Bir dişim sanırım çekilmesi lazım maalesef onun yerine ya implant ya köprü yapılması lazım yaptıran var mı acıyor mu mesela yer değişebilir mi mesela implant diş yapılırsa dişin şekli değişir mi
2 ay
Yaptırdım ama henüz vidası takılı, porselen dişler takılmadı. Benim aynı anda 3 tane takıldığı için çok zor geçti. 1 hafta 10 gün yemek yiyememiştim.
Şimdi şöyle nasıl anlatayım implant disin yerini değiştirmez değil mi yani
Hayır niye değiştirsin.
Ya cidden moralim bozuluyor 22 yaşındayım daha bu yaşta kendi dişim gidecek 45 50 yaşında olsam ne ise
Kanal tedavi kurtarmadı mı dişi?
Yok yapıldı ama kok ucu iltihap kaldı
Söyle implant diş çürümuyormus değil mi köprü diş yaptırsam yine curuyebilirmis o yüzden implant diyorum birde dışarıdan bakıldığında kendi disinmis gibi duruyormuş doğru mu
İmkanın varsa implant en iyisi
18 yaşımda iken doktorum dişlerim sağlıklı demişti yani o zamanlar sağlıklı idi ama nazar değdi sanırım ksjsjehe
Tamam çok teşekkür ederim diş hekimleri implanti en iyisi diyorlar sanırım
Diş dediğimiz şey sürekli bakım istiyor. Her ne kadar sağlıklı olursa olsun, bakımını ihmal edince son kaçınılmaz oluyor. Rica ederim:)
Cevap
5Cevap
Şekli değişmez. İmplant daha iyidir tavsiyemdir yaptır. Köprü yaptırma sakın.
Evet şimdi köprüyü araştırdım ben doğru mu tam bilmem ama köprü yaptirilirsa bile curuyebilirmis
Evet implant en iyisi
köprü yaptır implant soğukta sızlatıyormus bide yapılan yere göre riskleri var ben köprü yaptırdım memnunum
Ya daha 22 yasindayim yani öyle moralim bozuk ki cidden hadi en azından bir 45 50 yasinda olsam anlayacağım implanta ama
Ama şöyle köprü de diş yine curuyebilirmis
bende 21 yasındayım daha 2 hafta önce kararı verdim :D
Şimdi implant ve köprü dışarıdan bakıldığında aynı gibi mi durur
Söyle diye duydum implant diş metal olduğu için diş çürümez ama köprü yine çürümüş birde kendi dişim yok artık geri dönülmez yani
benimde aynı sekilde birde en öndeki tavsan dislerimin birisi kırıldı yerine implant yaptırtmadım doktora çünkü diş okuyan arkadasım damağını yarıp burnuna kadar delebilir sıkıntılı yer ve soğukta sızı yapabiliyor dedi ona güvenerek köpru yaptım çürürse tekrar yaptırırım sıkıntı değil bence çürümesi
13 sene önce yaptırdım çok memnunum
Söyle implant mi yaptırdınız köprü my
Söyle köprü yaptirilirsa bile çürütebilirmis diyorlar doğru mu
Aa öyle miymiş teşekkür ederim hı bilmiyordum köprü nün diğer dişlere zarar verdiğini
Söyle 10 senedir kullanıyorsunuz sanırım implanti ve rahatça kullanıyorsunuz hiç böyle ağrı sızı yapıyor mu
Aman maşallah diyelim
20 yaşında filan mı yaptırdınız
Neden yaptırdınız dişiniz kurtarılamayacak kadar kötü muydu kanal vs yoksa başka sebepten mi
Benimde maalesef bu sebepten ben şeye üzülüyorum sadece 22 23 yaşında filanim 50 60 yaşımda olsam anlayacagim ama genç yaşta olması sinirimi bozuyor
1 tane bu diş sadece diğerleri düzgün sağlam çok şükür 18 yaşımda iken eski doktorum bu kızın dişleri sağlıklı demişti tabiki eskiden nazar mı degdi nedir ksjsjwbwb
Evet ama alt diş
Buyrun sorun sorunuzu yardımcı olurum
Üç tane var ağzımda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?