arkadaşlar gayet iyiydi gün içinde her şey. az önce dizi izlerken göğsümde sıkışma ve çarpıntı hissi oldu. bilekten nabız vs. normal ama sanki çarpıntım varmış gibi. bir şey vs. hayal ediyorken ya da düşününce daha kötü oluyorum sanki kafam uyuşmuş gibi garip bir hissiyat. kalbim de kötü oluyor. sizce ne
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
valla hiçbişey değil gibi duruyo normal şeyler bunlar
Fazla nikotin tüketme ve uyu. Vücudun tepki vermiş.
nikotin tüketmiyorum. uyku düzenim kötü ama
Kahve içiyor musun.
gündüz bir tane
Olabilir kahveden de. 1 bile fazla geliyor insanlara bazen. Ama uyku düzenini sağla.
Yalnızlıktan ve uzun süren sessizlik den olur panik atak dır muhtemelen
yalnızlık ve sessizlikten olabiliyor mu
Olur çünkü Bi müddet sonra vesvese başlar sonrasında kontrol edemediğin düşünceler karmaşısına girersin
doğru haklısınız
İnançlıysan biliyorsan kendin duyacağın kadar sesli kuran oku ezberden de olur ya da bi şarkı aç ona eşlik et yine sesli şekilde beynini bir şey e odaklaman lazım ki düşünceler den kurtulabilesin ezberden okursan daha iyi odaklanma olur bir sure bir şarkı bir şiir bir şeyler dönmeli beynindeki ki kontrol edemediğin düşünceler ve vesvese dağılsın
muhtemelen o tarz bir sey cok gecmis olsun olum korkusu da oldu mu
evet
evet panik atak gecirmissin son zamanlarda yogun stres hissettigin bir olay yasadin mi veya fazla kahve tuketimi falan
hep stresliyim. gündüz bir tane kahve içmiştim sadece
bir ssure tuketmemekte fayda varr uyku duzenine falan da dikkat et 🫶🏻
kansızlıktan kansızlıktan
Panik atak aşko, biz de bu yollardan geçtik...
nasıl geçecek :((
Panik atak daha farklı. Anksiyete olabilir
farkı nedir
Gözler kararır ve bayılacak gibi olursun. Çok stres birikmiş anlaşılan. Bazen fark etmeden oluyor. Sürekli stres yapan şeyleri görmezden gelmek veya düşünüp tekrar büyütmek sonrasında vücudu yoruyor. Panik atak veya anksiyete krizine neden olabiliyor bu durum. Titreme ve bulantı yoksa anksiyete değildir tabi. O zaman panik atak olur
titreme ve bulantı yok sadece olduğum yerde gözlerimi kapattığım an duramıyorum böyle kafam yastığa koyduğum halde bile ağır geliyor. gözlerimi kapadığım an göğüsteki garip his başlıyor
Kıyamam ya. Kafadaki sesleri susturmak maalesef kolay değil. Bu stres seni bunaltıyor düşündükçe. Çözüm odaklı olmaya çalışmak en kolay yol. Strese sokan şeyleri düşünürken neden beni kötü hissettiriyor ve bunun için ne yapabilirim demelisin. Hayat bir şekilde akıp gidiyor bu yüzden hiçbir şey kafaya takmaya değer değil zamanla bunu anlıyorsun.
Neden bukadar strest yapiyosun kendine
bir şeyim yoktu birden oldu
Birden olmaz içinde bı yerlerde kaygın olduğu için olur
olabilir evet
Panik atağın okb nin içinden geçtim ben bunlar yaşıyorsan biraz kendine zaman ayir dusuncelerdrn kurtul
susmuyor ki kafanın içi
Zamanla ilerleyecek bunun içinde kaygın başlamış önlem al
Bensizlikten ölecen mk
Panik atak değil
nedir
Bilemem ama panik atak çok yaşadım anlattıkların anksiyete gibi
yani aslında kastettiğim bu ikisinde biriydi. farkı nedir?
Panik atak geçirirken akciğerlerim boşalıyordu nefessiz kalıyordum yoğun ölüm hissi ve şiddetli baş dönmesi
chatgptye sor.