Fiziksel ve duygusal şiddete uğruyorum ne yapmam gerek?

Merhaba herkese iyi geceler olsun. Pazar Günü Babam denilen demek istemiyorum canavar tarafından fiziksel saldırıya uğradım. Olay en ufak sorundan çıkıyor. Biz Annem denilen o yaratıkla bulaşık konusunu tartışıyorduk.24 saat ben yıkıyorum. Ne olur bir öğün de sen yıkayıver dedim. Çok büyük olay oldu arkadaşlar. Eline şişeyi aldığı gibi Babam denilen canavar parçalarım kırarım. Daha dün onun ilacı İçin eczane eczane gezdim koskoca Ankara’da. Ve bana evin içinde şerefsiz diye bağırıp kafama doğru geçirdi. Boynumu sıkıştırdı. Çığlık attım. Yardım eden yok mu diye. Annem yaratığı bir odanın içine girmiş gelmedi bile arkadaşlar. Sonra ellerimin üzeri tırnak izleri. Bu sefer Annem denilen canavar saldırdı. Bacağımda morluk var. Bugün arkadaşlar kendimi topladım. Hayatımda polis ne karakol ne bilmeyen kişi polise başvurdum. Ordaki erkek polisler beni bayan polise yönlendirdiler. Bayan polise anlattım durumu. Onun bile o kadar canı sıkıldı ki. Dedi şikayetçi olursanız alırız ifadesini dedi. Sizi kadın sığınma evine yerleştiririz dedi. Çünkü bu üçüncü şiddeti arkadaşlar bir kere de ekmek bıçağıyla saldırdı. Sonra 183 aradım. Aile ve Sosyal Hizmetlerin aile danışmanlığı başvurusu yaptım. Ordaki psikolog aradı bugün beni. Kesinlikle can güvenliğiniz tehlikede dedi. Annem denilen o varlık sabah kahvaltılıklarını bile dolaba kaldırıyor. Yok sayıyor.

Fiziksel ve duygusal şiddete uğruyorum ne yapmam gerek?