Ben yaptırmayı düşünüyorum da, yaptıran var mı? memnum musunuz? Ne kadara yaptırdınız?
Bursa'da bildiğiniz uygun bir yer var mı?
Bursa'da bildiğiniz uygun bir yer var mı?
implant yaptırmak uzun süreli bi işlem 6 ay ve 1 yıl arasında sürüyor ve implantın takılabilmesi için bilindigi gibi ameliyat gerekiyor ve acılı işlermler sonunda hastaların çogu memnun genellikle agzında hiç dişi olmayan hastalar totali agzın kabul etmediği durumlarda tercih ediliyor ama bir diş eksiginde varsa tabi yaptırabilirsin ama kaplama implanta göre hem ucuz hemde daha kısa süreli ve çok az acılı bi işlem bir çok implant ameliyatına girmiş biri olarak sölüceklerim bunlardır genç :)ha unutmadan implantından memnun kalmak istiyorsan eger doktorunuda iyi seçmen lazım her implant yapan doktor başarıya ulaşıcak hasta hiç acı çekmicek die bişide yok tabi :)
6 ay ve 1 yıl mı? Bu implant ne uzun sürüyormuş yaa :(
Kaplamaya gelince, bende kaplama yapılacak bir diş yok ki... Çekilen bir dişin yerine, yeni bir diş taktırmak istiyorum. Nasıl olacak? Neyi kaplayacaklar yani...
Köprü yaptıracaktım vazgeçtim... Sen genel olarak memnunsun değil mi implanttan ?
bak çekilen bir dişin yerine yeni diş taktırmak istiyorum diyorsunya çekilen dişinin sagında solunda diş varsa onlar küçültülür diş ile kaplanır olmayan dişinin orda tutunabilmesi için yan dişlerden destek alması lazım o yüzdende yanlardaki dişlerinin keselamesi lazım yani bir diş için 2 diş daha feda etmen lazım
implanttan ziyade kaplama yaptırman daha iyi olmazmı ...o çok invaziv yani acılı bir işlem...
Kaplama nasıl oluyor ki? Kaplanacak bir dişim yok ki. Benim bildiğim 2 çeşit diş takılıyor. Köprü ve implant değil mi?
Hmmm. Kaplama işini bir araştırıp, düşüneyim ben o zaman. Kaplama implanta göre daha mı uygun bu arada?
Bu link ten üye olup bizzat diş hekimlerine sorabilirsin.
eyv. sağol.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar