5 gü

Ailem yüzünden işten çıkamadım ve göz göre göre onlar yüzünden sağlığımdan oldum?

18 yaşındayım bu iş yeri sigorta falan da yapmıştı ama aşırı zorluyordu 19 kiloluk tencereler taşıtıyordu halı vb. taşıtıyordu aynı zamanda hem kasaya bakmamı hem reyonları toplamamı hem reyonları silmemi, reyonları tekrar dizmemi, kasiyerlik yapmamı ve müşterilerle ilgilenmemi ve süpürge yapmamı dışarı ürün taşımamı da istiyordu

Zaten günde 12 saat çalışıyordum saat 10.00'dan akşam 10.00'a ve OTURMAK telefona bakmak falan her şey yasaktı ve günde sadece bir saat mola vardı sürekli hareket halindeydik mağazada. BOŞ DURMAMAK İÇİN ELLERİNDE NE VARSA GEREK OLMASA BİLE YAPTIRIYORLARDI ellerim kollarım her yerim ağrıyor zaten çürüdü ağır eşya taşımaktan

Bu iş yerinin bana zarar verdiğini fark ettim fakat ailem izin vermedi tehdit ettiler sana para vermeyiz falan filan diye ama benim ayağımda hissizlik oluştu his kaybı var serçe parmağımı eve ilk geldiğimde hissetmiyordum şu anda çok yavaş his geliyor oynatabiliyorum ama uyuşuk
3 gün oldu ayrılalı

Sırf ailem yüzünden bu durumdayım sizce ayağıma ne oldu ve bırakmakla da doğru mu yaptım ailem hâlâ kızıyor asgari ücret vereceklerdi kaçırdın bilmem ne diyor
Ailem yüzünden işten çıkamadım ve göz göre göre onlar yüzünden sağlığımdan oldum?