Ofiste tektim, ilk defa bir ilaç içtim, antidepresan yan etki yaptı. İki gün önce, bir saat sonra aşırı baş dönmesi, kusma, kafada bulanıklık oldu. Eski sevgilimle ayrılalı 4 ay oldu, o burada konuşuyoruz ara ara, o da bir işleme girdi, doktor 1 hafta evden çıkma, dinlen demiş, istirahat et ama ayağa vs. kalkıyor, sorun yok bunda, sadece dinlenecek. Her neyse. Mesaj attım, çok kötüyüm, başımı bile kaldıramıyorum acile götürür müsün beni diye, ben evden çıkamıyorum, uzan orada, niye ofise gittin ki yazmış. Ben de yarım saat sonra geçmiyor, başımı kaldıramıyorum yazdım. Sonra fenalaşmışım, iştekiler ulaşamayınca güvenlik geldi, bir şekilde hastaneye gittik. 9 senelik sevgilimdi, hala ona aşığım ama acil bir durum olmasına rağmen gelmedi, kalbim çok kırık, haksız mıyım kırılmakta
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgili yani beklentinin olması da anlamsız. Çok geçmiş olsun
bu sene ben nısanı erteleyınce ayrıldı 2 ay sonra askının bıttıgını soyledı ben barısmak ısteyınce 4 aylık ayrılık var daha 10 gun once gorusmustuk ve beraber olduk dolayısıyla bır hıs var ben asıgım en azından arayıp onca yılın hatrına ıyı mısın dıyebılırdı
Yav şk diyecem de neyse ya. Belki bilmediğiniz sana karşı bir duygularda olabilir.
Hem eski sevgilin hem de doktor ona dinlenmesini soylemis bence hakli degilsin.. bunu hissetmen normal olabilir sonucta 9 yil berabermissiniz ama yine hakli degilsin bence
4 ay once ayrıldık bu sene evlenecektık benım nısanı ertelemem yuzunden ayrıldık sana askım bıttı guvenım bıttı demıstı 10 gun once bırlıkte olduk ıster ıstemez sıcaklık hıssedıyorum ve asıgım sadece o an ondan yardım ıstedım gercekten cok kotuydum olecek gıbı hıssettım dusmanca da ayrılmadık dıyorum ya en azından arayıp ıyı mısın demesı lazım degıl mıydı
Durum buysa o zaman dese iyiymis gercekten de.. akisina birak cunku senden dinledigime gore aranizda hala sevgi var gibi
bılmıyorum ben onu uzdum yordum evlılıgı hep erteledım son dakıka nısanı erteleyınce o da kadafa bıtırdı hatta 2 aydır baska kızla konusuyormus hoslanıyormus ama ben cok asıgım ve hatalarımı duzeltmeye de cok ugrastım geldı ıkı kere gorustuk beraber olduk konustuk vakıt gecırdık ama artık sevmedıgını soyledı bana sabah koynunda uyutsada sefkat gosterse de boyle dedı ama en son arabada vedalastıktan sonra gecen hafta cuma gunu ben dedım kı hayat ne garıp bu ay evlenecektık ağladı sonra sevmıyorsan neden aglıyorsun dedım benı sozlerınle manıpule edıyosun dedı ben son kez gorusmek ıstıcem gıtmeden her seyı soylıcem hala ıstemezse elımden bır sey gelmez
Yaa umarim yeniden birlesirsiniz 🥺
umarım ama artık ıstemıyorum sevmıyorum dedı ama nedense buna ınanamıyorum 9 yıllık ılıskı martta yanıma gel evlenelım derken sımdı ıstemıyorum yaptıkların soguttu dedı buna ragmen gecen hafta arabada agladı kafam cok karısık sence son kez cagırsam gelır mı her seyı acıkca soyleyeyım mı son kez sevmedıgını soylemesıne ragmen cunku dedıkı ne yapayım elımde degıl hıslerım bıttı ve baska bır kızdan da hoslanmaya baslamıs ama sankı olan olaylardan sıyrılıp kurtulmaya calısıyor gıbı cok hayalkırıklıgı yasadı ama bende cok ugrastım ne yapabılırım ay sonu bıtlıse gıdecek orada öğretmen kızda orada öğretmen bu yuzden bu surecte son kez daha konussam mantıklı olur mu
Olur tabiki bence konus cunku konusmazsan cok gec olabilir siz 9 yil boyunca bir iliskideydiniz sen ona Şu an hissettiklerini soylemezsen o 9 yilin bi anlami kalmaz sadece bir ani olarak kalir. Yeniden kazanmak icin her seyi yapmalisin... Cok uzuluyorum ben boyle seylere lutfen konus, olumsuz bir cevap alsan bile konus ki sen elinden gelen her seyi yapmis olasin
açıkcası ben cok konustum onunla bana iş işten gectı dedı artık hevesım guvenım ınancım kalmadı dedı artık senı sevmıyorum bıle dedı ama sence 4 ayda her sey bıtmıs mıdır? 2 aydır baska kızı beğenıyor hoslanıyormus da kızda aynı yerde Ağustos sonu oraya gıdınce vakıt gecırıp sevgılı olabılırler. Hatta neden konusuyorsan sevgılı olmadın dedım kız yenı ayrıldıgım ıcın cekınıyor tamam dese olurum dedı. Benden ayrıldıktan bu kadar kısa surede sevgılı olmaya tamam olması normal mı sence yoksa duygusal bosluktan mı? her seyı boş ver bana hıc hıssı kalmasa arabada bu ay evlenecektık dedıgımde ayrılır mıydı? Son kez daha soyleyecegım ama herkes gurursuzsun adam bıtırmıs artık donmez o kızla evlenır dıyor ama daha Mart ayında yoluma oluyordu sence ozler mı burdan bır donus var mı
9 yilin hatri 4 ayda bitemez bence donüs var. Ve sana gurursuzsun diyenleri lutfen kafana takma, ne demek gurursuz ya? 9 yillik iliskini bitirmek istememen ve onu hala sevmen cok normal sen elinden geleni yapiyosun gurursuzluk degil bu. Son kez dene, olmazsa artık daha iyi kişiler için yolun açık olsun.. merak etme
bende aynısını dıyorum 9 yıl neden emek vermeyeyım dıye ama korkum su 2 aydır calıstıgı okuldan bırınden hoslanıyor artık huzur ıstıyorum yasım geldı mantıkla da bakıp evlenıcem dedı ama tabı kızı da begenmıs sadece mantık cercevesı degıl bu. 2 ayda askı bıtmıs kıme sorsam sızın ıs bıtmıs ask bıtmıs donmez dıyor ama ben 4 ayda bıtecegını aklım almıyor bır yanda kız tamam dese o kızla sevgılı olurmus acık acık sordum kendısıne kı net olayım dıye ornegın kızı ozledın mı dedım bır kere ne ozlıcem dedı ama sonrasında tabı gormek ısterım dedı yanı kıza karsı ılgısı yuksek bu da kafamı karıstırıyor 2 ayda hemen baskasından hoslandıysa gercekten ben bıtmıs mıyım dıye burada ne yapabılırım. Yazma etme sorma dıyorlar ama burada durmasına son 15 gun var sonra kızında oldugu calıstıgı sehıre gıdecek
üzgünüm ama sana karşı sevgisi yok bu kişinin artık
9 senelık sevgılım ben nısanı erteleyınce ayrıldı 2 ay sonra askım bıttı dedı ama buraya gelınce beraber olup vakıt gecırmıstık gercekten cok cok kotuydum ondan baska yardımcı olacak kımse yoktu
9 sene bile olsa maalesef birden bitebiliyor sevgiler, bu kişinin sana karşı içinde sevgi olsaydı seni yalnız bırakmazdı diye düşünüyorum
dimi evden cıkamıyorum dedı ama doktor sadece 1 hafta cıkma dınlen demıs ısterse aracla gelırdı arabası var fenalasmıstım her seyın hatrına bır arayıp ıyı mısın bıle demedı
naptın yazmış şimdi
bence muhabbete devam etmemelisin çpk fazla
Şimdi yazmamış o zaman naptın demiş ben mesajı kılıtledıgım ıcın yeni gördüm
Eski eski niye gelsin kim bilir nasıl kırdın adamı
nısanı erteleyınce ayrıldı benden haklıydı ama ayrılalı 4 ay oldu ve daha 10 gun once gorustuk bırlıkte olduk artık asık olmadıgını soylemıstı ama onca yılın hatrı arayamaz mıydı ıyı mısın dıyemez mıydı
Derdi ama umursamadiginicinn dememiş
gercekten benı sevmıyor demekkı 4 ayda bıtın hıslerı bıtmıs şaka gibi
Oo seninki dört ayda bitirmiş bu gözler iki günde bitiren gördü :))
naptın yazmış şimdi
Senin ki sonradan idrak ediyor demekki napican işte bazılarınin köşeleri yeni düşmüştür jeton
Yok o gunku mesaja naptın demıs de ben gormedım mesajı kılıtlemıstım sımdı fark ettım
Demekki günahını almissin
ama aramadı sonucta gelmedı naptın demesının bır anlamı var mı
Çok yok gibi
ben dedım sımdı sen gelırsın sandım o da yazmıs kı cıkamadıgımı soylemıstım yanı ıstese ıkı dakıka goturudu daha 4 ay önce yoluma ölüyordu evlenıyoduk
Dört ay önceydi o demekki boş ver boşuna dusunuosun ya gidip barış evlen ya da sal
ben barısmak ıstıyorum o ıstemıyor 4 ay once dedıgın 9 sene her anımdaydı artık sevmedıgını kabullenemıyorum
İstemiyorsa bitmiş başkası var belkide sal gelirse gelir
benden ayrıldıktan sonra daha dogrusu nısanı ben erteledıkten sonra orada dedıkı bana ben senı terketmedım sen ben senden ayrılayım dıye elınden gelenı yaptın dedı sonra askı bıtmıs ama sımdı 2 ay sonra o bıtlıse atandı atandıgı yerden bır öğretmen kızla konusuyor hoslanmıs begenmıs asla baskasıyla olmasını ıstemıyorum yanımda olsun ıstıyorum
Sizin iş bitmiş gözden uzak olan gönülden de ırak olur
9 yıl nedir abi millet evelenip boşanıyor ,
evet benım yuzumden uzadı ondan ayrıldık nısanı bu sene ertleyınce yoksa evlenecektık ayrılalı 4 ay oldu normalde bu ay evlenıyorduk. 10 gün önce bırlıkte olduk bız ondan baska guvendıgım kımse yoktu en azından bunca seyın hatrına arayıp ıyı mısın dıyebılırdı
Eski sevgilin adı üstünde niye gelsin.
konusuyorduk ama 10 gun once beraber olduk cok kotuydum bır arayıp ıyı mısın bıle demedi
haklsn
gelmedı ama naptın yazmıs
Eski sonuçta
evet ama cok kotuydum ara ara konusuyoduk hatta yenı kalmıstık ondan baska o an destek alacagım kımse kalmadı