Spora yazıldım, 1 gün gittim dizlerim hâlâ ağrıyor, yaşım 30. Ama orada 40 yaşlarda abla var nasıl spor yapıyor saatlerce hayret ediyorum ben yarım saat zor durdum, neden erken yaşlandım acaba?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spora yazıldım, 1 gün gittim dizlerim hâlâ ağrıyor, yaşım 30. Ama orada 40 yaşlarda abla var nasıl spor yapıyor saatlerce hayret ediyorum ben yarım saat zor durdum, neden erken yaşlandım acaba?
Can bu normal. Kondisyonun yok 3-4 haftaya sende bu kadar kondisyon sahibi olacaksın merak etme. Kendini kademe kademe zorlarsın. Atıyorum ilk gün 20 dakika yürüyüş bandında dayanabildiysen 2. gün 23 dakika dayan 3. gün 26 dakika dayan boyle boyle kademeli olarak yaparsan zamanla sende onlar kadar güçlü olacaksın merak etme. Normal senin bu soylediğin.
Cevap
9Cevap
Yaşlılık değil ya spora ilk başlayınca vücut isyan ediyor biraz 😄 40 yaşındaki ablanın yıllardır alışkanlığı vardır senin de zamanla açılır
O kadın hep orada maşallah yani nasıl fit 2 saat gitmiyor benim yarım saate pestilim çıktı 🤣
Belki de seni biraz zorlayacak olan spor değil başka bir şeydir 😏
İlk başlarda normal tabiki bi haftada vücut alışır hemen pes etmeyin yaşla alakası yok
Doğru bugün de gidicem ama çok zor geliyor 2 senedir gitmiyorum belki de ondan
Doğru baya hamlamısım ya ağrılar fena teşekkürler
Dizlerin ağrıyorsa hareketi yanlış yapıyorsun birazcık kas için menisküs olursun olanda gider ağrısız yürüyemezsin
İlk günler böyle olur sonra alışırsın
Hamlık ağrısı o geçer..
Hayır normal bende öyle oluyorum
40 yaşına gelince sende gençleşirsin
Hayır daha alısamadıgın icin
Yeni olduğun için zamanla gecer
Alışırsın
Ağır girme
Ağır girsem hastanelik olurum zaten
Haah detaylı konuşalım
Daha yenisin boy kilon ne
Hayır