balkona çıkıp tekli koltuğa oturuyorum, sokaktan geçen tek tük arabaları izleyip kafayı sıfırlamaya çalışıyorum. sesizliğin ortasında kahve içmek de iyi geliyor genelde.
Genelde sarki dinliyorum veya ipadle oynuyorum o yetmezse ps5 aciyorum oynuyorum eger hala gelmediyse son cözüm asmr izliyorum en sonunda da uyuya kaliyorum
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. Yaşta ilerledi, alkolü eskisi kadar içemez oldum. Kahveyi azaltmam lazım benim, sorun o. Vücut sigara gibi istiyor anlamadım gitti.
Sen bayağı zayıfsın reis, aslında daha düşük miktarlarda alkolle daha çabuk kafa yaşayıp yatman gerek. Yaşla da mutlaka alakası var ama asıl kilo ve su oranına bağlı alkol işi, uykunun açılması ilginç geldi bana. Aksine yumuşayıp uyutması lazım, kahveden de olabilir dediğin gibi
Günde 10 fincana yakın bazen üstü de oluyor. İyi yemekte yiyorum hani öyle yememezlik yapmam. Acıyı biraz fazla tüketirim, o da zayıflatıyor sanırım. Bazı alışkanlıklar gitmiyor. Sigarayı bıraksam iyi olacak, sarmıyor artık. Belki kilo alırız.😃 denedim bırakmayı ama olmadı, istiyor onu velet.
10 fincan nedir nasıl bir kalp var sende hala atabiliyor shjsjg Acı zayıflatmaz, kalori takibi yapmak lazım. Günde 5 bin kalori alıp zayıf kalamazsın, net bilgidir :D