Ameliyat hakkında bilgi istiyorum kandırılmak istemiyorum artık başka çarem kalmadı
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım benim yaklaşık bugünle birlikte 71 gün oldu diyet yapıyorum inan bana son çare falan değil başarabilirsin yani ben bile başardım
Pcos ve insülin direnci var şu sıralar zaten iştahım yok yiyemiyorum ama yine olmuyor bende endokrinin verdiği zayıflamaya yardımcı olan hapı kullandım o dahi bi işe yaramadı olmuyor sürekli alıyorum
Bende de vardı o gerçekten buna rağmen kilo verdim şu an 65 kiloyum devam ediyorum vermeye 10 kg verdim
Şuanda 121 kiloyum yemedigim halde cikiyorum doktora gidiyorum ama anca kilo vermen gerek diyo diyetisyene gönderiyor ama cidden yapamıyorum
Zaten bir 10:15 gün geçmeden ben yapamıyorum dersin ki mesele iradeni sağlam tutmak ya ben çikolatayı balkondan aşağı attığımı biliyorum ya gerçekten şu an mesela bu yaptığım diyet hayat düzenime döndü hele kilo verdiğimi gördükçe daha da güçlendim yapay zekadan yardım alarak her gün yediklerimi içtikleri ona söylüyorum inan başarabilirsin sadece önce kendini bir süreç ver bak benim haziranda başladım eylüle girdik 10 kg vermişim
Benim yapamıyorum dediğim 10 15 günlük bir şey değil ki 2 kg veriyorum devam ediyorum sonra yine almışım hep böyle devam etti kaç yaşımdan beri ilaç kullanırken dahi aynı şey oldu
Şu an kaç yaşındasın canım bak ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum inan bana inanılmaz bir patlama noktasına gelip 10 kg vermiş biriyim devam ediyorum da yani vermem gereken daha kilo var hala diyetteyim
25 yaşındayım
Beni gören herkes şok oluyor kas oranı fazla olduğu için şu an 65 kiloyum ama 60 falan duruyorum hatta daha zayıf gözüktüüğümü söyleyenler de var benim yaptığım diyeti yaparsan kesinlikle kilo verirsin sadece kilon birtık fazla olduğu için moralin çabuk bozuluyor ya da iraden kayboluyor
Mesaj attim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!