1 gü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hafta sonları küçük gezilere gidebilirsin gadası
mutlu olacağın şeyler dene
"Psikolog kesilmenizi istemiyorum" derken her şeyi ilk başta negatif düşünmeye başladığını söylemiş oldun sorun bundan kaynaklanıyor, kapak fotoğrafın da yine ata sözlerinin 50 tonu facebook sayfası gibi yani bu tarz şeyleri çok düşünüyorsun. Bunları eleştirmek için söylemiyorum tabii herkesin kendi hayatı, sadece sorunu detaylı bir şekilde sana gösterirsem belki düzeltebilirsin onun için, yani senin için uğraşıyorum. Hayatı neden sevmemeliyiz gibi değil de neden sevmeliyiz diye düşünmeye başlarsan bence mutlu olmaya başlayacaksın, istediğin şeyleri çevrendeki insanlar istemiyor diye üzgün olduğunu düşünüyorum şahsen, eğer böyleyse çevrendeki insanları boş verip senin hobilerini seven insanlarla karşılaşırsan belki ısınmaya başlarsın.. Çünkü ben eskiden tam olarak bu sorun yüzünden psikolojik olarak bozguna uğramıştım, ama şimdi ben istemedikçe kimse beni üzemiyor dokunamıyor bile.
Psikolog kesilmekten kastım herkesin sağlık boyutunda öneri vermesi veya psikologa git yardımcı olur yorumundan kurtulmak içindi. Kapak fotoğrafı da önüme çıkan ilk şeyi koydum anlamına bakmadım bile. Ama sen böyle analiz yaparak biraz psikolog kesilmiş oldun. Yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Fikrine saygı duydum ve çok haklısın düşüncen de zaten. Ama sorun bunları farkında olup uygulayamamam zaten. Eleştiri olarak almadım yardım isteyen benim zaten çabanı da gördüm. Kendin bizzat yaşamışsında zaten. Ama dediğim gibi sorunu zaten farkındayım zihnim benden bağımsız çalışıyor gibi sadece.
Biliyorum böyle oraya git buraya git yorumlarını görmek istemediğin için yaptın o yüzden ilk negatifi düşünüyorsundur diye düşündüm. Ben teşekkür ederim. Zihnim benden bağımsız çalışıyor gibi dedin ya sende kendimi gördüm diyebilirim de, ben de bir şeyleri düşünmek yapmak istiyordum bazı zamanlar ve vücudum buna karşı çıkıyordu, sanki bedeninde 2 kişi var biri onu istiyor biri bunu istiyor seni çekiştirip duruyorlar gibi hissettiriyor "yani mantığın ile duygularının savaşı". Sen nasıl bu durumla başa çıktın diyorsan da aslında ikisini de yaparak başa çıkmıştım, yani düşüncelerimi yapmak istediklerimi, ayrıca yapmak isteyip yapamadıklarımı hepsini masaya yatırdım, sonrasında kendime ortak bir yol seçtim ve o yoldan ne olursa olsun ilerleyeceğim diye kendime söyledim. Devamını getirirdim de sendeki anlık bir burukluk da olabilir kafanı ütülemek istemem, ama eğer kendinde çözmek isteyip çözemediğin şeyler varsa bahsedebilirsin emin ol ben çoğu şeyi deneyimledim.
Ne kadar çok zaten demişim kendime güldüm 😅 evet biraz olumsuz düşüncelerim var. Evet bahsettiğin durumu yaşıyorum bunun yanında başka sorunlar da var ama bu da bir etken. Senin başarmış olmana sevindim. O kararı alıp ortak bir yoldan ilerlemekte mentali yenmekle alaklı sen yenmişsin. Burukluktan kastını anlamadım devam edebilirsin sıkıntı yok.
Bu sefer de çok fazla "evet" diyeceksin sanmıştım okumaya başlarken neyseki olmadı :p. Bahsettiğim durumu yaşıyorsan bunun en iyi çözümü diğer sorunları çözmekten geçiyor aslında, çünkü diğer sorunlar olarak bahsettiğimiz şeyler aslında etken değil sorunun kendisi, mantıkla duygu savaşımız ise bu sorunlara ulaşıp çözmemizi engelleyen bir duvar görevi görüyor o kadar. Yani dediğim gibi ne istediğini seçersen kesinlikle o duvarı benim gibi parçalara ayırabilirsin. Çünkü ben o zamanlar bu duvarı çok yetenekli olduğum için falan kırmadım, sadece o duvar benim hayatımı yıllar sonra ne kadar biçimsiz şekilsiz güçsüz bir hale getirecek diye düşündüm ve içimde beliren "ben bu yaşamı hak etmiyorum" alevini takip ettim. Eminim senin içinde de uyuyan bir şeyler vardır, uyandıktan sonra kararlı bir şekilde onu takip edersen kendini aşacağına %100 eminim.
Teşekkürler
İyi geceler dilerim istediğin zaman yazabilirsin, kötü niyetim yok sadece insanlara bir şeyler katabilmeyi seviyorum.
Kafa dinle yanlız kal biraz keyif aldığın hobilere odaklan arada bi kafan dağılsın biraz
Teşekkürler
Ricalar 🌺😌
bazen o kafadan çıkmak için sadece akışına bırakmak ve üzerine çok düşünmemek gerekiyor ben genelde sevdiğim müzikleri açıp yürüyüşe çıkıyorum ya da telefonla falan uğraşmadan kafamı dağıtacak bir şeyler izliyorum kısa sürede toparlıyor insanı
Denedim bunları ama kısa süre sonra zihnim ben kontrol edemeden düşünmeye başlıyor. Yürüyüş müzik çok severim ama o da iyi gelmiyor artık
Mental sağlığı etkileyen bir şey daha var kan değerlerinde vitamin eksikliği var mı kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Vitamin eksikliğinden kaynaklı olabiliyor böyle şeyler bende var çünkü
Kafayı meşgul etmeden düzelmez.
Yeni yerler, hobiler, kişiler derken saçma düşüncelerden uzaklaşman zor.
Kafa hep meşgul ama düşüncelerle maalesef
Ordan uzaklaşman lazım zaten. Bi kere yaşadığımız şu hayatı ne diye zindan edesin? Vur patlasın, çal oynasın hadi bakim. Yüzün gülsün biraz 😉
Haklısın teşekkürler
Yürüyüş yap kendine daha çok zaman ayır meşgul ol bir şeyler ile boş kaldıkça kötü seyler düşünür aklin sürekli dolu olur
Boş değilim ama yine de çok düşünüyorum maalesef
Umarım yoluna girer
Teşekkürler
:))))
Biraz gezip yuruyuş yapmak hava almak kafa dagıtmak ama yalnız iken ve iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var gibi
Kendine yeni bir hobi veya alışkanlık edin. Spor, kitap, film olabilir.
Teşekkürler
Üzülme geçecek mi diyelim, sen bizden iyisin biz ölmüşüz
Hahahaha
Düzeldin kendine geldin gibi
Yani güldüğüm doğrudur
Daim olsun bacım hep gül
Sağolasın
Kitap oku. Farklı birşeyler yap. Puzzle çöz
Git parka otur kafa dinle deniz kenarı varsa daha iyi olur
Teşekkürler
deger gordugun arkadasinla sohbet et yoksa bile yeni biriyle tanis
Bir süreliğine iyi geliyor tabi
Kendını dınle, kımseyı umursama, bılgısayar oyna, fılm izle, gez, sevdıgın seylerı yap, özüne dön, çocukluğuna dön
O kadar isterdim ki dönmeyi
Ankara dan mısın, bırbırımıze yardım edeiım mı
Cıddıyım
Biraz kafa dağıtmak saçma gelebşlir ama lu apark öneriyoum
Yok saçma gelmedi neşeli olabilir teşekkürler
Mental olarak her kötü olduğumda mastürbasyon yaparım en azından bir süre kafam boş rahat olur
Yani sağol yorumun için
Rica ederimm
Mümin sekman - her şey seninle başlar oku
Teşekkürler
Git kafa dağıt
Sağol
Ne demek içme düzgün insanlara içini dök
Yok içmem zaten hahaha
Bişey atsam kızmayacaksın tamam mı video
Ne ile alakalı?
Ya komik ama alınırsın diye atamıyorum
Alınmam komikse
youtube.com/shorts/JzYZWhHQlyU?si=Bu7zz_m6bLa3-gd8
Kullanılamıyor diyor
Bende görünüyor ya
Link at
https://youtu.be/7QFteeB28_Q?si=HMnPEB92qsfKw55o
Gez.
Sağol
Ben intihar etmeyi düşünüyorum mesela.
Hiçbir şey buna değmez. Ama mentalin bu seviyeye geldiyse bu laf zaten sana bir şey çağrıştırmaz. Kendine bunu yapma zaten bir gün öleceksin
Bol bol uyumak
Uzun bir yürüyüş.