3 gü

Omuzum sürekli çıkıp geri giriyor, yıllar sonra durduk yere ağrı yapması normal mi ne yapmalıyım?

Ben bir canım edip yıllar önce sevgilimle kavga ettiğim sırada bir yere vurdum ve omuzum o an çıktı çok sert vurduğum için saniyelerce çığlık attıran bir acıydı saniyeler içinde omuzum geri girdi o bağırtan acı geçti ama ağrı kaldı neyse o da geçti 1 gün sonra aradan aylar geçti 1 seneye yakın zaman sonra birden saçımı kuruturken yine aynı şey oldu omuzum çıktı bildiğiniz saniyeler sonra yine geri girdi yakın zamanda gene bir şey fırlatırken çıktı en yakın zamandan bahsediyorum 1 ay olmamıştır gene girdi yerine ağrıdı 1 gün gene geçti şu an durduk yere o çıkan sağ omuzum ağrıyor üstüne yatamıyorum sağa dönemiyorum sebebi nedir sizce ve ben ilk çıktığında doktora gittim bir şey yok dedi yolladı yani bu çıkma girme sebebi nedir böyle bıktım gerçekten abi şeyler yapınca oluyor ama sebebi ne onca sene geçti üstünden ilk çıkmasından ne böyle bu bilen varsa fikir versin bir de şu anki ağrı için ne krem önerirsiniz ağrıyı kesen eczaneden alayım
Omuzum sürekli çıkıp geri giriyor, yıllar sonra durduk yere ağrı yapması normal mi ne yapmalıyım?