AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
daha verimli olduğunu bildiğimden, sadece yediğimi kısıyorum ve glidemik indeksi düşük yiyecekler yiyorum.
Keşke yediklerimi kısabilsem dün yemeyecem dedim akşam pasta yerken buldum kendimi oncesindede çileğe çikolata baniyodum
glidemik indeksi düşük ve tok tutan besinler yiyin.
yediklerinizi birden bire değil. azar azar azaltın.
Yemeyecem dedikce daha tatlı geliyo ama
Eğer diyetteyim diye düşünürseniz vücudunuz baskı altına girer bundan dolayıda daha fazla yersiniz.
Bundan dolayı diyetteyim diye düşünmeyinde, amaçlarıma ulaşmak ve sağlıklı yaşam için az yemem gerekiyor diye düşünün.
Şey baskul bakiyorum da onerin var mi
Zayıflamak ve subliminal 🤔 ne alaka?
Bunu hangi spor uzmanı söyledi acaba?
Saçmalık.
Çok merak ettim nerden duydun?
Spor uzmanı gibi bisi değil ya youtube dan yaz kilo verme sub diye bi ton karşına çıkar yorumları baya iyi bu arada
Ben bir lafa birde lafı söyleyene bakarım. Bunları söyleyen kişilerin uzmanlık alan i nedir? Itibar etmeni tavsiye etmiyorum. Boş bir teori
Diyetisyene ve spor salonuna verecek para degil de manevi gücüm yok sağlığım yerlerde korona da bunda cok buyuk bi etki ben bunları yaparken tabi spor kendimce yediklerimi kismaya çalışıyorum
Karbonhidratı kesip daha çok sebze ve protein tüketirsen ve dışarda yürüyüş yaparsan salondan ve diyetisyenden daha çok verim alınır. En iyi kilo verme yöntemi tempolu yürüyüştür.
Dışarı cikamiyorum malesef koşu bandı da kaç para 😒
O zaman diyete yukleneceksin.
Boğazıma düşkün birisiyim çok zor oluyo malesef
Ohooo sende he😁 hem zayıflamak istiyorsun. Dışarı çıkamıyorsun ve Boğazıma düşkünüm. Ee nasıl olcek🤔
Şimdi niye subliminal e sardığını anladim😂
Vermem gereken 22 kilo var
Bide çalışmam gereken sinav
Sınav stresi ve 22 kg
Allah kolaylık versin. Kolay değil
Kist den dolayı o kilolar geldi ve korona
22 değil aslında daha fazla 77-42 kg
Dediğim gibi en iyi yöntem yürüyüştür. Yapabilirsen düzenli yürüyüş. Sınava daha iyi odaklanmani da saglar
Evde dolanmaya calisiyorum (5 bin adim. kadar) ve sabah aç karna spor yapmaya calisiorum
Sporu daha çok ikindiden sonra yap ve spor sonrası da yediklerine dikkat et. Kilo düşüşü olacaktır
Ikindiden sonra yani şu an benim yerimden kalıcak halim olmuyo 5 gibi yemek yiyorum cunku
Bu saatler sonrası yaparsan daha etkili olur. Çünkü yavaş yavss vücut kendini dinlenmeye aliyor.
Yemekten sonra evin içinde dolanma turum var
Bu da iyi bir seçenek
Agie bir diyete basliyorim cok agirbdegilde kendimce agir ramazanda kilodan kurtulmam lazim
Ramazanda 10 kilo verirsin
77 yim hedefim 69 sahurda yulaflı omlet peynir sevmkyorum 3 4 tane zeytin domates salatalık omlet zeytin yağında piscek akşam her şeyden 5 kaşık olmak üzere pilav yemek falan yoğurt hastasiyim. bide yoğurt bide çorba olur büyük ihtimal ramazan diye ve tatlı yok kapanış belki 1 2 tane tatlı kaçamağı yaparim ramazana kadarda 5 günlük bi kur buldum onu yapcam içinde yulaf çiğ biber keten tohumu maydanoz ve kefir var
Düzen ve istikrar olduğu sürece bunu başarırsınız
Bayramda 6 rakamını goreyim başka bisi istemiyorum😊
Bi hafta boyunca pek bi umudum yok tartıdan yana çünkü vücut full ödem o yüzden o kuru yapcam hepsi ayrı bomba atom gibi bisi olmus
Her kür herkeste aboneli yaratır mi bilinmez. Inşallah yarar.
Diyetini iyi uygula. Yeter
Baban zayiflatiyo babanı he deseler yerim o kadar sazanim
😂😂😂🤣 yok artık
Aci ger cek sbsbe
Bu kadar iyi niyet zararlı 😂😂
Pirinç pilavı yiyen dedim sebzeli neyse kalorisi çok değil o yüzden 3 tahta kaşığı kadar koydum yoğurt tuketecektim ama eşdeğer olunca vazgeçtim tabağa büyük olan baya yayvan koydum ama bitmedi 2 tahta kaşıklık kısım bitti doydum sanirim piskolojik
Diyet yapan biri pilav nadiren tüketir. Yeşillik vazgecilmezin olmalı
Sebzeli pilav ve cidden bulgurun kalorisi acayip düşük pirinç 2 katından fazla
Bulgur pilavı daha masum.
130 falan miydi neydi sebzeli bulgur pilavi
Kalori ye takmış durumdasin. Bu kadar detay iyi değil. Basit ve sade düşün.
Ve öyle hareket et. Sebze ve protein tüket. Karbonhidrat tan uzak dur
Içinde sebze var ve proteini kim bulmuş 😂
Yok be. Malesef kilo vermek için hayvan gibi aç kalmak gerekiyor. Diyet de yaramıyor:(
Keşke 1 ay komaya girsem böyle çıktığımda 20 kilo versem sbsbs
Ben de bu aralar covid mi olsam diye düşünüyorum.10 kilo garanti diyorlar ahahashdkshsks
Rahatsız olup kustugumda en az 3 4 kilo veriyorum
2 gün önce çıktım parktaki bankları yalamadigim kaldi ama bulasmiyo sjsns
JEVDKSHSKHSKSHSMJS ULAN SEN BENSİN
Astim hastasiyim dogumgunum diye saldılar yoksa evden çıkmıyodum girmediğim mağaza gitmediğim cafe restoran kalmadı 😂ama asla korona yok turp gibiyim😂
Pek o tarz şeyleri bilmiyorum ama yürüyüşle ben gerçekten çok kilo verdim önerebilirim
Kaç bin adim tabi benimkide umut 😂boşuna umut fakirin ekmeği dememisler
İnan ufacık bir hareketin bile faydası var. Bak ben ilk günler 2km e başladım 6 ya çıkardım yavaş uavas. Sadece ilk gün ağrın oluyor sonra hiç olmuyor ve yürüyüşün çok çok faydası var o kadar inceldim ki. Yeterki düzenli yap ve su ic
Koşu bandı almayı dusunuyorum ya suanlik dışarı cikamiyorum
Oda olur koşmasanda yavaş yürüyüş de etkili muhakkak al ve başla çok faydası var.