Selam, uyku düzenim berbat halde... bu yüzden göğsüme ağrı giriyordu hatta bi ara atak geçiriyordum. Mide bulantısı baş dönmesi göğüs ağrısı olunca bu panik atağa dönüşüyordu. Öğlen 2 gibi uyuyup akşam 6'da uyanıyorum, hem az uyuyorum hem çok bozuk uyuyorum. Papatya çayı falan uyutur mu uyku ilacı almak istemiyorum. Ve nasıl düzelir bu düzenim. 9'da uyuyayım 6'da uyanayım derdim yok ne bileyim gece 1'de 2'de uyuyayım sabah 11 12 gibi uyanayım bu bile yeter, 5'te uyumaya bile razıyım hatta
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun, panik atak ve göğüs ağrısı hafife alınacak şeyler değil mutlaka bir uzmanla görüş. uyku düzenini oturtmak için önce gün içinde uykunu kaçıracak şeylerden uzak durman lazım. akşamüstü uykusunu tamamen kes, akşam yorgun düşsen de uyumamak için diren, o saati kademeli olarak geceye çekmeye çalış. papatya çayı biraz rahatlatır ama senin durumunda asıl mesele disiplinli olup o saati yavaş yavaş geri çekmek. gün ışığını erken saatlerde almaya çalış, vucudun gece olduğunu anlasın.
Cok cok tesekkur ederim, panik atagim teshisli zaten ve gogus agrisi icin kalp doktoruna gitmistim ve o da bir sey olmadigini soyledi. Diger dedigin seyleride deneyecegim cok tesekkur ederim, dus uykumu getiriyor yorulmak uykumu getiriyor hepsini birlestirip deneyecegim bir kac gun
Çözümü kolay uyku sorunun varsa. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkek ile arzulu, ateşli ve doyumsuz ilişki yaşaman gerek. Çünkü bilimsel olarak seks yapman; Cinsellik Uyku Kalitesini Artırır.
Cinsellik ve orgazm sırasında salgılanan oksitosin, endorfin gibi hormonların sedasyon etkisi vardır. Bu hormonların etkisi ile uyku kalitesi artar, sabah daha dinç uyanılır ve gün boyu daha enerjik olunur.
Gün içinde ev işi vs yap ki yorulasın uykun gelsin, bende bir aralar gece uyumuyor sabah uyanmıyordum hep araştırıyordum genelde bir gece boyunca hic uyuma ama sabah da uyuma atiyorum bu gece uyumadın ya sabaha karşı da uykun gelse dahi uyuma gün içinde de kendini yor akşam 9 10 gibi uyu gibi yorumlar görüyordum internette. Bir kere sabah erken kalkmaya alısınca uyku da erken geliyor ben zamanla işe vs gidince alıştım
Şu an işe gitmiyorum ama alıştığım için bir de ses hassasiyetim var ses duyunca uyanıyorum
Papatya çayı yerine uyumadan önce bana iyi geceler dersen belki deliksiz uyursun
Sıcak bir duş ve aynı saatte yatmaya çalış hep
dus alinca cidden uykum geliyor ama uykusuzlukla beraber gelen bas donmesi yuzunden her gun giremiyorum, ayni saatte uyuyorum zaten hemen hemen ama uyudugum saat oglen 2 oldugu icin uyandigim saatte aksam 5 6 oluyor hep... hayatim tersine dondu maalesef ama tesekkur ederim
Bir gün boyunca kendini tut akşama 10 11 gibi uyumaya çalış. Öğle uykun gelirse bir kahve iç
Gunduz kahve iç uyuma gece zatenbuykun gelır
Hareket öneriyorum, spor belki etkili olabilir
Uykusuzluk yuzunden yataktan kalkasim gelmiyor, oldum olali her zaman az uyuyorum ama hayatimin duzeni tersine dondu bildigin maalesef o yuzden hic haraket edesim gelmiyor ama deneyecegim tesekkur ederimm
İrade devreye giriyor burada, yapasın olmamasına rağmen zorlarsan başarırsın. Sadece 10 dk, çok şey kaybetmezsin. Efor harca , terle.
Günaydın stres olabılır yorgunluk olabılır
Gunaydin, ya zaten gun icinde asiri stresliyim, uykum gelmiyor gelmesi icin donup duruyorum ne bileyim en sıkıcı dizileri izliyorum muzik dinliyorum ama hic bir sekilde uyuyamiyorum
Ulaşsana bana burdan
papatya fena uyutuyo
Sen çalışmıyor musun hep evdemisin
Kaç yaşındasın
Mesleğin var mı
meslegim yok
Kaç yaşındasın