ya şu sitede o kadar aptal var ki doğrusu inançsız çok kişi
sorsan müslümanım Allaha inanıyorum ya da zekiyim der. lakin iş dualara geldiğinde
sizler delisiniz derler. elbette dualar çok yardımcıdır.
-düşünceler nesnelere dönüşür. lakin bunu çoğu aptal bilmez.
aferim sen gizli sırrı bile bilmeden bu teoriyi çözebilmiş durumundasın.
çünkü inancın çok fazla gerçi bu sitede takılan %95'i aptal olduklarının kanaatındeyim hulusi kalpten yapılan her dua zaferin temelidir.
elbette icraate harekete geçmekte gerek. başarıların sırrı inanmaktan geçer
ben hayatımı kaleme döküp anlatsam inanmazlar. ama göstersem sen gerçekmisin diye sorgularlar. en basit bir örnek vermek istiyorum %100 başarıcağıma inanç göstererek 5 bin tl ile iş yeri açtım çoğunun hayal ettiği arabaya bile sahibim.
arkadaş aklın varsa inançlarından vazgeçmez başarına odaklanırsın esmaül hüsna gibi bende bir çok zikirleri sonsuz inançla uyguladım Allahtan umduğum medeti boş çevirmedi kalpte şüphe yok ise Allahın seni karşılıksız bırakıcağındanda şüphen olmasın aptallar çok şey söyler dinleme görmemezlikten gel1910 Yorumla
Soran+1 yılHele şükür adam akıllı benim gibi düşünen çıktı ya hepsi inançsız olduklarından dalga geçermiş gibi görüşler bırakıyorlar anlatıyorum ama sanki kendileri ilahiyatta yüksek ögrenime falan geçmişlerde öyle degil diyorlar esmaların amaçlarını neden okunduklarını bilmiyorlar daha ya bu kadar da tepki alacagımıda düşünmemiştim açıkçası
- +1 yıl
ya ilahiyat okuyanların %50'si felsefe bölümünden terhis olanlardır.
inancın okumakla alakası yok. tıpkı kazanılan maddiyatın üniversite okumakla alakadar olmadığı gibi bir durumdur. bir insanın inançsız olması onun özünde aptal olmasına eş değerdir.
yani şöyle düşün üniversite okuyanlar üniversite okumayanlar için cahil empozesini beyinlerine sindirirler fakat aldıkları maaş lise terk bir iş adamının kazancının 10'da 1 'i bile değildir.
o mantık ücraaları şunu söylesinler duanın açamadığı hangi kapı varmış?
bilimsel olarak bile başarının sırrı inançta yüklü iken ilimsel Allaha bu inancı yükleyip ondan medet umut başarıya koşarken kim düşmüş? esmaül hüsnaları oku ve hedefine koşş
istersen sana bu akşam yağ yaktırıcı bitkisel kür'leri atarım.
Soran+1 yılBencede inançsız insan aptaldır sonuçta biz Allahdan geldik ona dönücez kurandada apaçık herşey yazıyor ne kadar üniversite oku yüksek yerlere gel inancın yoksa zaten cahilsin gerçekten olur anlatabilirsin
- +1 yıl
inançsız aptallara tahaamül edemiyorum.
gizli sır ve gizli ilimler diye bir olay vardır.
lakin sen bu inancı görmeden benliğinde tanımlamışsın bu zekanın ve imanının üst düzeyde olduğunu simgeler. dua edip harekete geçtikten sonra hiç bir kuvvet seni durduramaz çünkü emir semalardan yer yüzüne iner. etrafın ne dediklerine bakıcak olursan hüsrana uğrarsın o sana inançsız kişilere dön bir bak onlar hangi başarılara ulaşmış be ne biliyorlar? isterlerse 30 yıl okul okusunlar dünyaya niçin geldiklerini ve islamı bilmedikten sonra kabullenmeselerde yinede aptal sınıfındalar.
Soran+1 yılAynen öyle inkar eden dalga geçen çok kişi var hayır araştırmıyorlarda ona sinir oluyorum bide müslümanlar ya sözde müslüman işte hristiyanlar gidip kapanmaz gidip kuran okumaz evlenmeden önce göz zinasına en basit örnegi uymazlar bizim müslümanlar kapanmaz kuran okumaz zina desen almış başını gidiyor hayır hristiyanlardan farkı ne acaba? Bide dinde zorlama yoktur herkes istedigi yapar düşünür diyorlar zaten sen müslüman oldugun halde bunları yapmıyorsan düşüncesizsin hayatın bıyunca başka şeylere kafa yormuşsun
- +1 yıl
yani bir kişiye inançları ne kadar delil sunarsan sun kabullendiremezsin
çünkü aptaldırlar. cahil kişilerin kimliği ile başa çıkmak mümkün değil.
biraz önce herif 29 yaşında gelmiş onla uğraşıyordum çünkü inançsız nifak sokmaya çalışıyor.
kimliğinde müslüman yazıyorda sahiiden müslümanmı oda meçhuldur.
yani şeriaatta zorla müslümana ibadet ettirmek var. müslüman olmayana yaptırmak yoktur.
boş ve kafa tasının içinde beyin olmayan cahilliklerini saklamak için inançları inkar edip aşşalıyıcı tavırlı olan sahtekarlar yorumumdan başka ne diyebilirim ki
Soran+1 yılBide bu ülke sizin gibiler yüzünden bu halde diyenler var cumhuriyetten sonra ülkenin hali ortada zaten genelevleri içki fabrikaları güzellik yarışmaları derken toplum böyle dinsizleştirildi o yüzden şu an hırsızlar tecavüzcüler zinalar çok fazla ama anlamıyorlar işte
- +1 yıl
İlim sahibi alimler kur'an okuyan çocukların hürmetine helak olmuyorlar farkında değiller halada inkar ediyorlar
öyle bir inkar ediyorlar ki şeytanı iblisliğinden geceyi karanlığından utandırıyorlar
yani en sıkıntıya düşüp çaresiz kaldıgımız vakitler Allaha sığınır medet ister gönlümüzü hoş tutarız şu ateistler acep dara düştüklerinde kime sığınıyorlar ey evrim yardımmı et diyolar bilemedim mevlana misali dua her kapı için bulunmaz anahtardır belki bilirsin
bir cuma namazında imam hutbede bismillahirrahmanirrahim diyen suyun üstünde bile yürür demiş. Cemaat dağılmış gencin birini suyun üstünde yürürken imam şaşkınlıkla görüp suyun üstünde nasıl yürüyorsun deyip sormuş genç ise hocam siz bismillahirrahmanirrahim diyen suyun üstünde yürür dediniz bendd deyip yürüdüm demiş yani inanç var ise imkansızlık çizgisi silinir
Soran+1 yılHaklısın işte ama sen önlerine ne kadar kanıt koysan da ne kadar anlatsan da snlamıyorşar daha da fena oluyorlar Allah hidayet versin onlara
En İyi Cevaplar
+1 yılBunları okumak iradeni artırabilirsin belki onlar için dualar olabilir. Ama sadece okuyupta zayıflamak dine hakaret bir kere :)
44 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten okuyupta zayıflamaktan bahsetmiyorum hergün okuyacaksın yanonda sporumuda diyetinide yapacaksan
- +1 yıl
olabilir.. ruhun ilacıda duadır. ama inanarak ve anlayarak okuman sana yardımcı olucaktır inşallah. Sporunu yap Duanı et hayırlısını iste. Ama okudumda yaptımda zayıflamadım diye sonradan isyan etmeni istemem.
Soran+1 yılÖyle birşey asla yapmam zaten
- +1 yıl
umarım. hayırlısı olsun.
+1 yılbu oy kullanip sagda solda aklinca siyaset yapiyor bir de bu kafayla, asil dram orda.
33 Yorumla- +1 yıl
sdjfdjshfjsf hiç sorma
Soran+1 yılSorumun dışında başka birşey yazmazsan sevinirim 👍🏻
- +1 yıl
sorunun cevabi yorumumda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sağlık konusunda 509 cevap paylaştı. https://www.kralcaps.com/media/created/qduome.jpg
https://www.kralcaps.com/media/created/fugocq.jpg
https://i.hizliresim.com/ylPGlL.jpg
:/16 Yorumla
Soran+1 yılOraya açıklama yapmama ragmen anlamıyorsunuz resmen oturup yiyip yiyip okumucaksın herhalde yanına diyetini sporunuda yapıcaksın ama inançlı olsaydınız anlardınız kesin beni
Soran+1 yılDua birşey degiştirmeyecekmi? Sen nerelere gelirsen gel ne derdin sıkıntın hallolursa hallolsun bu benim yaptıgım dua ve zikirlerden dolayıdır
Soran+1 yılHerşeyin ilacı duadır herşey duayla çözülür güzel toplum için dua ederiz diyeceksin kabul olmuyır zaten bu dünyada herkesin duası kabul olmaz isteklerimiz vb. kabul olsaydı Allah kime imtihan verecekti? Herkes imtihandadır bazıları farketmez ama. Öldügümüzde Allah bize diyecekmiş ki şu zamanda yaptıgın duanın karşılıgı bu bizde diyecekmişiz ki keşke hiç duaların kabul olmasaydı
sağlığı tehdit ediyorsa tamam da ama sırf zevk için güzel görünmek için Allahın isimlerini kullanmak.. saçma
21 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapan düşünsün
Dogrudur denemkten zarar gelmez hatta iyi fikir verdin bende deniyeyim
00 YorumlaSaçmalık ya sen günde 5 bin kalori ye spor yapma sonra esmaül hüsna oku kilo ver yok öyle bir dünya
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadın herhalde hem okuyacaksın hem sporunu hemde diyetini yapıcaksıj sadece okumaktan bahsetmiyorum
+1 yılDiyet Spor olmadan yaptım desin inanırım
15 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten diyet spor olucak yanında bunuda okucaksınız
- +1 yıl
Bu inanç psikolojisi sadece bu sözlerin sihirli bir özelliği yok bana göre ha dini bir şeyler söylemiş ha bir ilaç kullanmış zayıflamak için Bu sadece inanç psikolojisi
Soran+1 yılCanım inanmıyorsan burada işin ne by by ya daha esmaül hüsnanın ne oldugunu nasıl oldugunu bilmiyosun by
- +1 yıl
Ne olduğunu biliyorum ama bu inançtan güç almaktır Bu inancın yerinde bir ilaçta olabilir bir başka sebepte Yani sende bu inancı kullanıp diyet sporu eklersen sende kilo verirsin Ama sadece bu sözlerin Yani Allah sihirli etkisi yoktur bu anlatmak istediğim
Soran+1 yılZaten öyle bir algı yaratmadım beden bu kadar saçmaladınız ki? Esmaların neye yaradıgını kullanım söylenim amaçlarını biliymusunuz ki?
+1 yılALLAH akıl fikir versin
15 Yorumla
Soran+1 yılAllahıma şükür aklım fikrim var
Soran+1 yılAllaha inanan akıla byle bir şey söyleyebiliyorsan kalbin katılaşmış derim ben sana
- +1 yıl
Soran+1 yılSen zaten benim Allaha inan aklıma küfür ediyorsan sen zaten o sıfata düşüyosun demek ayrıca inşallah dönmem o sıfata tabi Allah sana hidayet versin
At yalanı *ikeyim inananı hesabı iyi atmışlar
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yalanı be inanmıyosan yazma
Soran+1 yılSende inanmıyorsan ne yazıyon o zaman?
Soran+1 yılBen Allaha tapmıyorum atatürkede asla tapmam ayrıca onun sayesinde burada degilim Rabbim sayesinde burdayım ok?
Sen buna inandınmı? 😵
030 Yorumla
Soran+1 yılEvet inandım ama sizin inanmama seebebiniz oturcan yicen sonra bu esmayı okucan kilo vercen böyle degil zaten yazdım oraya
Soran+1 yılİnançsızların gelipte yorum yapacagını kim bilebilir ki? Ayrıca bunları yapıp o şeyi dedigin şey Allahın ismi eger inanmıyorsan gelip yazmazsın bu kadar basit zaten okumazsa veremiyomuş dedigin için biraz düşün derim biraz ya zayıflayan her insan mı okudu bunları sanki?
Soran+1 yılSen hala anlamadın ya ben öyle zayıfolupta biraz daha zayıflıyım diyenler okusun demiyorum zaten saglık açısından kilolu olanlar ve sen iradene hakim olamıyorsan diyete başlayıp canın yemek çekiyorsa bu esmaları okursun iraden kuvvetlenir her şekilde anladın?
- +1 yıl
bence sen bana bişey açıklama bida burada ben senin düşüncene takmış durumda diğilim ne düşünceksen düşün banane ama bu inandığın şeye herkez inanmak falan zorunda diğil sen burada insanların düşüncelerini soruyosun farklı düşünen yazmasın diyosun millete o zaman SORMIYCAKSIN burada anladınmı sen daha baştan insanları fikrine düşüncesine saygı duymazsan kimse de sana saygı duymaz burada. Ki istediğim gibi fikrimi söylerim ÇOK SAÇMA ok?
Soran+1 yılBen sizden sordugum soruyla ilgili düşünce bekledim ama saçma salak dalga geçermiş gibi görüşler beklemedim inançsızsınız evet inançlı olsaydımız inanırdınız da zaten git biraz araştır bak bakayım esmalar be demekmiş ne için okunur bari araştırdıktan sonra gelin görüş belirtim salak salak yorumlar yapmaktansa
- +1 yıl
Sen bu haldeyken kimseye araştırmasını falan söyleme burada gerizekalı sorularda sorma ilk millete cevap verip laf ediceğine bir yorumları falan oku sen çokmu inançlısın iyki inançlısın valla senin gibiler yüzünden ülke battı l*n tabi senin haberin yok sen burada gel bunu sor he he okuyunca zayıflıyon ahahah sen anca oy ver ok bence buna cevap vermeden bir araştırma yap gel ve sen kendine inançlı diyosan seniin ve benim aynı katagoriye konulmamız çok üzücü cidden
Soran+1 yılAllah sana hidayet versin laf yetiştirmicem sana Allahın isimlerinin ne için okunduguna gülüyorsun ve inanmıyorsunda Allah biliyor benim ne kadar inançlı oldugumu ama sen onu apaçık inkar ediyorsun yazık sana
Soran+1 yılBizim yüzümüzden degil sizim gibi müslüman olupda müslüman gibi davranmayan hristiyanlara özenen toplum bu yüzden bu halde gidipde islami degerleri kaldırırsın genelevleri içki fabrikaları açılır ülkenin dini islamdır ibaresi kaldırılır sizde ona inanırsınız onın çocuklarısınız ya hani hayır bunlar olduktan sonra temiz toplum bekleyemezsin zaten müslüman ülkede açık saçık giyiniyosan ortalıkta zina yapıyosan hepsi sizin yüzünüzdendir sen şimdi bana dinine inan inançlı insanlar yüzüden bu toplum bu halde diyorsun ya osmanlı zamanında elle sayılacak kadar tecavüz ve katil olayı olmuş anladın mı? Çünkü şeriat varsı çünkü insanlar akıllıydılar Allaha inanan onun yolundan giden insan akıllıdır sen ondan geldin ona gidiceksin işte bu yüzden Allaha inanan kişilere iftira atmak çok mu hoş da gelmiş burada sizin gibiler yüzünden oldu diyorsun hayır sen kimsin ya?
Soran+1 yılBen sana burada bunları yazıyorum ama sen tövbe etmeden diger dünyaya gidersen çoookkk pişman olacaksın Allahın azabı çok yakıcı olacak sana söyliyim
Soran+1 yılEvet zekamız bir degil olmaz da zaten Allaha inanan ondan geldik ona gidecegiz o yüzden ibadetle ugraşan bir kişinin zekasıyla din insanını toplumun kötüsü olarak belirleyen inanmayan Allahın isimlerinin ne işe yaradıgıyla dalga geçip gülen insanın zekası aynı olmaz
Soran+1 yılMüslümanız diyorsun hangi ibadeti yapıyorsun düşün hristiyan kuran okumaz tesettüre girmez zina yapar ama sen müslüman oldugun halde hristiyanların yaptıklarını yapıyorsun bu sence de mantıken çok saçma degil mi? A tabi ama senin kalbin karardıysa düşünemezsin senle ben aynı kefeye koyulamayız zaten anlattım sana
Soran+1 yılSen be kadar üniversite okursan oku Allaha inancın yoksa cahilsin zaten bilimden bahsediyosun bide ülkemizi sizin gibiler mahvetti ama Rabbim hesabınızı soracak merak etme
- +1 yıl
l*n orspu SEN KİME NE DEDİĞİNİ SANIYOSUN CAHİLİN MALIN ÖNDE GİDENİ BEYİNİ YIKANMIŞ GERİZEKALI İNSAN DIŞI YARATIK EBENİ SİLERŞM SENİN HANİ O ÇOK TAPTIĞIN ŞEY VARYA SENİN BELANI VERSİN SEN TÜRKİYE' DEN DEFOL GİT BENCE BU ÜLKEYİ SİZLER MAHFEDİYOSUNUZ BU KADAR İNSAN SENİN YÜZÜNDEN VATANSIZ KALIYO GERİZEKALI KÖPEK SEN HİÇ BİR ŞEKİLDE BU VATANIN ADINI AĞZINA ALMAYA HAKKIN YOK ANLADIN MI SİKTİRGİT l*n SEN KİMİ NEYLE SUÇLUYON BEYİNSİZ MAL SEN BU ÜLKENİN GELECEĞİNİ BU KADAR İNSANIN GELECEĞİNİ CAHİL CAHİL GEZİNİP OKUMADAN KONUŞUP OY VERDİĞİN İÇİN TEHLİKEYE ATTIYON LA. N KAPA ÇENENİ ŞİMDİ KES ANLADINMI YÜRÜGİT ALLAHINA
Soran+1 yılBen ilkokulu bitirdim üniversiteyide bitirsem gelip sana savunmam bu şekilde ıendimi anca küfürden anlıyorsunuz ben kimseye tapmam ama siz tapuyosunuz onun sayesinde şu an yaşadıgımızı dişündügünüz kişiye ben sana bu ülkeyi kimlerin batırdıgını neler yaptıgını anlatsam zaten anlamazsın ki halen de anlamıyorsun burası müslüman bir ülke asıl sen git o özendiginiz ingilizler yahudiler var ya gidin oraya ülkemizi kirletmeyin
+1 yılakıl çok feci uçuşa geçmiş
10 YorumlaOha 😄 efsaneye bak be huu 😄
00 Yorumla
+1 yılbaşka bişede kullandım işe yaradı yararda
00 YorumlaOkuz gbi yeme kilo alma bu kdr basit ;)
10 Yorumla
+1 yılSadece gülüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAferin sanaa 👏👏
az akıl akıl. bizde müslümanız ama az akıl
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılAllaha şükür aklım var ama açıklamama ragmen hala anlamayıp dalga geçen sizsiniz sizede biraz beyninizi kullanmayı teklif ediyorum
+1 yılsaçmalığa bak ya :D
14 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar üniversite okursan oku Allaha inancın yoksa sen zaten cahilsin bide bilimden bahsediyo ülkemizi sizin gibiler mahvetti Rabbin hesabınızı soracak nerak etme 😉
Soran+1 yılYanlış göndersim ama sen yinede üstüne alın senin düşüncende aynı zaten
- +1 yıl
kuran mı değerli esmaülhüsnamı sen esmaül hüsnaya kuvvet veriyorsun bir kuvvet varsa oda kurandadır ever cahilim ama aptal değilim
Soran+1 yılİkiside degerli ama esmaül hüsna konumuz şuanda
+1 yılŞehir efsanesi.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne