Bu ameliyatı deneyimleyen ve deneyimlerini paylaşmak isteyen var mı? Kafamdaki bazı soruları sormak istiyorum
2 ay
Bu ameliyatı deneyimleyen ve deneyimlerini paylaşmak isteyen var mı? Kafamdaki bazı soruları sormak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmayın bence iyi değil
32 günlüğüm
Hangi şehir ve hangi doktor
Antalya Mesut çaynak
Kaç kiloyla ameliyat oldunuz nasıl geçti memnun musunuz biraz bahsedebilirmisiniz
Öncelikle vki 40 üzeri degildi bu sebeple sgk karsilamadı tamamini kendim ödedim aslinda cevreme göre ameliyatlik bir durumum yoktu ama ben yıllardır diyet yapmaktan yorulmustum. Ameliyatin korkulacak bir şeyi yok zaten kapali oluyor ve 3 saat icinde ayağa kalkiyorsunuz. Fakat amacin sadece kilo vermekse önermem seker tansiyon gibi eslik eden hastaliklarin varsa ol. Sıkı bir diyetle sporla da halledebilirsin (ben iradesiz biriyim) yapamadim. Geldigim noktada 32 gunde 10 kilo verdim 3 kilosu kas kaybi cunku sıvı dönemin oluyor bu donemde kas kaybi cok normal. Pisman miyim biraz cunku yedigim seylerden eski zevki ve tadı alamiyorum belki yeni oldugum icindir ama keske az ve öz yiyebilme iradem olsaydi bugu. 1.5 pirzola yedim ve doydum
Vki 36 şu an yandaş hastalık olarak insülin direnci ve pcosum var 27 yaşındayım. Yıllardır bende diyet ve spordan yoruldum ayrıca şu an da mide rahtsizliklarim tavan seviyesinde.
Kararsız ve git gelli olduğum bir dönem deyim
Yemek yerken eski zevki almıyorum ama bu gecici diyorlar cunku daha cok yeniyim ha daha zayif gorunmek evet cok guzel bisey ama şunu unutma hayatin boyunca hep diyey yapacaksin
Açlık tokluk hissi ne durumda peki. şu an bende ikisi de yok maalesef
Hep tokum :))) acıkıyorum fakat dediğim gibi 3 kaşıkla doyuyorum
Doyma hissini almayalı yıllar oldu açıkçası. Bunu merak ediyorum nasıl birseydi 🙈
Benim duygusal acligim yok bu sebeple zorlamiyor ama sizin varsa sorun olabir
Yeme bozukluğum var benim maalesef