Sürekli ölüm tehditi alıyorum ve psikolojik şiddet altındayım ne yapabilirim?

Telefon numarama ve sosyal medya hesaplarıma bir erkek tarafından sürekli hakaret ve ölüm tehditi içeren mesajları alıyorum engelliyorum numaramı değistiriyorum fakat yine devam ediyor. Bu kişi benim ailemden birisi yaşı 45 ve aynı şehirde yaşıyoruz artık sokağa cikmaya korkar oldum ve kendimi bunalımda hissediyorum 3 4 kere intihara kalkıştım ama başarısız oldu. polise gittim fakat ceza bile almadı. Ben şimdi ne yapabilirim? Nereye gidebilirim? Yardım isteyecek kimse yok o yüzden verdiğiniz her cevap benim icin çok önemli. Artık köşeye sıkışmış gibi hissediyorum çok fazla arttı yaptığı tehditler hakaretler sokağa bile çıkamıyorum. Psikolojik şiddet çok fazla. Soru kaldırıldigi için yeniden soruyorum. Umarım yönetici kaldırmaz gerçekten cevaplara ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ailem biliyor benim bir tek annem var onunda gücü yetmiyor en fazla ne yapabiliriz kadın başımıza. Neden yaptığına gelirsek geçmişte bir boşanma davası yaşandı ve ben o boşanma davasında benimle uğraşan kişiden taraf olmadım. O günden beri bana diş biledi.
Sürekli ölüm tehditi alıyorum ve psikolojik şiddet altındayım ne yapabilirim?