Protein tozu mu karbonhidrat tozu mu?
spor yapmadan alnırsa zararları var mı spor yapılırsa koşma ve artıdan egzersiz yeterli midir?
spor yapmadan alnırsa zararları var mı spor yapılırsa koşma ve artıdan egzersiz yeterli midir?
İkisinide kullanıyorum şu sıralar..
Spor yapmadan kullanırsan bi' zararı olmak ama özellikle aldığın proteinin hiç bi' anlamı olmaz..
Karbonhidrat tozu; Senin yediğin pilava / Makarnaya eş değerdir, spor yapmadan kullanırsan karaciğerini yormakla beraber Kalpte yağlanma yapar (ki ben Fitness yaptığım halde bende kalpte yağlanma yapıyor) + spor yapmadığın içinde göbek çıkar..
Karbonhidrat tabiki..
Protein tozu, senin yediğin tavuk eti/balık/hindi eti bunlara eşdeğer. Protein kasları geliştirir..
protein tozu kilo aldırmaz...karbonhidrat tozu diye birşey yok bazıı proteinlerle karışıktır...spor yapmadan elbet zararı olur...sana önerecegim makarna ve pilav...senbirde protein tozunu ucuz birşeu sanıyırsun 1 klio 150 lira 1 kiloda 1 haftalıktır:D
5 yıldır vucutcuyum buyur sen söyle madem cok bilgin var
Cevap
4Cevap
kilo aldırır fakat çok gereksiz... Düzenli spor ve beslenme ile kilo alabilirsin (sağlık problemin yoksa) Karbonhidrat olarak; Makarna, pilav, bulgur, kuskus iyidir.
Amaç kilo almaksa , doğru tercih kabonhidrat tozudur. Protein tozu kas yapıcıdır.
Aldırır ama çok zarari var
Nefes borusunda gözle görülmeyen hasar veriyor okul koçu uyarmıştı beni de
Protein tozu al soya protein
palavra proteinde aldırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar