Abimden şiddet görüyorum, ne yapmalıyım?

Selam
23 yaşındayım açıköğretim önlisans okuyorum, çalışmıyorum
7 yaşımdan beri abimden beri şiddet görüyorum yaşım ilerledikçe şiddettin dozu artıyor
Tayt giymem, kolsuz bluz giymem, şort giymem yani diz üstü herşey yasak hatta makyaj yapmam bile yasak. Erkeklerle sevgili olmam zaten yasak yani arkadaş olmamda yasak. Abim hep telefonlarımı indirdiğim uygulamaları, rehberimi whatsapımı, galerimi, mesajlarımı kontrol ediyor
Kendisi 30 yaşında mühendis

Annem babam sağ yani başımızda aynı evde yaşıyoruz ama babam abim karşısında etkisiz kalıyor. Abim yüzünden özgüvenimi kaybettim yolda bana adres soran adama bile adresi tarif edemiyorum abim görürde yanlış anlarsa diye
Yarın birgün işe girsem o iş yerinde erkekler olsa abim herhalde ortadan beni çıkartır
Türbanlı filan değilim ama türbanlı kadınların ailesi bile bu kadar kısıtlamıyordur

Canıma yetti artık ben birey olamıyorum abim yüzünden. Korkak pısırığın teki oldum bu gidişle bu özgüvensizlikle tıp okusaydım bile doktorluk yapamazdım yani
Birdahaki şiddet olayında nereyi aramalıyım ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Selamlar
Yazdıklarınızı şimdi gördüm. Sizlere bu konu hakkında bilgi vermek için yazıyorum. Bu 5 ayda çok şey değişti yani abimin sevgilisinin kardeşi tarafından iftiraya uğradım abim yine beni dövdü. Bu iftiradan sonra abimle olan samimiyetimi bitirdim yani 5 aydır kendisiyle küsüm konuşmuyorum görüşmüyorum. Böyle bir mesafe olunca eskisi kadar bana karışamamaya başladı yani şimdi iyiyim. Şu an için şiddet ve karışma gibi bir durum yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Hepinize teşekkür ederim
Abimden şiddet görüyorum, ne yapmalıyım?