Yapay zekâya sorunca ciddi olduğunu, uzmana görünmem gerektiğini söyledi. Derdimle boğmam fakat tavsiyeniz ne?
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapay zekâya sorunca ciddi olduğunu, uzmana görünmem gerektiğini söyledi. Derdimle boğmam fakat tavsiyeniz ne?
Yapay zekâ haklı çünkü bazı yükler tek kişilik antrenmanla kaldırılmaz. Ama illa evde bir yerden başlayacağım diyorsan kabul etmekle başla. Yaşadığın şeyi bastırmaya çalışmak yerine kabul edip, düşüncelerini kâğıda dök ve hayatına ufak düzenler getir. Yine de unutma, harita bakmakla yol yürünür ama bir rehberle yürümek kaybolmanı engeller zaten ülke insanları olarak bunu yapmadağımız için son 5 yılda tamamen delirdik
İnş tamamen delirmem Kenan evren olucam sanki gidişat onu gösteriyor
Atlatamazsin git psikoloğa güzelce tedavi ol
Ya insanların a*k
Gidicem doktor orada yapıştırıcak ilacı Aptala dönüşücem.
Çevremde var hafıza kaybı vs yaşamışlar ilaçlardan sonra.
Üstelik Pomem sınavlarını bekliyorum pöh olucam Kırmızı reçete ilacı verdi mi olmaz
Ciddi Unutkanlık yani elim süştü
Yok 2-3 yapay zekaya 40 dakika boyunca yazdığım Hayatımı atınca durum vahim dedi uzmana görünmem gerektiğini söyledi, kırmızı reçetede Olmaz öyle Ehliyet bile vermezler polis hiç olamam
Çocukluk travmaları annemin gözümün önünde darp edilişi Bizimde aynı şekilde Sonra gözümüzün önünde teyze kızı mıydı hâlâ kızı mıydı onunka olması
Annemi duvara yaslayıp tbnc ile ateş etmesi
Daha sonra uyku vaktinde ya bçk ile kovalaması veya annemi dövmesi
Annemin sesi hâlâ kulaklarımda kanka normal mi üstelik bunları yaşarken 4-7 yaş aralığındaydım
9 yaşımdan itibaren başladım Hem okuyup hem çalışmaya 15 yaşımda oluşu bırakıp eve bakmak zorunda kaldım kız kardeşlerim ve anneme bakmak için ee yıllarca tüm yük sırtımda birde Ciddi ilişkimde De bir güzel aldattıldım oh mis yemede yanında yat
Birde Kurduğum işte dayımın bana kazık atması
Sonra kız kardeşimin kanser olması
Anneminde onun derdi ile hastalanması
Ablamında Eşi darp etti diye giriştiğim için boşanmaları
Şükür iyiyim de Erkek adam ağlamaz diye diye Taşa dönüştüm
Şimdi tek gayem adam gibi yaşayıp az insan tanıyıp Vatan için ölmek
Dağınık anlatmışım babam kısavası kuzeni ile beraber oldu çocuklarının gözü önünde 4 yaşında felandım yanl
Teşekkür ederim Dua etmen yeterli benim için Şehitlik için vs.
Kanka yorumları tek tek okudum, durumun vahim doktora git şikayetini anlat hedefinide anlat travmalarını kağıda yaz ver doktora.
Aklına geldikçe yazarsın.
Daha sonra Pöh olacağını söyle ilaç reçete vs sorun olmaması için konuş çözerler.
Sağol kanka
Est cansın
KS'da vakit öldürme sağlam adamı delirtir burası, sen en iyisi doktora gidene kadar sakin kalmak için bir yöntem geliştir.
Cevap
2Cevap
Eğer söylediğin kadar kötü bir durumdaysan muhtemelen polislik sınavında eleyecekler
O zamana kadar toparlarım diye düşünüyorum aga inş
Mülakattan geçince direkt sağlık kontrolü yapıyorlar zaten
Bir kaç gün önce mülakat vardı giremedim Hazır değilim diye
Şikayetlerini yazsana tam olarak neyin var
Öfke problemi sürekli ellerimi ayaklarımı sallıyorum bazen gölge felan görüyorum sürekli dişimi sıkıyorum ve devam eden baş ağrısı atakları
Boynumun sürekli gerilmesi beynimin ön lobunun uyuşması
En son 2-3 gün önce mutfakta yemek yaparken gölge gördüm göz yanılması mı sanrılar mı bilmiyorum değişik rüyalar görmem iştahsızlık evden çıkmıyorum uyanınca dilimi ısırdığım için dilim kanıyor
Nabzım geceleri yükseliyor ikindi vakti ve sonrasında daha fazla öfkeli kalıyorum
Birde dşyarbakırlıyım bizim burası tam tımarhane angusu davarı bitmiyor
Onlarında etkisi oluyor çıkıp camdan ana avrat sövüyorum
Slogan felan atıyorlar bazen
Sinirlenince sürekli boğazım kuruyor aklıma gelenler bunlar kanka
Öfkelenince Kilitlenir gibi oluyorum öfkelendiğim konuya fokuslanıyorum kafamı ne kadar dağıtmaya dağıtırsam dağıtıym daha fazla sinirleniyorum örnek oyuna giriyorum ordan sinirleniyorum gün içinde ister otururken ister uzanırken o kadar ayaklarımı sallayıp dişimi sıkıyorum ki Aniden ara sıra fark edip kendimi durdurunca Çenemin ve ayak kemiklerinin ağırdığını hissediyorum
askerlik yaptın mı
Tabi 25 yaşındayım
askere gitmeden önce de var mıydı bu şikayetlerin
Anneyi kaybetme korkusu vardı da diğerleri Yoktu yük üst üste biniyor İhmal ettim kendimi sürekli demek şimdi patladı lağam
Askerde ya komutanıydım
Bir sorun yaşamadım
Body
Amm komutanı kanka
Hiçbir şey sağlığından önemli değil durum kotulesmeden tedavi ol
teşekkür knk
Neyin olduğunu bilmeden nasıl öneri vericez
Ne uğraşıyorsun işi ehline bırak
zamana birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?