Psikolojim bozuldu yardim eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Normalde böyle şeyleri takan biri değilim fakat özgüvenim kırıldı. Ben 3 haftadır biriyle konuşuyordum sosyal medya üzerinden. Dünya görüşümüz, yetişme şeklimiz siyasi partidir odur budur derken biz cok farklıydık ama her seferinde bunların sorun olmadığını dile getirdi mesajlasirken. Ailesi bayağı muhafazakarmis ve tüm sülalesi kapaliymis falan ama bana her seferinde insanligin yettigini söyledi. 3 haftadir bayağı ilgiliydi benim siyasi görüşüm yaşam felsefem falan çok farklıydı ona göre ama bunu problem etmedi. Ben sosyalist biriyim o ise malum partiden anlarsiniz zaten. Neyse biz buluştuk buluştuğumuzda sürekli ileride planlar yapma üzerine konuştu etti. Cok sıcak ve samimi davrandı. Nasıl ki mesajlasirken ilgili ile bulustugumuzda da o ilgi ve gelecege dair konuşma şekli hep vardi. Fakat ben bulustugumda annemin alevi olduğunu söylemiştim muhabbet arasinda bunun sorun olmadığını insanligin önemli olduğunu dile getirdi. Bulusmada bekledigim gibi biri değildi orta halli bir kekoydu fakat ben bunu umursamadım. Tipe önem vermiyorum. Neyse biz buluştuktan bi kac saat sonra yazdı konuştuk ettik fakat ertesi gün yazmadı. Ben sordum neden yazmıyorsun diye bana benimle bir şeyler olmasini istediğini fakat ailelerin sorun cikaracagini falan söyledi. Ben çok şaşırdım beklemiyordum çünkü sadece flort ediyorduk. Aramizda ciddi bir sey yoktu. Sosyal hesaplarimdan falan çıkarmadim o şahsı ergenlik olmasın diye. Fakat neden buluşmadan önce bu düşüncesini belirtmeyip buluşmada gelecege yönelik konuşup sonrasinda ailesini bahane edip konuşmayı kesti hic anlam veremedim.
Psikolojim bozuldu yardim eder misiniz?