Lütfen yadırgamayın lütfen ciddi yardımcı olanlar cevap yazsın psikolojim çok bozuk yardıma ihtiyacım var?

Ben boşanmış bir kadınım oda evli ama bana onla boşanamam ama senle ikinci evlilik istiyorum senin için ayrı ev yapacağım herşeyiniz eşit olacak dedi önce çok iyi niyetle yaklaştı bana beni çok sevdiğini söyledi defalarca reddettim evlisin olmayız dedim ama vazgeçmedi inatla seviyorum niyetim kötü değil dedi bende bi an gafletle inandım güvendim ona sevgiliyken çok ayrılmaya çalıştım yine döndü o dönem daha bağlandım tüm sağlığımı kaybettim ayrılıyorum ama çok acı çekiyorum ona ama zamanla cnsllk istemeye başladı bende istemiyorum zaten hani niyetin ciddi neden istiyorsun dedim ben öyle olunca bana karşı çok değişti ilgisiz umursamaz oldu çok seviyorum sırf mutlu olsun diye yakınlaştım ilişki olmadan yine aynı benden özel fotoğraf istiyor atmadım çok soğuk davranıyor beni kendine bağla diyor ama sırf onun için benle gibi çok seviyorum ama kullanılmak da istemiyorum madem niyetin ciddi neyi bekliyorsun seviyorsan göster ciddiyetini şimdi konuşmuyoruz çok kötüyüm cnsllk istemiyorum yapamam ben bu adam beni kullanıyor mu gerçekten seven erkek bunu sorun eder mi bunun için uzak durur mu saygısızca davranır mı
Lütfen yadırgamayın lütfen ciddi yardımcı olanlar cevap yazsın psikolojim çok bozuk yardıma ihtiyacım var?