Lütfen bana yardımcı olun, 3 haftada hemen hemen 5 kilo vermek, zayıflamak istiyorum. Nasıl yapabilirim, önerileriniz var mı? Zayıflamak istiyorum acilen. acil zayıflamak istiyorum
Zayıflamak istiyorum, ama hemen. Nasıl zayıflayabilirim?
diyenler için benim ve annemin uyguladığı harika tavsiyelerim var. Fazla lafı uzatmadan anlatayım hemen. :)
Acilen zayıflamak istiyorum
* Yemek öncesi bol bol su iç. * Kahvaltıda yumurta tüket. * Sert kahve için. * Yeşil çay için. * Aralıklı bir şekilde oruç tutun.
Zayıflamak istiyorum acilen
* Daha küçük tabaklar kullanın. * Şekeri kesin. * Karbonhidrat tüketmeyin. * Daha küçük tabaklar kullanın. * Kalori sayımı tutun. * Acıkırsanız yoğurt, meyve, fındık, havuç gibi az kalorili ve sağlıklı şeyler tüketin.
Zayıflamak istiyorsan her gün 40 dk tempolu yürüyüş yapman gerekiyor. Eve geldiğinde yapman gereken bir kaç hareket var, bunları yaptığın zaman kolayca kilo verebilirsin. Bu konuda annem hocalık yapmıştı, ben de 2 yıl kadar step hocalığı yaptım, biliyorum.
- Yere yatıp ayaklarını uzat, daha sonra ayaklarını yukarı kaldır ve yavaşça aşağı indir. Bunu 15 kere yap ama ayakların topukların yani yere değmesin. Bu, karın kasını ve bacaklarını harekete geçirecek ve daha çok toksin atmanı sağlayacak. Ayrıca selülitlerin varsa onlar için de iyi geliyor.
-Daha sonra dizlerinin üzerinde dur var ayağını kendine çekip yukarı kaldır, bunu da 20 kere yap.Bu da kalçalarını hareket geçirecek ve basenlerindeki fazla yağları eritecek.
-Her gün en az 1,5 lt su içmeye çalış ve salata tüket, meyve de yemelisin. Abur bucurdan, hazır yemeklerden uzak dur, kilo verdiğini göreceksin.
3 haftada 5 kilo verirsen 5 ayda 15 kilo olarak geri döner sana. sabırlı ol, azar azar ver kilolarını. bu arada pilates yap; vücut çizgilerini yukarıya kaldırdığı için olduğundan ince görünmeni sağlar.
Ve en önemlisi spor yap evdede yapabilirsin pek çok seçenek var
Azimle devam edersen bi süre sonra vücuduna yansıdığını göreceksin :)
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya benim sorunum ben gececi calisiyorumm aksam 9 gidip sabah6 da evde oluyor hangi ara kalkacam spor yapacam aksama kadar uyuyorum ve cok düzensiz yemeye basladim gece vardiyesinde calisdigimdan beri
Günde en az 8 litre su iç bazıları zehirler falan diyecek ama günü kuşaklara ayır ve öyle iç mesela sabah la öğle arası 2.5 litre,öğle ikindi arası 2.5,ikindi akşam arası 2.5 yemek yemeden önce 2-3 bardak falan iç korkma hiç bir halt olmaz.
Su aşırı terledikten sonra içildikten sonra zehirler vücuttaki sodyum yetersizliğinden çünkü aşırı terlendiğinde vücutta sodyum azalır ve içilen su kalan sodyumuda yoğunlaştırır ve komaya sokar.
Siz askerlik yapmadınız sanırım yapsaydınız bunları öğretirlerdi.Terli terli su içilmez diye ilkokul çocukları bile bilir normal durumlarda içilen su miktar ne kadar olursa olsun zararsızdır.Çünkü vücut onu dışarı atar tuvalete gidersin yani.
Sen ph7 su bul, zehirlenmezsin eyw, ama bak bakalim ictigin suyun degerlerine ve asiri icmen durumunda ne olacagina, ben degil, bilim adamlari soyluyor.
İnternet ile boşuna vaktinizi harcamayın. Hemen bir diyetisyene gidin ve herhangi bir sağlık sorununuz var mı yok mu öğrenin. Bunu öğrenmeden uygulayacağız hiç bir yöntem yok ki size kilo verdirsin. Eğer sağlıklı olduğunuz tespit edildiyse o zaman limonlu su, omega 3, öğün sayısını azaltma, karbonhidrat miktarını azaltma, protein ve lif miktarını artırma, belirli oranda sağlıklı yağ tüketimi, günde 8-10 bardak su içme ile acilen kilo verebilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için şuna bakabilirsiniz.
IXERYL vitamin var, teyzem ve ben kullanıyoruz teyzem benden önce başladı kullanmaya vücudunda iyi anlamda değişiklikler olduğunu söyledi bende 1 hafta önce oldu aldım ve başladım ciddi anlamda işe yaradığını söyleyebilirim, tavsiye edebilirim 1 ayda 15 20 kilo verdiriyor
ben bir ürün kullandım gerçekten beni hayata döndürdü diyebilirim 74 kiloydum 48e indim kullanarak 45 günde bir yakınım sayesinde başladım ve hiç pişman değilim :)
Karbonhidratı kesip yeşillik ve proteine ağırlık vereceksin... Akşam yatarken ve sabah kalkınca aç karnına maydonoz suyu içeceksin... Hayatına birazda hareket katınca kolaylıkla kilo verebilirsin
arkadaşım yanlış anlama da burdan önce bi bitkisel çözüm arasan iyi edersin... burda da vardır da bitkiden anlayan sanırım geç yazar:D en iyisi netten araştır...
Elbette daha etkili. Metebolizmayı erkenden hızlandırıyorsun. Bol bol da protein tüket. Annemi beklerken okuduğum Karatay Diyet kitabında, gün içinde yenen ekmeği tamamen çıkarıp, yerine insülin değeri düşük (insülin yüksekse hemen acıktırır) fındık, fıstık,badem,ceviz gibi kuruyemişleri veriyordu. Ekmek yerine bunları tercih edebilirsin, böylece gün içinde mide kazınma hallerini minimuma düşürürsün. Bol da su önemli. Ama sporsuz verilen kilo, atılan sudur, yakılan yağ değil. Bunları unutma :)
Düzenli spor, düzenli yemek ve düzenli seks kilo verirsin. Ben yıllardır 1.94 e 85 86 kiloyum düzenli spor yapan eski basketciyim düzenli yemek yiyorum düzenli seks yapıyorum.
3 hafta da 5 kilo verirsin ama ne hastalıktan doğrulursun ne de kendini iyi hissedersin..bol bol yüyü hatta koş.hiç yeme başka nasıl verilir ki bir den bu kadar kilo...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
motoru bozman lazım :D bildiğin cırcır vücut su kaybetmeli sonra yağlar yanar akar gider bağırsaklardan ama dikkat et sıçratma etrafa xD
En İyi Cevaplar