Tehdit ediliyorum, psikolojik şiddete uğruyorum ne yapmalıyım?

Eski sevgilim geçen seneden beri beni çıplak fotografimla tehdit ediyordu dayanamadım ve intihar ettim. Hala devam etti buna sustum Korkuyordum babamla tehdit ediyordu. Korkuyordum ve o küfürler ve tehditlerle beni sindirdi. Dayanamadım ablama anlattım ailesini aradık olaylar biraz iyiydi durulmuştu konuşmayı kestim ama benimle yine iletisime geçti salak gibi konuştum cevap verdim ve beni yine kendine inandırdı bu biraz devam etti ama yine tehdit ve küfüre dönüştü sonra yeni okulumda ki arkadaşlarıma adıma hesap açıp 2 fotoğrafımin olduğu bir hesaplinki attı. Rezil oldum ama çok kişiye ulaşmadan bitti. Üzerine yine ailesiyle konuştuk. Ve herşey çözülmüş gibiydi. Ama sonra tekrar aynı şey oldu bana ulaştı. Bu arada ben de bunu affettim o kadar saftım ki bazı konularda. Sonrasında bu olay yine kavga ve küfüre geldi tehditler yine başladı ben onu engelledim her yerden hesapları da kapattim ama dün yine beni twitter da buldu öyle bir psikolojik şiddet uyguladı ki titreyerek yazdım ona. Bilmiyorum ne yapacağımı polise versen de geleceğini yakarım diyor, benim kaybedecek birşeyim yok diyor çaresizim ne yapacağım bilmiyorum aileme söylersem o da babama instagram dan fotolari atacakmış. Çok kötüyüm ölmek bile geçiyor şu an aklımdan, bu olaydan kurtulamazsam ileriki hayatım da mahvolacak.. Polise gitmek beni daha da mahveder diye korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ben güç almak için yazdım durumumu haklısınız bende çok hata var ama bu psikoloji ile yaşamak ve bir şeyler yapmak çok zor
Tehdit ediliyorum, psikolojik şiddete uğruyorum ne yapmalıyım?