Birkaç gün önce iki dişime diş dolgusu yaptırdım. Birinin dolgusu hafif aşınmıştı o acımadı. Ama çürük olan dişim dolgu yapılmadan önce çürük temizlenirken uyusturulmasına rağmen çok acıdı. Bu durumda zaten tam uyusmadi. Ve ağrı hala devam ediyor ve yanma gibi. Yani daha öncede dolgu yaptırdım ama bilemiyorum. Çürük en arkada olduğu için doktor sorun onda değil ben bunu yaparım ama büyük ihtimal yirmilik ağrı yapar dedi. Çünkü çürüğe vurduğunda ağrı olmamisti ama şimdi dolgu var ve ağrı var😭Ne önerirsiniz?
20lik dişiniz mi ağrıyor? Doğru mu okudum. Eğer dolgu ağrıyorsa, muhtemelen doktor doğru düzgün temizlememiş dişi. Böyle şeyler genelde kanal tedavisine kadar ilerler... doktora gitmelisin, geçmiş olsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktor yapmadan önce şey demişti dolgu yapılan diş ağrımıyor bir hafta sonra geliyorlar diye.
10 yıl önce 2 azı dişimede dolgu yaptırdım ssninki gibi dişim uyuşmamıştı sonra dişim köküne vueup iğneyi uyuşturmuştu tabi anamı ağlattı aöma doldiguşar halen duruyor beton gibi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dolguyu salı yaptirdim ama bu yirmilikten değil ya çürüğe vurdu acimadi ama dolgu olduktan sonra acıyor. Ama şimdi vaktimde yok. Genel dişe gidicem o kanala yönlendirecek vs vs
Hiç unutmam dolgu yaptırmıştım doktor dediki sıcak bir şey yiyip içme ardındanda Eve gidip taze yapılan kapuska yemiştim dolguda hemen düştü tabi :D şaka bir yana sinirler hava alıyor olabilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben 4 saat hiç bir şey yemedim. Düşmedi de ama hayra alamet değil ya