Bildiğiniz üzere bu bir çeşit ameliyat aslında, normal diş çekimi kadar basit bir süreci yok.
Aranızda yaptıran varsa 1-2 sorum olacak?
Bildiğiniz üzere bu bir çeşit ameliyat aslında, normal diş çekimi kadar basit bir süreci yok.
Aranızda yaptıran varsa 1-2 sorum olacak?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet yaptırdım lise 3te iken. 17 yaşımda falandım. Hiçbir acı veya ağrı hissetmedim. Doktor çok önemli. Geçmiş olsun...
Tek bir diş mi çekildi sadece? Geçen yıl dişçiye gittiğimde 2 tane dişimin gömülü olduğunu ve çekilmesi gerektiğini söyledi, ertelemiştim öyle kaldı.
O doktor ikisi aynı anda çekilebilir demişti ama birçok kaynakta sıralayla çekildiğini gördüm, soru işaretleri oluştu
Yok iki gömülü dişim vardı. 3 gün arayla çekilmişti diye hatırlıyorum.
İnan hiç sancılı bir süreç değil. Gözüktüğü veya korkuttuklari gibi hiç değil. Boş yere erteleme derim.
Dikişler kaç gün kaldı peki
İnan kaç gün kaldı hatırlamıyorum üzerinden baya zaman geçtiği için ama çok olmasa gerek.
Yaptırmadım ama izledim kemiğe kadar açıyorlar çok zor
Evet öyle, ben korktuğum için sedasyonla yaptırmak istemiştim, sadece sedasyon için bile çok para istediklerinden kalsın dedim, yakında kira alacağım 20lik dişlerimden 😂
Iki kere ameliyat oldum
Kaç diş çekildi toplamda? Aynı anda birden fazla çekildiği oldu mu?
4 tane. evet
10 üzerinden kaç acı hissettiniz iyileşme sürecinde vs
Kişiden kişiye değişir bu ya. Seninki ne acıda derinligi ne hacmi ne vs
Orasını hiç hatırlamıyorum ya geçen yıl çektirmem gerektiği söylendi ama korkudan erteliyorum 1 yıldır. Dikiş muhabbeti çok korkutuyor beni, yeme içme sırasında acı verir gibi geliyor baya
Veriyor evet ama yapacak bir şey yok
Dikişler kaç gün sonra alındı sende? Normale ne hızda döndün?
20 yaş dişimi çektirdim
Sorabilirsin yapıldı bana
Tel var ama
Anlamadım?
Çektirmedim ama tel taktırdım olur mu o😂
Onu zaten ben de yaptım bitti, o konuda merak ettiğim hiçbir şey yok xd
Jdkdlclvl kaçyaşında taktırdım kaç yasında bitti flslxlc ben sorum o zaman
14-15 yaşında taktırdım 17 civarında bitti. Olması gerekenden uzun sürmüştü benim tedavim
Hmm mdkxkck bana da yeni takıldı😂of dayanamıyon
Mm
Başlangıçta çok acıdığını hatırlıyorum ya
Benimki de acıyo
Yaptirdim
Tek bir diş mi çekildi sadece?
Ayni anda 2 tane 20lik
Ha aynı anda çekilebilir yani? Benim 4'ü de çekilebilir durumda ama 2 tanesi için acil çekilmeli lazım demişlerdi geçen yıl, hala korkumdan çektirmedim 😂
Ayrı ayrı çekilse daha sıkıntı aynı süreci tekrar tekrar yaşamak
Gec kalma cektir uyutarak olmustu benimkisi hicte sıkıntı olmadi
Sedasyon için verilen ekstra para çok geldi bana ya. En son geçen yıl sordum, diş başına 1000 TL sedasyon için de 2000 TL fiyat verdiler, toplamda 4k aşıyordu o zamanki bütçemi.
Şimdi kaç para olmuştur sormaya bile korkuyorum enflasyon uçtu son 1 yılda
Neden