yılöncelikle vicdanınla yüzleş.vicdanın rahat ise Allah ın canlılara bahşettiği rahmeti düşün.gerisi teferruat zaten.vicdanın rahat değilse vicdanının rahat olmasını sağlayana kadar pişmanlık duy.
01 Yorumla- Sağlık konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılyok niye dalga geçelim böyle durumlarda bi dua oku hemen geçer bende geçiyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
yeter :)) o anda besmele çekip allaha sığınsan bile yeter :))
Sağlık konusunda 582 cevap paylaştı. müzik dinleyerek uyumaya dene sonuçta kulağına gelen ses seni güvende hissettrblr...
13 Yorumlaneden korkuyosun ki canim benimm..
ay kiyamamm. karanlik korkun mu var anlamadim ben sorunu01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülünecek bir şey yok. Senin hocaya gitmen lazım ama büyü yapan değil. Allah rızası için okuyan hoca bul. Bende de aynı şeyler oldu şu an iyiyim. Banyoya çıplak girme sakın. Banyo da oluyorlar genelde. Bir de lavaboya sıcak su dökmeyin, dökerken besmele çekin falan diyorlar işte. Ama banyo mevzusunda çok ciddiyim kesinlikle eğer duşakabin varsa içeri girdikten sonra iç çamaşırını çıkar. Çıkınca da hemen havlusu al banyoda çok oyalanma
00 YorumlaSağlık konusunda 610 cevap paylaştı. korkmanın arkasındaki sebep ne neden bu kadar korkuyosunki
01 Yorumlaönce şu bilgisayarı bi kapat :)
47 Yorumla- +1 yıl
kardeşin falan yok mu?
hmm biraz kötü bir durummuş ama uyku hapı içebilirsin
07 Yorumla
+1 yılBenimde küçükken izlediğim gülyabani , cin gibi şeyler den hala korkuyorum bazen bana birisi dokunuyor gibi oluyor kafamı yastığın altına sokuyorum hiç hareket etmeden yatıyorum.
00 YorumlaUyumadan önce kitapoku ki o düşünceler aklından gitsin bende senin korkunu yasıyorum yatmadan önce kitap okuyorum uykum geliyor ve uyuyorum rahatca bazen uyuya kaldığım bile oluyor dene derim :)))
00 YorumlaBende Aynı Oldum Müslüman Deyilim Dua Bilmem Çözümü Şöyle Buldum Antidepresan ilaç Kullandım.
00 Yorumla
+1 yılbesmele çek başucunda su olsun yudum al sadece sırt ustu yat
00 Yorumla- Sağlık konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılben bekliyorum git yat
01 Yorumla - Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSırt üstü yatmayın...
08 Yorumla- +1 yıl
Çünkü o şekilde karabasan dediğiniz olgu ağırlık hissi daha fazla gelir. Nefes almakta güçlük çekersiniz sırt üstü uzun süre yatarsanız...Bu da karabasan demektir...
- +1 yıl
Sırt üstü yatmak uzun süre olursa hiç hareket edilmediği için zararlıdır. Arada bir dönün iyi bir yastık kullanın uyku apnesi yaşayama durumu ağzıdan nefes alınıyor ve üstüne sırt üstü yatılıyorsa çok sık görülür.
- +1 yıl
- +1 yıl
Yan yatıldığı taktirde de geliyor,sol tarafıma yatmıştım.sağ omzuma çıktı.
- +1 yıl
@kadifeligelin:Sık sık dönün demek istiyorum hep hareketsiz kaldığınızda başınıza gelir bu...
öff gece gece benide korkuttun! :D
10 Yorumla
+1 yılSana karabasan gelmiş
00 YorumlaUyudunmu ? :D eminimki uyudun
01 Yorumlasırt üstü yatma.Sırt üstü yatan korkar
00 Yorumla- Sağlık konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a sığın, dua et. korkun kalmaz.
00 Yorumla E hadi günaydın.. Kalk, akşam oldu..
00 Yorumlahişşşşt uyudu galiba ses yapmayın :)
01 Yorumlabesleme çek oku bi fatiha vur kafayı yat :)
10 Yorumla
+1 yılallahtan başka hiçbirşeyden korkmicaksın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkularını yenmen gerek.
00 Yorumla
+1 yıluyku hapı at.
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım