Abimden psikolojik şiddet görüyorum, bana saldırmasından korkuyorum ve evde durmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Abim bir süredir bizde kalıyor, kendi evini bıraktı, işinden ayrıldı şimdilik işe bakıyor. Yakında kendi evine çıkacak yeniden işe başlayıp ama o zamana kadarda yanımızda kalmaya devam edecek. Bana psikolojik baskı uygulayıp duruyor. Evde bir şey bulamazsa, istediği yemek yapılmamış olursa bana bağırıp çağırıyor, üzerime yürüyor, hakaret ediyor. Az önce mesela peçete bitmiş diye bana bağırdı, canım olduğumu, evle ara sıra ilgilenmem gerektiğini söyledi. Babamda vardı yanımızda saçma sapan konusma yine istersen dedi ona tepki olarak. Babam yanımızda olduğu zamanlar fazla sesini çıkaramıyor ama yinede baskı uygulamaya devam ediyor. Artık o kadar korkuyorum ki evden ayrılmayı, gitmeyj düşünüyorum qma işe henüz yeni başladım, paramı önce biriktirmem lazım. Çok zor durumdayım, her an diken üstünde duruyorum, saldırıp dövmesinden bile korkuyorum. Nolur bana bir çare bir yol gösterin.
Abimden psikolojik şiddet görüyorum, bana saldırmasından korkuyorum ve evde durmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?