6 gü

15 yaşındaki kardeşim evden çıkmıyor, tehdit ve şiddet uyguluyor, ne yapabiliriz?

Lütfen bu yazıyı okuyun ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum) kardeşim son 1 sene içinde hiç evden çıkmamaya başladı ve camları örtmeye, camlardan birinin bizi izleyeceğini düşünmeye başladı. Başlarda umursamadı, sonra telefonların bizi çektiğine inandı. Kardeşim, annem, ben yaşıyoruz, baskısı benim üstüme daha çok, üstümü değiştirirken bile ondan izin almak zorundayım. Deseniz ki umursamayın, bir şey söylediğimizde onun hoşuna gitmeyecek bir şey (bir daha deme tamam mı veya evet, hayır, tamam) bizde bunu 60-70 kez tekrarlatıyor, şaka değil. Psikiyatriste götürdük teşhis koyamadı, ilaç verdi içmedi. Annem dayanamadı, yetimhaneye verdi, gene olmadı gene geldi. Kliniğe yatırdık 3 hf sonra geldi, daha kötü oldu. Çalışıyordum, işten çıkardı beni, odamdan dışarı çıkarmıyor, annemi manipüle ediyor her konuda, annem inanıyor. Ben de yetimhaneye gitmiş biriyim küçük yaşta ama yapamadım. Eve her gün polis, ambulans geliyor, kardeşim kriz geçiriyor ve 2 gün önce beni ve annemi açık açık tehdit etti. Annem ablan ileride evlenecek deyince evlenemez kafasını k*e**rim darp şiddet her şey var. Şikayetçi oluyoruz, hiç bir şey olmuyor çünkü 15 yaşında. Şiddeti anneme de aynı şekilde ama annem hala oğluna kıyamıyor, resmen biz telefonlu cezaevinde yaşıyoruz. Daha yazmadığım çok şey var, çok yorulduk, ne yapacağız bilmiyoruz, hiç bir çare yok, çıkmaz sokak
15 yaşındaki kardeşim evden çıkmıyor, tehdit ve şiddet uyguluyor, ne yapabiliriz?