Özel Günler & Hijyen Uzun bir aradan sonra regl oldum ama ağrım yok, normal mi? Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor benim regl dönemim çok düzensiz. çok uzun süre olmadığım oluyor. bazen olunca ağrım oluyor bazende olmuyor. stres ağrıyı etkileyebilir mi? Uzun bir aradan sonra regl oldum ama ağrım yok, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 1 yıl Düzene sokmaya bak, yediklerine içtiklerine dikkat ederek, düzenli ilişki yaşayarak veya ilişkin yoksa düzenli olarak mastürbasyon yaparak, stres yapmayarak ve mümkünse her gün biraz yürüyüş yaparak 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 612 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normaldir bence 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 525 cevap paylaştı. niye hamile miydin de olmadın dfgdf 1 6 Yorumla Asya_2275 1 yıl yok Yorumla Memoo00007 1 yıl niye olmadın ya :D Yorumla Asya_2275 1 yıl insanlar beni stres ediyo 🙄 Yorumla Memoo00007 1 yıl ne yaptılar sana da :D Yorumla Asya_2275 1 yıl sinirlendiriyolar strese giriyorm 🙄 Yorumla Memoo00007 1 yıl bu pamuk gibi kızı nasıl sinir ediyorlar merak ediyorum :D Yorumla