kilo almak için karbonhidrat tozlarından kilo aldırıcı olan toz şekilinde bişey var işe yarar mı ki yada yan etkisi olur mu
link
link
bu tür ürünlerin kesinlikle kimyasal , yok kanser yapiyor falan inanma bu ürünler %100 doğal ürünlerden elde ediliyor , peynir alti suyu , mısır unu vs maddelerden elde ediliyor sen yediğin yemeği aksatmadan öğünlerden sonra alicaksın bunu hiçbir zarari yoktur hiçbir doktorda tavsiye etmez bazilari eder bu tamamen o kişinin kişisel görüşüdür. Zarari olduğuna dair hiçbir kanıt yoktur sağlık bakanlığı onaylidir. Herşeyin fazlası tabikide zarardir , zarardan kasit sadece bu bir aldığın besinlere ekstra olarak aldığın bir madde olarak düşün.
şu paylastıgım link işe yarar mı dersin
Öncelikle Bu Bahsettiğin Ürünün Herhangi Bir Yan Etkisi Yok Ama Karbonhidrat Olarak Önerebileceğim Tek Marka Serious Mass Yada Whey Protein 30 Tl Ucuz Olsun Mantığıyla Gitmene Gerek Yok Ayrıca Boyun Kilon Vs Kaç Olduğunu yazarsan Daha Ayrıntılı Yardımcı Olurum..
1.58 ve 35 kiloyum 1 ay içinde kilo almam lazım sevgilimin yanına gidicem ve benı bu halde görsun istemıyorum yüzüm falan çöktü ya arastırdım şöyle de çok pahalı bana 50 tlyi gecmiycek bişey lazım
Bu tür şeyler kanser yapıyor işte içeriğinde kimyasallardan ötürü yap makarnayı evde otur bol bol kendin ye gece gündüz bol salçalı kısmısından mümkünse.
deneyen tanıdıkların varsa onlara sor.yada en iyisi bi doktora danış
doktora kaldıysa işim vay halimee
Cevap
7Cevap
böyle seylere para vermeyin. bu turden urunler ek besinlerdir. öncelikle temel beslenmenizi rayına oturtmanız gerek. kilo almak istiyorsanız spor ve beslenme ikisi de bir arada olmalı. oturdugum yerden bunları içip kilo alayım demeyin. vucudunuza yazık etmeyin.
Karbonhidrat fazlası karacigerde yağ metabolizmasına katılır depo yağları oluşturur
bu tarz çözümlere değil düzgün ve dengeli beslenerek kilo almanı tavsiye ederim
Sporcu proteinleri senn işine yaramayacaktır L-Glutamine aşırı efor sarfeden sporcularda oluşan aminoasit eksikliğini tamamlamak için kullanılır
Onun dışında söylenenler hep hava civa ticari şeyler bunlar
Bu tür tozlar spor yapmadan ve yemek yemeden işe yaramaz. Düzenli spor yapacaksın. Gün içerisinde bol bol pilav,makarna, mantı vs yersen karbonhidrat ihtiyacını zaten karşılayacaksın hemde sağlıklı biçimde. Bunun yanında protein lazım. Onun için de et(tavuk,balık,inek) yemen gerekiyor. Ayrıca meyve ye, doğal meyve suyu iç. Biraz uzun ve meşakkatli gelebilir ama doğrusu ve sağlıklı olanı bu :)
link çikolatalisin al.
spor yapmadan işe yaramaz diyenleri sen aldirma bak kullanmayan bilemez ayrica işe yarayip yaramamasi bünyeden bünyeye değişir ancak bu ürün ile +7 kilodan fazla almaz isen gel yüzüme tükür
tamam güzel hoşta çok pahalıı ben 50 tlden fazlasını veremem tek bulduğumda paylastım zaten linkini
sakın alıyım deme :) Herzaman doğal yöntemlerle kilo almaya çalış. Makarna, patates ve ekmeği bol tüket. Asla aç karna yatma. Ama sadece karbonhidrat ağırlıklı beslenmeyede çalışma. Vücudunun proteine ve vitaminlerede ihtiyacı var. Tozla kilo almaya çalışarak pek birşey elde edemezsin. Başkasının karıştırdığı kimyasal maddeleri gida olarak tüketmek akıl karı değil...
yan etkısı yok lafı artık o kadar sıradankı . yakında sigarayada aynı seyler denecek. herseyın doğalını tercıh etmelısın
Git bir spor salonuna eğitmen kontolünde al derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar