13 gü

Anksiyete, panik atak ve ölüm korkusu yaşayan var mı, bu ilaçlarla nasıl baş ediyorsunuz?

kızlar selam yaklaşık 2 senedir anksiyete ve panik atakla tanıştım ve hiç iyi değilim günlük misol 150 mg + velbutrin 150 mg kullanıyorum panik huzursuzluk durumlarında ise tranko buskas kullanıyorum bu kadar ilaç beni çok yoruyor ama ilaç içmediğim zamanlar sürekli hastanedeyim gitmediğim bölüm branş kalmadı kardiyolojiye belki 5 kere gittim her 3-4 günde bir acilde EKG çekerken buluyorum kendimi her gün sol kolum ve kalbim ağrıyor gibi hissediyorum inanın iyi değilim... hayatı çok severken şu anki halim keyif de vermiyor eski beni özlüyorum. bazen sela okununca dikkatli dinleyip acaba bu benim mi ismim diyorum? zihnimi susturamıyorum zihnim sussa bedenim susmuyor zaten 2-3 sene önce bana fibromiyalji tanısı konuldu ortopedi doktoru dedi senin buyun var diye çok önemsemedim ama insanın her gün sol kolu ve göğsü ağrır mı ya kendimi sürekli kolumu ovuştururken sıkarken esnetirken ya da göğsümü sıkarken buluyorum nefes alamama gibi hissetme bayılacak hissi baş dönmesi de cabası yani günlük araç kullanıyorum işe gidiyorum ev işi yapıyorum bunlarda sıkıntı yok ama zihnim susmuyor çok uzun uzun yazdım ama inanın ne olacak böyle sürekli ölümü düşünüyorum ya her saniye 2-3 günde bir değil her saniye çok uzun yazdım bıraksanız daha neler yazarım da okumazsınız diye yazmıyorum...

Anksiyete, panik atak ve ölüm korkusu yaşayan var mı, bu ilaçlarla nasıl baş ediyorsunuz?