Büyüye inanmıyorum ama aklımın hep Bi köşesinde bu korku var dışarıdan biri bir şey verdiği vakit ya büyülüyse diye yemiyorum çöpe atıyorum mesela başka bir örnek vereyim arkadaşıma Bi tanıdıkları bir şey getirmiş Bi yiyecek ben pek sevmiyorum dedi bize getirmiş gidip çöpe attım büyü varsa diye ya psikolojik sıkıntım var aşamıyorum bu durumları Bi sıkıntım var bende psikolojimi bozdu bu yüzden bunları tetikliyor şu an dışarıdan biri bişey getirdiğinde çöpe atıyorum doktora gittim ilaç verdi şu an kullanıyorum iyi gelir mi düzelir miyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadığın vesvese
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak umursama soner
Boğulcam artık nasıl kurtulcam
Sakın ol
Bu geçici dünyada asla kalıcı degil
https://m.youtube.com/watch?v=4W3Hakp7I5E&t=2909s
Mehmet yıldız vesvese serisi izlermisiniz daha iyi anlarsınız
Sen öyle değilsin ama öyleymiş gibi hisetirir kötü düşünce sürekli aynı düşünce ve o düşünce içinde kalma yapar
Peki izlicem
Bu misafir görevini yapıp gidecek derdini sev günahını döküyor
Bunalıyorum artık o olumsuz kötü düşüncelerden arınamıyorum herseye takılıyorum birinden bir şey yemiyorum büyü var diye
Asla korma
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
Bu duayı oku en iyi büyücü gelse hiç bir şey olmaz
Birgün hersey düzelir mi
Tam tersini yap büyü zannettiğiniz tuket hiç bir şey olmayacak
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et imtihandayiz
Okucam 🙏
Hadis: "Müslümana, vücûduna batacak bir dikene varıncaya kadar yorgunluk, hastalık, gelecekten kederlenme, geçmişten hüzünlenme, (başkalarından gelen) eza ve iç sıkıntısı isabet ederse, Allah muhakkak bu musibetleri sebebiyle o müslümanın günahlarından bir kısmına bunları kefaret kılar."
Tam tersini yap çünkü sende olmayanı şeytan veriyor bu duayı oku asla korkma Peygamber efendimiz buyurmuş sav
Büyü zannettiğiniz ye çünkü büyü değil büyü öyle olmaz
11 sene oldu kötü birşeye yakalandım insan içine çıkamıyorum çalışamıyorum evlenip ayrıldım sürekli evdeyim hiçbirşeyim yoktu birden Bi ilaç kullandım ondan sonra oldum ya da başka bir şey tedavisi yok psikolojim çok yıprandı hersey de bir şey arıyorum artık kimseyle konuşmuyorum bilmiyorum ben bunu neden çekiyorum
Çok geçmiş olsun öncelikle düşünme herseyi Allah birak
Maneviyat duzelirsin Allah yaklaşarak ceksitigin sıkıntı misafir görevini yapıp gidecek
Allah razı olsun🙏
Namaz kılıyorum ama nasıl diyeyim imanım da şu an çok zayıf bilincim kapalı sanki zorla namaz kılıyorum dua ediyorum iyice bunaldım
Cümlemizden Allah razı olsun Allah çektiğin sıkıntıları hayra çevirip en güzelini size nasip etsin imtihan dünyası hersey çok güzel olur
Nefis ve şeytan boş bırakmaz insanı doğru yoldasın boş insan değilsin
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
Sağolun Allah sizden de razı olsun
Bol bol İnşirah suresi okurmusun
Amin cümlemize
https://m.youtube.com/shorts/HFlVaOE0Ch4
Bu dertler Allah sevdigi kuluna verir
Okuyorum ama eskisi kadar içten Bi ibadet yapamıyorum artık Allah kabul eder inşallah inşirah okuyorum
Eger içinde huzur ya da mutluluk yoksa daha çok faziletli daha çok iyi yonde
https://m.youtube.com/watch?v=iQb55C99dCo
Mutlaka abla bu video da bak
Tamam izlicem teşekkür ederim sağol🙏
Rica ederim
Konuşanlardaki kız mısın